DC heeft andere plannen dan Marvel

Een line-up van superhelden hoeven we echter niet te verwachten.

Vorige week meldden we dat Warner Bros. in oktober een spreadsheet zou vrijgeven met een opsomming van de verschillende superhelden die door DC Entertainment zullen geherintroduceerd worden. Het blijkt hier echter om een misverstand te gaan.

DC Entertainment-voorzitster Diane Nelson: "Warner Bros. CEO Barry Meyer werd onjuist geciteerd. We zullen volgende maand geen dergelijke aankondiging maken, maar het is wel de bedoeling om voor het eind van het jaar onze inhoudelijke plannen te bespreken. We zullen echter niet noodzakelijk een volledige lijst van projecten opstellen, en we gaan ons niet enkel toespitsen op films."

In een ander interview werd Nelson gevraagd om de strategie van DC Entertainment te vergelijken met die van Marvel Studios.

Nelson: "Mensen gaan ervan uit dat we onze strategie gaan spiegelen aan die van Marvel, zoals met Avengers. We hebben echter een andere kijk op de zaken. We moeten onze verschillende projecten niet noodzakelijk bundelen tot één geheel. We hebben sterke verhalen en personages die op zichzelf kunnen staan."

NieuwsFilm

meest populair