Bioscoop releases week 38

Het overzicht met alle nieuwe films die in premiere gaan.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Resident Evil: Afterlife (2010)


Alice (Milla Jovovich) vervolgt in het vierde deel van de populaire Resident Evil films haar reis om overlevenden van het T-Virus te vinden. Ze vecht tégen zombies en vóór een veiligere wereld. Er is alleen een probleem: de Umbrella Company werkt haar nog altijd tegen. Dit keer in de vorm van haar aartsvijand Albert Wesker (Shawn Roberts). In het geruïneerde Los Angeles ontmoet ze een groep overlevenden die sinds het uitbreken van het T-virus is ondergedoken. Samen proberen ze een andere groep overlevenden te redden, die opgesloten zit in een gevangenis. Één van hen is Chris Redfield (Wentworth Miller), de broer van Claire (Ali Larter). Samen gaan ze de strijd aan met de vele zombies die hen op de hielen zitten.
Bekijk de afbeelding

Wall Street 2: Money Never Sleeps (2010)


Een gluiperige beleggingsfonds manager (Brolin) is verantwoordelijk is voor de dood van de vader van een jonge marktdeelnemer (Shia LaBeouf). Dit is de verloofde van de dochter van de onlangs vrijgelaten Gordon Gekko (Michael Douglas). Deze probeert zijn band met dochterlief te herstellen en besluit zijn toekomstige schoonzoon te helpen, door wraak te nemen op zijn vaders moordenaar.
Bekijk de afbeelding

Darbareye Elly (2009)


Een groepje voormalige studievrienden wil een verlengd weekendje doorbrengen in een huurvilla aan de Kaspische zee. Sepideh, die alles heeft georganiseerd, heeft ook Elly uitgenodigd, de schooljuf van haar kleuterdochter, in de hoop dat die zal vallen voor de charmes van hun pas gescheiden vriend Ahmad. De stemming zit erin... Tot Elly plots vermist wordt...
Bekijk de afbeelding

Enter the Void (2009)


Een man die werkt als drugsdealer heeft gezworen zijn kleine zusje te beschermen tegen de gevaren van de grote stad. Wanneer hij erachter komt dat hij stervende is moet hij niet alleen voor zijn eigen leven vechten maar ook voor dat van zijn zusje.
Bekijk de afbeelding

Un homme qui crie (2010)


Dawn en Peter O'Neil wonen samen met hun kinderen in een buitenwijk van een klein boerendorp. Naast hun huis staat een gigantische boom waarvan de takken ver de lucht in reiken en de wortels diep in de grond zitten. Wanneer Peter een hartaanval krijgt en zich tegen de boom dood rijdt, zijn Dawn en haar kinderen in diepe rouw. Op een dag verklapt de achtjarige Simone aan haar moeder een geheim. Ze is ervan overtuigd dat haar vader naar haar fluistert door de bladeren van de boom en dat hij terugkomt om hen te beschermen.
Bekijk de afbeelding

Within the Whirlwind (2009)


Emily Watson speelt Ginzburg, een docente Russische letterkunde en gehuwde moeder van twee kinderen. In 1938 wordt ze door het stalinistische Rusland van trotskisme beschuldigd en gevangen gezet. Ze wordt veroordeeld tot tien jaar dwangarbeid in een werkkamp. Within The Whirlwind toont Eugenia's gevecht tegen de gruwelijke omstandigheden waarin ze terecht komt en haar doortastende wens naar gerechtigheid.



NieuwsFilm

meest populair