DVD releases week 41

Welke films verschijnen er deze week nieuw in je locale videotheek.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Brothers Bloom (2008)


De gebroeders Bloom behoren tot de wereldtop als het gaat om de kunst van het oplichten. Samen met hun vrouwelijke partner bezwendelen ze al jaren menig rijk persoon, maar de jongste van de broers heeft er genoeg van en besluit dit leven op te geven. Hij wordt echter overgehaald tot een laatste klus, het oplichten van een excentrieke miljonair, maar hierdoor krijgt hij problemen met zijn geliefde.
Bekijk de afbeelding

Iron Man 2 (2010)


In Iron Man 2 wordt Tony Stark (Robert Downey Jr.) zes maanden, nadat hij zijn identiteit als 'Iron Man' heeft onthult, opnieuw gedwongen zijn krachten te bundelen. Nu de wereld bewust is van het feit dat Tony 'Iron Man' is, wordt hij door zowel de pers als de regering onder druk gezet om zijn uitvinding en technologie met het Amerikaanse leger te delen. Tony weigert informatie te onthullen, omdat hij bang is dat het in de verkeerde handen terecht zal komen. Met Peper Potts (Gwyneth Paltrow) en James ''Rhodey'' Rhode (Don Cheadle) aan zijn zijde, smeedt Tony nieuwe plannen en moet hij het opnemen tegen nieuwe, duistere en gevaarlijke machten. Het duurt dan ook niet lang voordat de uiterst gevaarlijke Rus Ivan Vanko a.k.a. 'Whiplash' (Mickey Rourke) van zich laat horen.
Bekijk de afbeelding

The Fourth Kind (2009)


In Alaska is een groot mysterie gaande. In de stad verdwijnen veel mensen op een onverklaarbare manier. Aan Abbey (Milla Jovovich), een vrouwelijke detective, de taak om hier onderzoek naar te doen. De omstandigheden waarin Abbey verkeerd worden steeds vreemder en ze komt er al snel achter dat de overheid meer weet van de verdwijningen.
Bekijk de afbeelding

Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot (2009)


Als Sinterklaas en Diego door toedoen van de boeven Joris en Boris op een ochtend in de haven van Spanje aankomen blijkt de Pakjesboot 12 verdwenen te zijn. Een race tegen de klok begint om de boot terug te vinden. Als blijkt dat de pieten een dag eerder naar Nederland zijn gegaan met het idee dat Sinterklaas aan boord is beginnen de problemen steeds groter te worden. Helemaal als twee kinderen zich aan boord verstopt hebben en zo meevaren naar Nederland.
Bekijk de afbeelding

Brooklyn's Finest (2009)


Het verhaal van drie agenten in Brooklyn uit verschillende onderdelen van het korps. Na een tijd kruisen hun wegen als ze met dezelfde misdaad te maken krijgen.
Bekijk de afbeelding

Greenberg (2010)


Roger Greenberg (Ben Stiller) is single, veertig jaar, New Yorker en weet niet goed wat hij met zijn leven aan moet. Hij besluit op het huis van zijn succesvolle broer te gaan passen in Los Angeles en vooral een tijdje niets te doen. Zijn voornaamste bezigheden bestaan uit het schrijven van klachtenbrieven en het bouwen van een hondenhok. Ondertussen gaat hij op zoek naar zijn roots en bezoekt hij zijn schoolvrienden. De teleurstelling is groot als blijkt dat ze uit elkaar zijn gegroeid. Dan leert hij Florence kennen, de assistente van zijn broer. Een begin van iets moois.
Bekijk de afbeelding

Wickie de Viking (2009)


Vikingen zijn van nature sterke en luidruchtige mannen die nergens bang voor zijn. Wickie is anders; lief, zachtaardig en een beetje verlegen, maar hij heeft een speciale gave die niemand heeft; hij is slim! Hij overtuigt iedereen van zijn ideeën door zijn uitzonderlijk motto: "Wie niet sterk is moet slim zijn! Op een dag wordt het dorp overvallen door een bende piraten, onder leiding van Sven De Verschrikkelijke. De overvallers plunderen het dorp en beroven de dorpsbewoners van hun dierbaarste bezit: al hun kinderen! Behalve Wickie, die net op dat moment vast zit in een boom met zijn Deltavlieger. Wickies vader en de andere Vikingen uit Flake hijsen meteen de zeilen om de kinderen te redden. Wickie gaat als verstekeling aan boord.
Bekijk de afbeelding

StreetDance 3D (2010)


Om kans te maken op de overwinning bij de Street Dance Championship maakt de street dance crew van Carly (Nichola Burley) stiekem gebruik van de Royal Dance School. Als het hoofd van die dansschool dat ontdekt stuurt ze hen niet direct weg; ze biedt ze juist de oefenruimte van haar school aan. Maar dan moeten ze wel samenwerken met haar balletgroep! De street dancers hebben weinig keus en de emoties tussen de groepen lopen hoog op. De street dancers vinden hun nieuwe danspartners maar arrogant, de dansers vinden hen andersom ordinaire straatjeugd. Maar om te winnen zullen ze toch naar elkaar moeten kijken. Alleen dan kunnen ze ontdekken hoe ze samen iets nieuws kunnen doen en de top bereiken. Zodra ze inzien dat ze elkaar alleen maar inspireren vliegen de vonken er vanaf!
Bekijk de afbeelding

Contracorriente (2009)


In een Peruaans dorpje aan zee verwachten Mariela en Miguel hun eerste kind. Als de kunstenaar Santiago in het dorp komt wonen wordt Miguel heimelijk verliefd op hem. De openlijk homosexuele Santiago wordt door de dorpsbewoners niet geaccepteerd, wat de liefde van Miguel nog ingewikkelder maakt. Na een tragisch ongeluk moet Miguel kiezen tussen zijn stormachtige liefde voor Santiago of het keurslijf van zijn traditionele, maar vredige huwelijk. Een estetisch vormgegeven en kleurrijk liefdesdrama.
Bekijk de afbeelding

Alza la testa (2009)


Mero, die werkt in een haven, is een alleenstaande vader. Zijn zoon Lorenzo, die voortkwam uit zijn relatie met een Albanese vrouw, is zijn enige reden om in leven te blijven. Mero droomt ervan dat zijn zoon een beroemde bokser wordt. Mero was zelf immers ook actief als amateur-bokser. Hij onderwerpt zijn zoon aan een zware training, waarin hij hem technieken leert en zichzelf te beschermen. Maar dan keert Lorenzo's moeder terug, waardoor de relatie tussen vader en zoon uit zijn balans raakt.
Bekijk de afbeelding

Inhale (2010)


Het stel Paul en Diane Stanton heeft een ziek dochtertje Cloe, dat een longziekte heeft. Paul werkt als advocaat en wil graag dat hun dochtertje snel geholpen wordt voordat het te laat is. De donorwachtlijst lijkt eeuwig te duren en het stel hoort van een arts dat een bekende van het stel 7 jaar op de wachtlijst heeft gestaan, maar er toen ineens vanaf was. Zo komen ze erachter dat deze bekende een transplantatie in Mexico gehad heeft. Paul gaat op zoek in het corrupte Mexico, naar de dokter die dit mogelijk kan maken. Ondertussen gaat het bergafwaarts met hun dochter Cloe. Paul stelt alles in het werk om een,illegale, donor te vinden voor hun dochter. Gaat het hun lukken om hun dochtertje te redden?



NieuwsFilm

meest populair