Bioscoop releases week 41

Het overzicht met alle films die vanaf deze week nieuwe in de bioscoop draaien.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Red (2010)


"Red" gaat over een gepensioneerd CIA agent, wiens rustige leventje op een dag verstoord wordt door een moordenaar die het op hem voorzien heeft.
Bekijk de afbeelding

Despicable Me (2010)


Groo (Steve Carell), is een duivels meesterbrein, die van plan is de maan te stelen. Wanneer de drie weeskinderen Margo, Edith en Agnes hier achter komen, zullen ze alles in het werk stellen om hier een stokje voor te steken.
Bekijk de afbeelding

Life as We Know It (2010)


In deze romantische komedie hebben cateringmanager Holly Berenson (Katherine Heigl) en sportverslaggever Eric Messer (Josh Duhamel) weinig gemeen, behalve de minachting voor elkaar en de liefde voor hun peetdochter, Sophie. Wanneer Holly en Eric plotseling de rol van Sophies ouders op zich moeten nemen, worden ze gedwongen nader tot elkaar te komen om voor haar te zorgen.
Bekijk de afbeelding

Schemer (2010)


In Schemer staat een groep van 6 middelbare schoolvrienden centraal, die allemaal hun eigen problemen en onzekerheden hebben. Onderlinge jaloezie, verliefdheden, een gebrekkige communicatie en het onbegrip dat hieruit voortvloeit leiden ertoe dat de groep zich steeds meer afkeert van een van de meisjes, namelijk Jessie. De spanningen lopen uiteindelijk zo hoog op, waardoor de groep ontspoort en uiteindelijk zelfs het plan opvat het meisje om te brengen.
Bekijk de afbeelding

Honey (2010)


Bal is, na Yumurta (Egg) en Süt (Milk) het derde deel in de omgekeerde en (deels) autobiografische trilogie van de Turkse Kaplanoglu en vertelt over de 7-jarige Yusuf, die op jonge leeftijd de wereld om zich heen begint te ontdekken. In de vorige twee delen van de trilogie werd Yusuf nog afgebeeld als een adolescent en volwassen man.
Bekijk de afbeelding

The Killer Inside Me (2010)


Iedereen denkt dat Lou Ford (Casey Affleck) een goede man is. Hij is sheriff in een klein stadje in West-Texas en leidt een onopvallend leven, maar wat niemand weet is dat hij een psychopatische moordenaar is. Lou is een echte sociopaat en zorgt er steeds voor dat niemand zijn geheim ontdekt. Maar wanneer de bewijzen steeds vaker in zijn richting wijzen, wordt hij verplicht om nog meer moorden te plegen...
Bekijk de afbeelding

Briefgeheim (2010)


De 11-jarige Eva heeft genoeg van de spanningen thuis. Ze wil haar ouders laten merken hoe ze zich voelt, en besluit om weg te lopen. Ze verstopt zich op de zolder van haar beste vrienden Jackie en Thomas. Maar als ze een geheime brief vindt en betrapt wordt in de tuin van buurman Brandsema, het hoofd van een criminele organisatie, neemt haar plan een onverwachte wending. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Jan Terlouw.
Bekijk de afbeelding

Lang & Gelukkig (2009)


In Lang & Gelukkig worden drie bekende sprookjesverhalen op een eigenzinnige, humoristische manier verteld. De muizige Assepoester, de wat oudere roodkapje en Prins Roderick kampen allemaal met onzekerheden, verlangens en familieproblemen. Assepoester moet verplicht in één huis wonen met haar nieuwe stiefmoeder Irma Zonderboezem en haar drakerige dochters Paris en Hilton en droomt heimelijk over die ene grote liefde. Roodkapje is erg onzeker en valt uiteindelijk hopeloos voor de charmes van een hongerige wolf. En de moeder van Prins Roderick vindt het hoog tijd worden dat hij aan de vrouw gaat, terwijl hij zelf veel liever tijd verdrijft met zijn trouwe lakei Willy.
Bekijk de afbeelding

Sinterklaas en het Pakjes Mysterie (2010)


Elk jaar levert het weer problemen op om alle pakjes in november per boot van Spanje naar Nederland te krijgen. Daarom heeft Sinterklaas een oplossing bedacht: een geheime pakjesopslag in Nederland. Als Sinterklaas maanden voor de intocht alvast stiekem naar Nederland komt om persoonlijk de geheime pakjesopslag in Nederland te controleren, beginnen de problemen zich langzaam op te stapelen. Na een spectaculaire noodlanding met de Pakjes-Boeing loopt de planning zo in de war, dat zelfs de intocht in het water dreigt te vallen en het niet zeker lijkt dat er in december wel voldoende cadeautjes zijn voor alle kinderen.



NieuwsFilm

meest populair