TV-tips voor komende week

Onze aanraders voor komende week.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Sin City (2005)

Zaterdag 16 oktober om 22:30 op Veronica

Basin City, ook wel bekend als 'Sin City' is de stad waar moord en misdaad aan de orde van de dag is. Het eerste verhaal, The Hard Goodbye, volgt de keiharde straatvechter Marv die op een zoektocht naar wraak is nadat hij er ingeluisd is voor moord op Goldie, de enige vrouw die ooit om hem gaf. Het tweede verhaal, The Big Fat Kill, draait om Dwight en de meiden van Old Town. Hij probeert de meiden te beschermen tegen de corrupte agent Jack Rafferty. Het derde en laatste verhaal van de film, That Yellow Bastard, volgt ex-agent John Hartigan. Hij heeft een belofte afgelegd om Nancy Callahan te beschermen tegen een misvormde pedofiel, Junior.
Bekijk de afbeelding

Love Actually (2003)

Zondag 17 oktober om 21:00 op RTL4

De film volgt het liefdesleven van acht Londenaars in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken terwijl de zoon tot over z'n oren verliefd is op een klasgenote.
Bekijk de afbeelding

The Last Mimzy (2007)

Maandag 18 oktober om 20:30 op RTL8

Twee kinderen ontdekken een doos met speelgoed uit de toekomst en ontwikkelen hierdoor speciale talenten, die zowel beangstigend als fantastisch zijn
Bekijk de afbeelding

Last Action Hero (1993)

Dinsdag 19 oktober om 20:30 op RTL7

Jack Slater (Arnold Schwarzenegger) is de held van het witte doek. Zijn grootste fan, Danny, krijgt een magisch bioscoopkaartje waarmee hij in de echte filmwereld terechtkomt. Danny heeft waardevolle informatie over de criminelen waar Slater naar op zoek is. Samen gaan zij op jacht naar de bandieten. Wanneer het magische kaartje in handen van de bende valt en zij op hun beurt door het witte doek de echte wereld in stappen, lopen film en werkelijkheid in elkaar over.
Bekijk de afbeelding

Kinsey (2004)

Woensdag 20 oktober om 20:40 op Canvas

Seks. Een groter taboe bestond er in de jaren '40 en 50 niet. Tot Dr. Alfred Kinsey (rol van Liam Neeson), een gerespecteerd bioloog, zich met de materie gaat bezig houden. Aan de hand van interviews met duizenden mannen verspreid over de hele VS schrijft hij in 1948 een boek over de mannelijke seksualiteit. De conclusies van z'n werk slaan in als een bom en dus besluit Kinsey ook de vrouwelijke seksualiteit onder de loep te nemen. De gigantische werkdruk en de ongewone werkmethodes van het team beginnen echter hun tol te eisen. Onderlinge jaloezie en geldgebrek bedreigen Kinsey's levenswerk. Maar Kinsey is vastbesloten om door te zetten...
Bekijk de afbeelding

28 Days (2000)

Donderdag 21 oktober om 20:30 op RTL8

Gwen Cummings is een succesvolle New Yorkse schrijfster die er een wild uitgaanspatroon op na houdt. Ze duikt op in alle trendy clubs, maar haar leven neemt een radicale wending wanneer ze op het huwelijksfeest van haar zus Lily volledig door het lint gaat. Ze wordt vervolgens veroordeeld tot een afkickkuur van 28 dagen in een ontwenningskliniek.
Bekijk de afbeelding

Reservoir Dogs (1992)

Vrijdag 22 oktober om 22:40 op RTL5

Zes gangsters die elkaar alleen maar kennen onder hun codenaam, komen bij elkaar om diamanten te stelen. Als het zover is, worden ze opgewacht door de politie en volgt er een slachtpartij. De paar boeven, die erin geslaagd zijn te ontsnappen, ontmoeten elkaar weer in een hangar en vragen zich af wie de verrader is geweest.



NieuwsFilm

meest populair