DVD releases week 43

Welke films zijn er vanaf deze week allemaal nieuw te huur.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Blood: The Last Vampire (2009)


Blood: The Last Vampire is een film gebaseerd op een Manga comic. De jonge vampier Saya werkt voor de overheid en dood demonen. Ze wordt in een militaire school geplaatst om te onderzoeken wie van haar klasgenoten is vermomd als een demon.
Bekijk de afbeelding

Toy Story 3 (2010)


Andy is geen kleine jongen meer en staat op het punt om naar de universiteit te gaan. Het betekent dat hij moet beslissen wat er met zijn oude speelgoed, waar hij al jaren niets meer mee doet, moet gebeuren. Hij krijgt van zijn moeder de keus om zijn speelgoed op zolder te stallen of te doneren aan een kinderdagverblijf. Hoewel hij voor die eerste optie kiest, komen Woody, Buzz Lightyear en alle anderen door een misverstand toch in kinderdagverblijf Sunnyside terecht. Daar lijken ze te zijn beland in het paradijs op aarde. Een plek waar je nooit bang hoeft te zijn dat kinderen niet meer met je willen spelen als ze ouder worden, omdat er altijd nieuwe kinderen bijkomen. Maar al snel wordt duidelijk dat Sunnyside helemaal niet zo'n fijne plek is en meer gelijkenissen vertoont met een autoritair regime onder leiding van een brute dictator dan met een speelgoedparadijs.
Bekijk de afbeelding

The Crazies (2010)


De bewoners van een klein plaatsje in Iowa krijgen te maken met een vervuiling van hun watervoorziening. Het water blijkt te zijn besmet door een mysterieus gif, dat is vrijgekomen na een vliegtuigcrash vlakbij het plaatsje. Beetje bij beetje beginnen de inwoners gestoord te worden...
Bekijk de afbeelding

How to Train Your Dragon (2010)


How To Train Your Dragon is gebaseerd op het kinderboek van de Britse schrijver Cressida Cowell en gaat over een jonge Viking die een draak moet vangen en deze op moet leiden tot een held.
Bekijk de afbeelding

Ajami (2009)


Ajami is de buurt in Jaffa waar het verhaal zich afspeelt. Hier wordt ieders leven beïnvloedt door geweld en misdaad. Strenge Arabische familiestructuren, bendes, wraak, brute politieoptredens en racisme spelen in ieders leven een rol. We volgen Nasri ) wiens familie dringend geld nodig heeft om wraak af te kopen. Malek, een jonge Palestijn probeert geld bijeen te sparen met restaurantwerk om een operatie voor zijn moeder te betalen. De Israëlische politieagent Dando moet de verdwijning van zijn broer zien te verwerken terwijl hij op een drugsdeal afgestuurd wordt.
Bekijk de afbeelding

Too Late to Say Goodbye (2009)


Jenn en Bobby Corbin lijken het perfecte huwelijk te hebben. Maar dan ontdekt Jenn dat Bobby een affaire heeft met een knappe collega. Ze is helemaal van de kaart, maar leert vervolgens via het internet zelf een charmante en mysterieuze man kennen. Enkele dagen later wordt het levenloze lichaam van Jenn gevonden. Op het eerste zicht lijkt het om zelfmoord te gaan, maar haar zuster gelooft dit niet. Zij verdenkt Bobby, die zelf enkele duistere geheimen heeft. Of zou het toch de man kunnen zijn die Jenn online heeft leren kennen?
Bekijk de afbeelding

Habitación en Roma (2010)


Ergens aan het begin van de zomer ontmoeten Alba (Elena Anaya) en Natasha (Natasha Yarovenko) elkaar in Rome. De twee jonge vrouwen brengen samen een intieme en gepassioneerde nacht door die zowel op fysiek als emotioneel gebied onuitwisbaar is. De volgende ochtend zullen beide weer hun eigen weg vervolgen; Alba naar haar partner in Spanje en Natasha naar Rusland waar haar verloofde wacht.
Bekijk de afbeelding

Akumu Tantei (2006)


Keiko Kirishima, een detective, krijgt twee mysterieuze moorden voorgeschoteld. Volgens getuigen zijn beide mannen vermoord in hun droom, terwijl ze met een onzichtbaar figuur aan het vechten waren. Een gespecialiseerde detective wordt op de zaak gezet. Het gerucht gaat dat hij in mensen hun dromen kan duiken.



NieuwsFilm

meest populair