Bioscoop releases week 43

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Jackass 3-D (2010)


Je kunt weer gaan kijke naar de stunts van o.a Johnny Knoxville, Bam Margera, Ryan Dunn, Steve-O, Jason "Wee Man" Acuña, Chris Pontius, Preston Lacy, Dave England en Ehren McGhehey.
Bekijk de afbeelding

The Social Network (2010)


Eisenberg speelt Facebook CEO Mark Zuckerberg, Timberlake vertolkt de rol van Sean Parker, één van de mede-oprichters van Napster die oprichtend voorzitter van Facebook werd, en Garfield kruipt in de huid van Eduardo Saverin, de mede-oprichter van Facebook die in een financieel conflict verwikkeld raakte met Zuckerberg.
Bekijk de afbeelding

Majesteit (2010)


In het hart van ons Koninkrijk woedt een strijd, met als inzet de monarchie. Het is Prinsjesdag, een jaar na de dood van Claus, haar grote liefde. Beatrix voelt zich eenzamer dan ooit en twijfelt aan alles. Aan de monarchie, aan de betrouwbaarheid van haar zoons en vooral aan zichzelf. De spanningen lopen hoog op wanneer Minister President Balkenende de troonrede op het laatste moment wil veranderen. Beatrix verzet zich. Zij wil niet langer een vrouw zijn die danst op de muziek van anderen. Zal zij ons Koninkrijk beschermen? Tradities, liefde, verdriet, twijfel, intrige en macht. Een aangrijpende film over haar rol als liefdevolle echtgenote, moeder, hoofd van de regering en ook als vorstin.
Bekijk de afbeelding

Tamara Drewe (2010)


Tamara Drewe (Gemma Arterton), ooit een verlegen en niet bepaald aantrekkelijke tiener, keert terug naar haar roots op het Britse platteland na haar transformatie in een femme fatale. Daar trekt zij in de woning van haar ouders en zorgt voor de nodige opschudding.
Bekijk de afbeelding

Haar Naam Was Sarah (2010)


De tienjarige Sarah wordt in de nacht van 16 juli 1942 samen met haar ouders opgepakt en naar het Vélodrome d'Hiver in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in een kast opsloot, net voordat de politie het appartement binnendrong. Zestig jaar later krijgt Julia Jarmond, een Amerikaanse journaliste in Parijs (Kristin Scott Thomas), de opdracht een artikel te schrijven over deze razzia, een inktzwarte bladzijde in de Franse geschiedenis. Ze gaat op zoek in archieven en via het dossier van Sarah ontdekt ze een goed verborgen geheim van haar eigen schoonfamilie. Haar echtgenoot probeert haar ervan te weerhouden zich met deze geschiedenis te bemoeien, maar Julia besluit desondanks het spoor van Sarah te volgen.



NieuwsFilm

meest populair