DVD releases week 44

Een flinke berg nieuwe releases deze week.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Why Did I Get Married? (2007)


Filmadaptatie van een toneelstuk van regisseur Tyler Perry. De film gaat over de beproevingen van het huwelijk en wat er met een familie gebeurt wanneer een jonge, sexy verleidster ten tonele komt.
Bekijk de afbeelding

Unthinkable (2010)


Een terrorist wordt door de FBI ondervraagd over de lokaties van zeer gevaarlijke nucleaire bommen die op elk moment ergens in Amerika kunnen afgaan. Naarmate de tijd verstrijkt wordt er binnen de FBI steeds meer getwijfeld over welke methodes wel geoorloofd zijn en welke de grens overschrijden.
Bekijk de afbeelding

Picnic (2007)


Drama over een stel dat op weg is voor een picknick aan het water en ruzie krijgt. Hun ruzie wordt onderbroken door een prostituee dat een psychologisch spel met het koppel gaat spelen.
Bekijk de afbeelding

Repo Men (2010)


Remy leeft in een tijd waar organen gekocht en verhandeld kunnen worden. Wanneer hij echter zijn nieuw gekochte hart niet kan betalen, komen de nietsontziende schuldeisers achter hem aan. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn ex-vriendin.
Bekijk de afbeelding

Furry Vengeance (2010)


Brendan Fraser heeft de eer om in Furry Vengeance de strijd aan te gaan met de vele diertjes uit het bos die er alles aan doen om een grootste verbouwing van hun leefomgeving te voorkomen.
Bekijk de afbeelding

Le refuge (2009)


Mousse en Louis zijn jong, knap, rijk en verliefd op elkaar. Drugs spelen een grote rol in hun leven. Op een dag hebben ze samen een overdosis, waaraan Louis sterft. Mousse overleeft het, maar komt er spoedig achter dat ze zwanger is. Ze voelt zich verloren en vlucht naar een huis ver van Parijs. Een aantal maanden later vergezelt Louis' broer haar in haar toevlucht.
Bekijk de afbeelding

Reykjavik-Rotterdam (2008)


Christopher is een voormalige dranksmokkelaar uit IJsland, waar de drank enorm duur is, die op het rechte pad beland is. Door een financieel akkefietje wordt hij echter weer zijn oude leventje in gepusht. Hij krijgt problemen met een gewelddadige drugsdealer, waardoor het leven van hem en zijn familie niet meer veilig is.
Bekijk de afbeelding

Joy (2009)


De nieuwe speelfilm van Mijke de Jong vertelt het verhaal van de zeventienjarige Joy, een jonge vrouw die nu al getekend is door het leven. Ze werd als baby te vondeling gelegd, weet niets van haar afkomst en groeit op in tehuizen met het onwrikbare geloof dat er ooit een glorieuze hereniging met haar moeder zal plaatsvinden. Op zoek naar houvast en geluk gaat ze vastberaden de zoektocht naar haar biologische moeder aan. Als haar beste vriendin Denise hoogzwanger is van haar eerste kind, wordt deze zoektocht een obsessie.
Bekijk de afbeelding

Samâ wôzu (2009)


De scholier Kenji Koiso is een wiskundig genie, die parttime werkt als programmeur voor de virtuele wereld Oz op internet. Natsuki, het meisje waarop hij stiekem verliefd is, nodigt hem uit bij haar familie voor de 90ste verjaardag van haar oma. Ze vraagt Kenji vervolgens om net te doen alsof hij Natsuki's verloofde is. Ondertussen zorgt zijn poging om een wiskundige vergelijking op te lossen voor een botsing tussing Oz en de fysieke wereld.
Bekijk de afbeelding

Mao's Last Dancer (2009)


Li, geboren in 1961, groeit tijdens de Culturele Revolutie met zijn ouders en zes broers in armoede op in de Chinese provincie Shandong. Op zijn elfde wordt hij geselecteerd voor de strenge, zware en ideologische balletacademie van Mao's vrouw Jiang Qing in Beijing. Li blijkt een waar talent te zijn en wordt ontdekt door Ben Stevenson, de artistiek leider van het Houston Ballet. Als een van de eerste uitwisselingsstudenten krijgt Li toestemming van Mao's communistische regime om naar Amerika te reizen. Na een eerste cultuurshock omarmt Li de vrijheid en weigert daarom naar China terug te keren. Het gevolg is een dramatische confrontatie op het Chinese consulaat, die alle nieuwsmedia in de Verenigde Staten weet te halen.
Bekijk de afbeelding

Cairo Time (2009)

Regie: Ruba Nadda

Julliette wacht alleen in Cairo op haar man. Samen met zijn vriend Tareq, een mysterieuze gepensioneerde agent verkent ze dagelijks de stad. Op een dag komen ze erachter dat ze behalve mooie plekjes ook elkaar hebben gevonden in de liefde. Dat is het begin van een hartstochtelijke korte affaire.
Bekijk de afbeelding

Tony Manero (2008)


Chili, 1978: In de hoofdstad Santiago is vijftiger Raúl Peralta een obsessief imitator van Tony Manero, de door John Travolta gespeelde hoofdfiguur uit Saturday Night Fever. Hij leidt een groep dansers waarmee hij regelmatig optreedt en elke zaterdag een imitatie van zijn idool laat zien. Op zekere dag kondigt de Chileense TV een wedstrijd voor Manero-lookalikes aan. Voor Raúl de kans van zijn leven. Hij heeft er alles voor over om te winnen, zelfs al moet hij er misdaden voor plegen.
Bekijk de afbeelding

Peacock (2010)


John Skillpa (Cillian Murphy) is een rustige bankmedewerker met een geheim alter ego, zijn eigen vrouw, genaamd Emma. Wanneer een trein door een ongeluk in zijn achtertuin terechtkomt, wordt zijn geheim blootgesteld aan de buitenwereld. John moet er nu voor zorgen dit goed te praten en beweert dat Emma zijn echtgenote is.
Bekijk de afbeelding

Fung wan II (2009)

Regie:

De wrede Japanse krijgsheer Lord Godless is er op gebrand om China te veroveren. Hij heeft een aantal vechters gevangen genomen en probeert hen onder controle te krijgen. Onder de gevangenen zijn Cloud en de oude staatsman Nameless. Wind komt hen redden. Het drietal raakt ernstig gewond door een aanval van Lord Godless. De andere vechtspecialisten offeren zich op om zo het drietal te redden in de hoop dat ze op een dag Lord Godless zullen verslaan en China zullen redden.
Bekijk de afbeelding

Devil's Playground (2010)


Londen in de nabije toekomst: Newgen Industries, een belangrijk farmaceutisch bedrijf, test zijn nieuwe middel RAK-295 wat betere lichamelijke prestaties moet opleveren. Het experiment mislukt volkomen en 30.000 mensen krijgen te maken met fysieke en allergische klachten. Eén vrouw heeft echter nergens last van en om de boel niet verder te laten escaleren wordt een ex-huurling ingeschakeld om deze persoon te vinden.
Bekijk de afbeelding

Die Unerzogenen (2007)

Regie: Pia Marais

De vroegwijze veertienjarige Stevie worstelt continu met de onberekenbare parameters van het buitensporige leven van haar ouders. Als het gezin naar een Duits provinciaal stadje verhuist, hoopt het meisje dat ze eindelijk een normaal en geregeld gezinsleven kan hebben. Om haar hoop kracht bij te zetten, pretendeert ze in haar nieuwe woonplaats een degelijke diplomatendochter te zijn. Maar een nieuwe werkelijkheid laat zich niet afdwingen, en al snel wordt duidelijk dat haar ouders wederom in illegale zaken zijn gegaan om hun geldverslindende levensstijl te kunnen financieren. Langzaam maar zeker loopt alles uit de hand. Hoe meer het ouderlijk huis gevuld raakt met vrienden en handlangers van haar ouders, hoe meer Stevie gedwongen wordt toch haar eigen pad te volgen.
Bekijk de afbeelding

Eating Out: All You Can Eat (2009)


Tiffani probeert haar homoseksuele vriend Casey te helpen door een online profiel te creëren, waarbij ze de foto van de ex van Tiffani gebruiken. Casey heeft namelijk een oogje op Zack, en hoopt hem op deze manier voor zich te winnen. Het lijkt allemaal te werken, tot de ex van Tiffani erachter komt. Zal Casey dit allemaal nog recht kunnen zetten, en zijn ware liefde kunnen veroveren?
Bekijk de afbeelding

Robo-geisha (2009)


Robo-geisha gaat over vrouwelijke Geisha's, die werken als huurmoordenaar. Ze vermoorden hun vijanden met dodelijke zwaarden. De Geisha's kunnen echter dingen die anderen niet kunnen; ze kunnen onder andere kettingzagen uit hun mond laten komen en transformeren in een tank.
Bekijk de afbeelding

Sexykiller, morirás por ella (2008)


Op een campus worden de laatste tijd een hoop bizarre moorden gepleegd. De lokale politie staat voor een groot raadsel en heeft geen idee wie verantwoordelijk kan zijn voor deze brute daden. Maar ze hadden ook nooit kunnen raden dat de moordenaar de lieve en mooie Bárbara is.
Bekijk de afbeelding

Snuf de hond en het spookslot (2010)

Regie:

Tom gaat samen met Mirjam en Snuf een week logeren bij hun oom Hans en hun neef Jaap. Vlakbij het huis van Oom Hans is een spookkasteel. Hier blijkt ook een legende aan vast te zitten, de legende van Zwarte Bertram, ook wel de vloek van de jaloezie genoemd. In het kasteel heeft zich een bende smokkelaars gevestigd. Rechercheur Barninkhof is op zoek naar deze bende, die voortdurend toeslaat. Als Tom iemand in het spookslot ziet, lijkt niemand hem te geloven. Om het te bewijzen besluit Tom alleen op onderzoek uit te gaan, samen met Snuf. Hierdoor komt Tom in aanraking met de gevaarlijke bende smokkelaars in het spookslot.
Bekijk de afbeelding

Reiton kyôju to eien no utahime (2009)


Layton ontvangt een uitnodiging van de beroemde operazangeres Jenice Kaitly, waarin ze uitgenodigd wordt om haar nieuwste show bij te wonen. Ook vraagt ze de hulp van Layton, Luke en Remi om haar te helpen met een mysterie; haar vriendin Melina verdween een jaar geleden, maar keerde terug als een 7-jarig meisje. Ze vertelde dat ze het geheim van het eeuwige leven had gevonden. Layton en de rest kunnen niet wachten dit mysterie te onderzoeken, dus begeven ze zich naar de 'Crown Petone', waar de opera plaatsvindt. Als ze aankomen wordt hen al snel iets vreemds verteld door de pianist Ozro Vislar; volgens hem is er een spelletje waarbij de winnaar het eeuwige leven ontvangt. Layton en de rest zullen dit mysterie nu op moeten lossen.



NieuwsFilm

meest populair