Bioscoop Top-10

Hoort wie klopt daar kinderen....

Welke films scoren er momenteel hoog aan de Nederlandse boxoffice. Als je wilt weten hoe/wat/waar/wanneer gebruik dan onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Sint (2010)

Regie: Dick Maas

In de film Sint bindt Frank (Egbert-Jan Weeber) de strijd aan met de moordlustige Niklas (Huub Stapel), een uit de dood herrezen bisschop, die het begrip kindervriend een geheel nieuwe invulling geeft. Frank wordt daarin bijgestaan door zijn vriendin Lisa (Caro Lenssen) en de politierechercheur Goert (Bert Luppes).
Bekijk de afbeelding

Haar Naam Was Sarah (2010)


De tienjarige Sarah wordt in de nacht van 16 juli 1942 samen met haar ouders opgepakt en naar het Vélodrome d'Hiver in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in een kast opsloot, net voordat de politie het appartement binnendrong. Zestig jaar later krijgt Julia Jarmond, een Amerikaanse journaliste in Parijs (Kristin Scott Thomas), de opdracht een artikel te schrijven over deze razzia, een inktzwarte bladzijde in de Franse geschiedenis. Ze gaat op zoek in archieven en via het dossier van Sarah ontdekt ze een goed verborgen geheim van haar eigen schoonfamilie. Haar echtgenoot probeert haar ervan te weerhouden zich met deze geschiedenis te bemoeien, maar Julia besluit desondanks het spoor van Sarah te volgen.
Bekijk de afbeelding

Due Date (2010)


Een vader in spé (Robert Downey Jr.) is gedwongen om mee te liften met een highschool dropout (Zach Galifianakis) om middels een road-trip op tijd bij de geboorte van zijn zoontje te komen.
Bekijk de afbeelding

Jackass 3D (2010)


Je kunt weer gaan kijke naar de stunts van o.a Johnny Knoxville, Bam Margera, Ryan Dunn, Steve-O, Jason "Wee Man" Acuña, Chris Pontius, Preston Lacy, Dave England en Ehren McGhehey.
Bekijk de afbeelding

Despicable Me (2010)


Groo (Steve Carell), is een duivels meesterbrein, die van plan is de maan te stelen. Wanneer de drie weeskinderen Margo, Edith en Agnes hier achter komen, zullen ze alles in het werk stellen om hier een stokje voor te steken.
Bekijk de afbeelding

Sinterklaas en het Pakjes Mysterie (2010)


Elk jaar levert het weer problemen op om alle pakjes in november per boot van Spanje naar Nederland te krijgen. Daarom heeft Sinterklaas een oplossing bedacht: een geheime pakjesopslag in Nederland. Als Sinterklaas maanden voor de intocht alvast stiekem naar Nederland komt om persoonlijk de geheime pakjesopslag in Nederland te controleren, beginnen de problemen zich langzaam op te stapelen. Na een spectaculaire noodlanding met de Pakjes-Boeing loopt de planning zo in de war, dat zelfs de intocht in het water dreigt te vallen en het niet zeker lijkt dat er in december wel voldoende cadeautjes zijn voor alle kinderen.
Bekijk de afbeelding

The Other Guys (2010)

Regie: Adam McKay

De NYPD rechercheurs Christopher Danson en P.K. Highsmith zijn de stoerste en meest geliefde agenten van New York City. Zij nemen geen tatoeages, men neemt tatoeages van hen. Een aantal bureaus verder zitten de rechercheurs Allen Gamble en Terry Hoitz. Je kent ze misschien van fotos waarop Danson en Highsmith staan, maar dan op de achtergrond, onscherp en met hun ogen dicht. Zij zijn geen helden, zij zijn 'The Other Guys'. Maar elke agent krijgt op een gegeven moment zijn of haar kans. Zo ook Gamble en Hoitz. Ze stuiten op een op het eerste gezicht onschuldige zaak die geen enkele andere rechercheur wil hebben, maar die weleens het grootste misdrijf van New York zou kunnen worden. Het is de kans van hun leven, maar beschikken zij wel over de juiste capaciteiten?
Bekijk de afbeelding

The Social Network (2010)


Eisenberg speelt Facebook CEO Mark Zuckerberg, Timberlake vertolkt de rol van Sean Parker, één van de mede-oprichters van Napster die oprichtend voorzitter van Facebook werd, en Garfield kruipt in de huid van Eduardo Saverin, de mede-oprichter van Facebook die in een financieel conflict verwikkeld raakte met Zuckerberg.
Bekijk de afbeelding

Eat Pray Love (2010)


Gilbert (Julia Roberts) besluit haar veilige leventje achter zich te laten en op reis te gaan naar Italië, India en Indonesië om zichzelf te herontdekken.
Bekijk de afbeelding

Another Year (2010)

Regie: Mike Leigh

Gouden Palm-winnaar Mike Leigh biedt met Another Year een schitterend inkijkje in het complexe en kwetsbare leven van alledag. Zijn nieuwste film, die wederom geselecteerd werd voor de Cannescompetitie, volgt vier seizoenen lang een gelukkig getrouwd stel dat er probeert te zijn voor de minder gelukkige mensen in hun leven.



NieuwsFilm

meest populair