Filmnieuws in het kort

Met vandaag onder andere een nieuwe toevoeging aan de cast van Spider-Man en de terugkeer van een oude bekende naar Midden-Aarde.

Er verschijnen dagelijks zoveel nieuwsberichten dat we ze hier bij Filmtotaal niet allemaal kunnen posten. Daarom deze terugkerende rubriek: Filmnieuws in het kort, waarin we de iets minder opvallende nieuwsberichten ook een plekje op de site geven.

Seth Rogen en Evan Goldberg schrijven Neigborhoud Watch
Seth Rogen en Evan Goldberg, het schrijversudo achter Superbad, Pineapple Express en The Green Hornet zijn ingehuurd voor een rewrite van Neighborhood Watch, een film van regisseur Peter Segal over een groep vaders die wat tijd voor zichzelf willen hebben.
lees meer

Howard Shore keer terug naar Midden-Aarde
Niet heel verrassend nieuws, maar voor de fans ongetwijfeld een opluchting: componist Howard Shore, die verantwoordelijk was voor de muziek van de Lord of the Rings trilogie, gaat ook de soundtrack verzorgen voor de film The Hobbit. Dat betekent een nieuwe samenwerking met Peter Jackson, na het debacle rondom King Kong, waarbij Jackson de muziek van Shore niet goed vond en een nieuwe componist inhuurde.
lees meer

Dennis Leary in Spider-Man
Na Emma Stone, Andrew Garfield, Martin Sheen en Sally Field, is nu ook Dennis Leary toegevoegd aan de cast van Spider-Man. Leary, met name bekend van de tv-serie Rescue Me, zal in de Spider-Man reboot de vader van Gwen Stacy vertolken.
lees meer

Nieuwe stemmen voor Cars 2
Disney heeft een aantal nieuwe namen bekendgemaakt die een rol hebben ingesproken in Cars 2. Uit de trailer afgelopen week konden we al opmaken dat Michael Caine een rol zou hebben in de film en nu is ook de medewerking van Emily Mortimer, Jason Isaacs (Harry Potter) en Joe Mantegna bekend geworden.
lees meer

Jodie Foster en Carey Mulligan in film Park Chan-Wook
Actrices Jodie Foster en Carey Mulligan zijn in onderhandeling voor een rol in het Engelstalige debuut van Zuid-Koreaans regisseur Park Chan-Wook (Oldboy, Thirst). De film heet Stoker en is geschreven door Wentworth Miller, hoofdrolspeler van Prison Break. Er is nog weinig bekend over de film, behalve dat hij moet gaan over een exentrieke tienermeisje wiens verloren oom terugkeert naar de familie na de dood van haar vader.
lees meer

Productiebedrijf Weinstein Company stapt naar de rechter
Het productiebedrijf The Weinstein Company stapt naar de rechter om de kijkwijzer voor de door hun uitgebrachte films Blue Valentine en The King’s Speech aan te vechten. De eerste film kreeg een NC-17 rating vanwege een intieme scene terwijl de tweede, de grootste Oscarfavoriet van dit moment, een R rating heeft gekregen omdat een van de hoofdrolspelers iets te vaak Fuck zegt, in een poging van zijn spraakgebrek af te komen.
lees meer

Trailer Prom
Disney heeft een eerste trailer vrijgegeven van hun nieuwe film Prom, over een groep middelbare scholieren die zich voorbereidt op het belangrijkste feest uit hun leven.



NieuwsFilm

meest populair