Algemeen

James Cameron twijfelt over Avatar 2

Regisseur stelt zeer hoge technische eisen aan het tweede deel.

door Arman Avsaroglu op 23.11.2010 om 19:00 in Algemeen
Dat er ooit een tweede Avatar gaat komen lijdt geen twijfel meer, maar het is nog maar de vraag of de releasedatum van december 2014 gehaald gaat worden. In een interview met Nu.nl laat James Cameron weten dat hij nog niet zeker weet of hij nu al met de productie kan beginnen.

De lat ligt hoog, stelt Cameron. Iedereen verwacht dat de film weer het nieuwste van het nieuwste is. Sterker nog: wat we nu bedenken en ontwikkelen moet over een paar jaar, als Avatar II hopelijk uitkomt, nog steeds voorlopen op andere films. Eigenlijk moet ik toekomst-proof zijn. En dat blijkt zeer lastig.

In de tussentijd is Cameron echter wel bezig met een ander project, een Avatar-roman. En dan geen lullige bewerking van het script met wat extra bijvoeglijke naamwoorden, maar een echt boek. Ik ben er al mee bezig en de eerste versies zijn hoopgevend. Lach niet, maar uiteindelijk moet die roman een Avatar-bijbel worden.

33 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

spiderm8n

Avatar

Remco "Ik ben totaal geen Pacino fan wellicht dat dat er ook mee te maken heeft Smiley face. Het zal idd ook een smaak ding zijn. Maar die Spielberg films die ik noemde die zijn echt wel tegen de grens van slecht. Bedoel The Lost World was alleen leuk vanwege de Dino's maar voor de rest was het eigenlijk een slecht script en Hook en A.I. waren helemaal een ramp. Spielberg weet tegenwoordig niet meer wanneer die een eind moet breien aan zijn films waardoor je vaak nog een half uur extra aan het kijken bent naar een onnodig plotlijntje. A.I. was daar echt een goed voorbeeld van. Het leek wel of ik naar Pinoccio aan het kijken was :N.
En het feit dat Avatar zo aangekondigd werd als het beste ooit is ook een marketing truc natuurlijk. Ze moeten dat geld ergens aan terug verdienen. Ik ging er open minded heen en heb me erg goed vermaakt. Maar het is zeker niet Cameron's beste werk ofzo. Maar omdat ik me zo vermaakt heb heb ik geen bezwaar tegen een tweede deel. De film zit technisch erg sterk in elkaar. Het is net als Star Wars eigenlijk. Er zijn goede sci fi ideeën verwerkt alleen had de uitwerking in sommige gevallen wat beter gekund. Maar als ze Avatar hadden gemaakt als District 9 dan hadden ze denk ik nooit zo'n record omzet gemaakt. Ik vind District 9 geweldig maar deze is gemaakt voor een ander publiek. Het verbaast me soms dat mensen die Avatar neersabelen fan zijn van films als Saw deeltje 28 of Final Destination deel nog wat of fucking Twilight. Je kan dan zeggen het is een smaak ding maar ieder beetje film kenner ziet wel het verschil tussen echt talent of crap filmmakers. Het is als kiezen tussen Martin Scorsese of Uwe Boll Smiley face. Ik respecteer in ieder geval elke vorm van vernieuwing of dat nu in het script is of de techniek die wordt gebruikt. En Nolan heeft op dat gebied een sterke film als Inception afgeleverd. Cameron heeft Avatar en ik denk dat Spielberg met Tintin kwa techniek hoge ogen kan gaan gooien."


Mensen willen gewoon ergens tegen aanschoppen ... zeker als een film een bepaalde stempel krijgt !!!

Tuurlijk is het verhaal van Avatar bijzonder cliche matig ....
maar wat is daar mis mee ?
we horen liedjes ook duizend keer achter elkaar ... en vinden het vaak ook niet erg dat het ene liedje op het andere lijkt ....

Ik kijk net zo graag naar een intelligente film als naar een blockbuster .

Ik geef daar maar 1 voorwaarde aan: als het maar goed gedaan is !!!!
We kunnen lang en breed discussieren : 1 ding is zeker: Avatar is goed gedaan !!!!!!!!

films als District 9 zijn zo bijzonder goed .. omdat ze als een komplete verrassing op je bord komen !!! laag budget ... inventief .. weinig media aandacht ( t.o.v. Avatar bv. ) en toch erg goed !!!!

.. laten we niet vergeten dat Grootmeesters Cameron en Spielberg ook zo begonnen zijn !!

Remco

Avatar

Yanggie "Het blijft een kwestie van smaak, maar sorry ik kan het echt niet met je eens zijn.
Nolan heeft in mijn ogen als enige regisseur geen enkele slechte, matige of minder film afgeleverd.
Zijn minste is wat mij betreft ook Insomnia, maar nog is het een klap beter dan wat een gemiddelde regisseur tegenwoordig aflevert.."


Dat kan , ik vond Insomnia wel middelmatig er zijn tig betere thrillers te noemen. Ik vond er echt geen spanning in zitten en Robin Williams was wat miscast vond ik

Yanggie

Avatar

Remco "Ik zei ook slecht en True Lies is niet slecht maar erg vermakelijk. Piranha II is niet eens een film waar die volledig als regisseur aan gewerkt heeft. Halverwege werd hij nog ontslagen dus voor mij is dat geen echte Cameron film.

Mindere films van Nolan zijn Insomnia wat gewoon een saaie thriller is die iedere regisseur had kunnen maken. Niks speciaals aan maar erg langdradig en traag. The Prestige vond ik ook niet echt briljant. En Memento was aardig maar zeker geen meesterwerk ofzo zoals sommige wel vinden. Ook Batman Begins was niet helemaal perfect op sommige vlakken.
Maar spielberg tja heb je even: The Lost World: Jurassic Park , Amistad, Artificial Intelligence: AI, The Terminal :|, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull , Hook.
En ik heb bij Cameron persoonlijk minder het idee dat hij films uitmelkt dan bij bepaalde andere regisseurs. Michael Bay vind ik echt een regisseur die alleen op geld uit is en geen talent heeft behalve dan in het continu tonen van dezelfde soort explosies. Als je dat talent mag noemen natuurlijk."


Het blijft een kwestie van smaak, maar sorry ik kan het echt niet met je eens zijn.
Nolan heeft in mijn ogen als enige regisseur geen enkele slechte, matige of minder film afgeleverd.
Zijn minste is wat mij betreft ook Insomnia, maar nog is het een klap beter dan wat een gemiddelde regisseur tegenwoordig aflevert.

Cameron komt trouwens als een goeie 2e achter Nolan. Ook hij weet gewoon niet hoe je slechte film moet maken.
Ik vind Avatar ook niet bar slecht, maar zwaar overgewaardeerd.
Daar kan hij namelijk niks aan doen. Dat doen de critici en mensen zelf. Zal hem daarvoor zeker niet haten of what so ever.

Remco

Avatar

Windblade " Ik vind namelijk The Lost World: Jurassic Park , Artificial Intelligence: AI, The Terminal, en Hook helemaal geen slechte films.
Ik zeg niet dat het zijn beste films zijn maar ook zeker niet slecht.

En met je mening van Nolan ben ik het namelijk ook niet helemaal eens.
Dit is dus niet echt een discussie die ergens toe zal leiden aangezien ieder zijn smaak anders is. Ik denk alleen dat er sommige mensen hier zijn de het te veel zwart en wit bekijken en hun mening anders moeten verwoorden."


benjamin "Insomnia is zeker niet de beste van Nolan - het is trouwens niet eens zijn script én een remake - maar langdradig en traag vond ik hem absoluut niet. Gewoon een goed gemaakte thriller met een sterke plot en een fenomenale Al Pacino, meer moet dat niet zijn. In die tijd kreeg Nolan ook nog niet zoveel vrijheid om een Inception te maken. Die andere films vind ik wel uitstekend."


Ik ben totaal geen Pacino fan wellicht dat dat er ook mee te maken heeft Smiley face. Het zal idd ook een smaak ding zijn. Maar die Spielberg films die ik noemde die zijn echt wel tegen de grens van slecht. Bedoel The Lost World was alleen leuk vanwege de Dino's maar voor de rest was het eigenlijk een slecht script en Hook en A.I. waren helemaal een ramp. Spielberg weet tegenwoordig niet meer wanneer die een eind moet breien aan zijn films waardoor je vaak nog een half uur extra aan het kijken bent naar een onnodig plotlijntje. A.I. was daar echt een goed voorbeeld van. Het leek wel of ik naar Pinoccio aan het kijken was :N.
En het feit dat Avatar zo aangekondigd werd als het beste ooit is ook een marketing truc natuurlijk. Ze moeten dat geld ergens aan terug verdienen. Ik ging er open minded heen en heb me erg goed vermaakt. Maar het is zeker niet Cameron's beste werk ofzo. Maar omdat ik me zo vermaakt heb heb ik geen bezwaar tegen een tweede deel. De film zit technisch erg sterk in elkaar. Het is net als Star Wars eigenlijk. Er zijn goede sci fi ideeën verwerkt alleen had de uitwerking in sommige gevallen wat beter gekund. Maar als ze Avatar hadden gemaakt als District 9 dan hadden ze denk ik nooit zo'n record omzet gemaakt. Ik vind District 9 geweldig maar deze is gemaakt voor een ander publiek. Het verbaast me soms dat mensen die Avatar neersabelen fan zijn van films als Saw deeltje 28 of Final Destination deel nog wat of fucking Twilight. Je kan dan zeggen het is een smaak ding maar ieder beetje film kenner ziet wel het verschil tussen echt talent of crap filmmakers. Het is als kiezen tussen Martin Scorsese of Uwe Boll Smiley face. Ik respecteer in ieder geval elke vorm van vernieuwing of dat nu in het script is of de techniek die wordt gebruikt. En Nolan heeft op dat gebied een sterke film als Inception afgeleverd. Cameron heeft Avatar en ik denk dat Spielberg met Tintin kwa techniek hoge ogen kan gaan gooien.

benjamin

Avatar

Remco " Mindere films van Nolan zijn Insomnia wat gewoon een saaie thriller is die iedere regisseur had kunnen maken. Niks speciaals aan maar erg langdradig en traag. The Prestige vond ik ook niet echt briljant. En Memento was aardig maar zeker geen meesterwerk ofzo zoals sommige wel vinden. Ook Batman Begins was niet helemaal perfect op sommige vlakken. "


Insomnia is zeker niet de beste van Nolan - het is trouwens niet eens zijn script én een remake - maar langdradig en traag vond ik hem absoluut niet. Gewoon een goed gemaakte thriller met een sterke plot en een fenomenale Al Pacino, meer moet dat niet zijn. In die tijd kreeg Nolan ook nog niet zoveel vrijheid om een Inception te maken. Die andere films vind ik wel uitstekend.

Stewiegriffin

Avatar

KeesjeNL "Precies, al die avatar-haters zijn waarschijnlijk nog zó jong dat ze nog nooit een Spielberg-film gezien..."


Al die avatar-lovers zijn zo jong dat ze nog nooit een echte film met een goed verhaal hebben gezien.

Windblade

Avatar

Remco "Ik zei ook slecht en True Lies is niet slecht maar erg vermakelijk. Piranha II is niet eens een film waar die volledig als regisseur aan gewerkt heeft. Halverwege werd hij nog ontslagen dus voor mij is dat geen echte Cameron film.

Mindere films van Nolan zijn Insomnia wat gewoon een saaie thriller is die iedere regisseur had kunnen maken. Niks speciaals aan maar erg langdradig en traag. The Prestige vond ik ook niet echt briljant. En Memento was aardig maar zeker geen meesterwerk ofzo zoals sommige wel vinden. Ook Batman Begins was niet helemaal perfect op sommige vlakken.
Maar spielberg tja heb je even: The Lost World: Jurassic Park , Amistad, Artificial Intelligence: AI, The Terminal :|, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull , Hook.
En ik heb bij Cameron persoonlijk minder het idee dat hij films uitmelkt dan bij bepaalde andere regisseurs. Michael Bay vind ik echt een regisseur die alleen op geld uit is en geen talent heeft behalve dan in het continu tonen van dezelfde soort explosies. Als je dat talent mag noemen natuurlijk."


Dit is allemaal een kwestie van smaak zoals al eerder is gezegd.
Ik vind namelijk The Lost World: Jurassic Park , Artificial Intelligence: AI, The Terminal, en Hook helemaal geen slechte films.
Ik zeg niet dat het zijn beste films zijn maar ook zeker niet slecht.

En met je mening van Nolan ben ik het namelijk ook niet helemaal eens.
Dit is dus niet echt een discussie die ergens toe zal leiden aangezien ieder zijn smaak anders is. Ik denk alleen dat er sommige mensen hier zijn de het te veel zwart en wit bekijken en hun mening anders moeten verwoorden.

Remco

Avatar

Windblade "Maar om nou te zeggen dat hij geen 1 slechte film heeft gemaakt is ook niet waar. Ik kan namelijk niet zeggen dat True Lies kan vergelijken met het niveau van zijn andere films om dan maar niet te spreken over Piranha II. "


Yanggie "Mindere films van Nolan? Dan ben ik ontzettend benieuwd welke dat zijn. Noem er eens minimaal 2 op."


Ik zei ook slecht en True Lies is niet slecht maar erg vermakelijk. Piranha II is niet eens een film waar die volledig als regisseur aan gewerkt heeft. Halverwege werd hij nog ontslagen dus voor mij is dat geen echte Cameron film.

Mindere films van Nolan zijn Insomnia wat gewoon een saaie thriller is die iedere regisseur had kunnen maken. Niks speciaals aan maar erg langdradig en traag. The Prestige vond ik ook niet echt briljant. En Memento was aardig maar zeker geen meesterwerk ofzo zoals sommige wel vinden. Ook Batman Begins was niet helemaal perfect op sommige vlakken.
Maar spielberg tja heb je even: The Lost World: Jurassic Park , Amistad, Artificial Intelligence: AI, The Terminal :|, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull , Hook.
En ik heb bij Cameron persoonlijk minder het idee dat hij films uitmelkt dan bij bepaalde andere regisseurs. Michael Bay vind ik echt een regisseur die alleen op geld uit is en geen talent heeft behalve dan in het continu tonen van dezelfde soort explosies. Als je dat talent mag noemen natuurlijk.

Yanggie

Avatar

Remco "
Nolan heeft ook geen slechte films gemaakt maar wel mindere films. Spielberg heeft daarentegen wel een paar crap films gemaakt....."


Mindere films van Nolan? Dan ben ik ontzettend benieuwd welke dat zijn. Noem er eens minimaal 2 op.

Chica16f

Avatar

Een 13 in een dozijn verhaal hoeft toch niet direct belabberd te zijn? Misschien niet origineel, maar niet direct slecht naar mij mening.

Door de visuele hoogstand van Avatar stoorde het onoriginele verhaal mij niet: het bleef prachtig kijkplezier om vol van te genieten!

Empolino

Avatar

Het is een kwestie van smaak: Avatar was visueel prachtig maar verhaaltechnisch belabberd.
Ik ben dus geen 'hater', ik vond het gewoon niet zo'n sterke film! Ik zit er dus persoonlijk ook niet echt op te wachten om er nog meer van te zien. Dat kan, toch? Smiley face Cameron had zijn eerste film veel meer in zijn waarde gelaten als hij gewoon 'genoeg is genoeg' had gezegd.

DirtyHarryCallahan

Avatar

Muufley "Play the ball, NOT the player...

Wat een zeik reactie zeg, van die andere gebruiker ook."


kerel het is:

hate the game not the player...

lol

spiderm8n

Avatar

Remco "Yep en hij wil met al zijn films de technologie verbeteren. Met T2 was dat het geval maar ook met Titanic. Cameron heeft voor mij veel teveel goede films gemaakt om hem ineens te haten ofzo. Sterker nog hij heeft nog geen 1 slechte film gemaakt en dat kun je lang niet van alle (goede) regisseurs zeggen.
Nolan heeft ook geen slechte films gemaakt maar wel mindere films. Spielberg heeft daarentegen wel een paar crap films gemaakt....."


James Cameron is 1 van de weinige top regisseurs die zowel publiek als kollegas steeds blijft verbazen !!! ( dat deed ie zowiezo met Terminator 1 die voor een 3 x minder bedrag werd gemaakt dan de videoclip Thriller van MJ. .. dat deed ie met Aliens 2 waar ie een Aktie blockbuster van maakte !! dat deed ie met The abyss .. eerste film die voor 95 procent onderwater werd geakteerd en opgenomen en waar de eerste cgi effecten in zaten !!! dat deed ie met Terminator 2 ... waar baanbrekende cgi/morphing effecten in zaten ... dat deed ie met de Titanic .... en later Titanic docu. waar ie ruim 3/4 jaar mee bezig was .... waarvoor speciaal apparatuur ontworp om letterlijk in de echte gezonken Titanic te kunnen filmen )

Waar alle andere regisseurs van zijn leeftijd besluiten om wat gas terug te nemen .. geeft hij weer gas bij ... met het baanbrekende AVATAR !!!!!!!!!

en nog steeds zijn er HATERS ... tuurlijk ... kwestie van smaak ....
maar haters begrijp ik nooit helemaal .. je mag dan wel niet van dat soort films houden of ze afschilderen als 13 in een dozijn ... maar ik vind dat je voor een regisseur als Cameron of Spielberg ( die je voorzichtig wonderkinderen of multi talenten mag noemen ) toch wel respect mag tonen ... want dat verdienen ze !

... en Spielberg een paar Crapfilms ... je bedoelt een paar mindere films ?
echt hele slechte films heeft Spielberg niet .. ook hier geldt weer .. respect !!
als je zoveel films hebt gemaakt als Spielberg .. maak je weleens een missertje ... Overigens is ie 1 van de weinige regisseurs die alle genres aankan !!!

Cameron heeft trouwens wel 1 slechte film gemaakt nl. Piranha 2
( daar is ie zelf niet trots op . en wil er liever niet aan herrinnerd worden !!! )

Geertwillemvanbeek

Avatar

Stewiegriffin "Man hij denkt echt dat zijn Avatar GEWELDIG was he!! Ik wordt niet goed van die man."


Hij heeft er genoeg geld mee verdiend hij melkt die hele film gewoon uit. En waarom niet? Zou ik ook doen hoor. Meeste mensen zijn toch nieuwsgierig naar Avatar 2 en gaan er heen ik weet zeker dat het een groot succes wordt

WoUtoMatiC

Avatar

KeesjeNL "Precies, al die avatar-haters zijn waarschijnlijk nog zó jong dat ze nog nooit een Spielberg-film gezien..."

Nee hoor, ik ben 32. Smiley face

shaunofthedead

Avatar

Remco "Yep en hij wil met al zijn films de technologie verbeteren. Met T2 was dat het geval maar ook met Titanic. Cameron heeft voor mij veel teveel goede films gemaakt om hem ineens te haten ofzo. Sterker nog hij heeft nog geen 1 slechte film gemaakt en dat kun je lang niet van alle (goede) regisseurs zeggen.
Nolan heeft ook geen slechte films gemaakt maar wel mindere films. Spielberg heeft daarentegen wel een paar crap films gemaakt....."


Naar mijn weten is de enige "mindere" film van Nolan "Insomnia" en die was dan ook nog vrij goed.

On-topic: ikzelf heb Avatar nog niet gezien maar ik kan beide kampen begrijpen. Degene die voor Avatar zijn hebben helemaal gelijk als ze zeggen dat qua effecten de film geweldig en vernieuwend is, want dat zal waarschijnlijk wel zo zijn. Degene die tegen Avatar zijn begrijp ik ook want wat ik er van gehoord heb is dat het verhaal er een is van 13-in-een-dozijn en Cameron toch erg hard gestoefd heeft over zijn film op voorhand. Maar zulke reacties lokken veel films uit, maar waarom moet er op elkaar gescholden worden omdat de andere een afwijkende mening heeft. Het is juist goed dat mensen niet allemaal hetzelfde denken over een bepaalde film, anders zou men enkel nog maar dat genre maken en hadden we nooit de diversiteit aan genres die we nu hebben. Gewoon iedereen in zijn eigenwaarde laten en op een volwassen manier discussiëren.

Angelater

Avatar

KeesjeNL "Precies, al die avatar-haters zijn waarschijnlijk nog zó jong dat ze nog nooit een Spielberg-film gezien..."


Wacht even, ik heb genoeg Spielberg films gezien en ik verracht Avatar.... En nu dan? Ik ben trouwens 21 jaar.

Moet ik nu dan ook een film over blauwe apen in een 'speciaal' bos leuk vinden? (Ik vond het er op zijn minst mooi uit zien, maar goed is een ander verhaal)

Windblade

Avatar

Remco "Yep en hij wil met al zijn films de technologie verbeteren. Met T2 was dat het geval maar ook met Titanic. Cameron heeft voor mij veel teveel goede films gemaakt om hem ineens te haten ofzo. Sterker nog hij heeft nog geen 1 slechte film gemaakt en dat kun je lang niet van alle (goede) regisseurs zeggen.
Nolan heeft ook geen slechte films gemaakt maar wel mindere films. Spielberg heeft daarentegen wel een paar crap films gemaakt....."


Ik ben het gedeeltelijk met je eens. Cameron is inderdaad altijd goed geweest in de lat hoger leggen met technologie. Met Avatar heeft mij laten zien hoe mooi 3D kan zijn. Doordat ik die had gezien wist ik pas hoe slecht dat 3D wat achteraf word toegevoegd is (hier ben ik dus ook nu extreem tegen).
Maar om nou te zeggen dat hij geen 1 slechte film heeft gemaakt is ook niet waar. Ik kan namelijk niet zeggen dat True Lies kan vergelijken met het niveau van zijn andere films om dan maar niet te spreken over Piranha II.

En om hem nou met Spielberg te vergelijken is naar mijn idee ook niet helemaal goed. Als je het aantal films van Spielberg vergelijkt met die van Cameron dan zijn dat er toch een groot aantal meer, het is niet gek dan er dan ook wat meer rotte appels tussen zitten.

Ik ben trouwens geen Cameron hater en zit dus ook vol smart te wachten op de nieuwe Avatar. Om die te perfectioneren mag hij van mij ook alle tijd nemen, een jaar ofzo langer wachten is geen probleem.

ThomasG

Avatar

Remco "Helemaal mee eens. Dat tie het voor het geld doet is bullshit want daar heeft tie genoeg van. En hij heeft tenminste iets origineels gemaakt met Avatar. We kunnen beter die lui haten die met Saw 27 aankomen of de zoveelste rip off van andere films."


True, maar de knakkers van Saw hebben nooit over hun films gezegd dat het "film" zoals wij dat kennen revolutionair zou veranderen, Cameron wel...en ik moet eerlijk bekennen dat dat een berg BS is geweest. Qua effecten heeft ie de lat weer hoger gelegd maar van orginaliteit is geen spraken. Ik ben geen Avatar fan (op de effecten na had het een hoog been there, done that gehalte..i.m.o), maar ik denk dat de Avatar "hate" stukke minder zo zijn geweest als James van te voren niet zo zwaar uit z'n nek had staan lullen en filmliefhebbers gouden bergen had beloofd.

KeesjeNL

Avatar

Muufley "Play the ball, NOT the player...

Wat een zeik reactie zeg, van die andere gebruiker ook."

Zeiken is stoer hoor, dan hoor je "erbij"...

Remco "Yep en hij wil met al zijn films de technologie verbeteren. Met T2 was dat het geval maar ook met Titanic. Cameron heeft voor mij veel teveel goede films gemaakt om hem ineens te haten ofzo. Sterker nog hij heeft nog geen 1 slechte film gemaakt en dat kun je lang niet van alle (goede) regisseurs zeggen.
Nolan heeft ook geen slechte films gemaakt maar wel mindere films. Spielberg heeft daarentegen wel een paar crap films gemaakt....."

Precies, al die avatar-haters zijn waarschijnlijk nog zó jong dat ze nog nooit een Spielberg-film gezien...

Yanggie

Avatar

Bij twijfel altijd nee.
Ik ga het zeker niet missen. Deel 1 is echt zwaar overgewaardeerd.

Remco

Avatar

Steve-O "Allebei 100% gelijk;) Ik vind Avatar een goeie film, blijkbaar hadden veel mensen de meest perfecte film ooit verwacht..... Ik vind het ook wel gaaf dat Cameron de technologie verder wil duwen. Ik kijk wel uit naar een AvatarIISmiley face"


Yep en hij wil met al zijn films de technologie verbeteren. Met T2 was dat het geval maar ook met Titanic. Cameron heeft voor mij veel teveel goede films gemaakt om hem ineens te haten ofzo. Sterker nog hij heeft nog geen 1 slechte film gemaakt en dat kun je lang niet van alle (goede) regisseurs zeggen.
Nolan heeft ook geen slechte films gemaakt maar wel mindere films. Spielberg heeft daarentegen wel een paar crap films gemaakt.....

Steve-O

Avatar

Remco "Helemaal mee eens. Dat tie het voor het geld doet is bullshit want daar heeft tie genoeg van. En hij heeft tenminste iets origineels gemaakt met Avatar. We kunnen beter die lui haten die met Saw 27 aankomen of de zoveelste rip off van andere films. Ik heb gisteren the making of Avatar gezien en eigenlijk alleen maar meer respect gekregen voor hoe die film tot stand is gekomen."

Allebei 100% gelijk;) Ik vind Avatar een goeie film, blijkbaar hadden veel mensen de meest perfecte film ooit verwacht..... Ik vind het ook wel gaaf dat Cameron de technologie verder wil duwen. Ik kijk wel uit naar een AvatarIISmiley face

Muufley

Avatar

BatMotor "So true..."


Play the ball, NOT the player...

Wat een zeik reactie zeg, van die andere gebruiker ook.

Duikboot

Avatar

Ik heb nog wel even geduld. Beter een wat langere productie dan iets vanwege een deadline snel afraffelen...

Remco

Avatar

benjamin "En nu komen de negatieve recaties van de Cameronhaters weer opzetten. In ieder geval is het goed dat hij alleen maar voor het beste wil gaan. Als hij gewoon op geld uit is (zoals velen denken) zou hij rap iets in elkaar steken en hadden we over een paar maanden al een nieuwe Avatar."


Helemaal mee eens. Dat tie het voor het geld doet is bullshit want daar heeft tie genoeg van. En hij heeft tenminste iets origineels gemaakt met Avatar. We kunnen beter die lui haten die met Saw 27 aankomen of de zoveelste rip off van andere films. Ik heb gisteren the making of Avatar gezien en eigenlijk alleen maar meer respect gekregen voor hoe die film tot stand is gekomen.

Toelietoesh

Avatar

Ik begrijp niet dat ik de reacties op Avatarnieuws nog lees.
Ze zijn al-tijd hetzelfde.

nietselam

Avatar

Stel avatar maar lekker 20 jaar uit, ga door met andere projecten

BatMotor

Avatar

Stewiegriffin "Man hij denkt echt dat zijn Avatar GEWELDIG was he!! Ik wordt niet goed van die man."

So true...

benjamin

Avatar

En nu komen de negatieve recaties van de Cameronhaters weer opzetten. In ieder geval is het goed dat hij alleen maar voor het beste wil gaan. Als hij gewoon op geld uit is (zoals velen denken) zou hij rap iets in elkaar steken en hadden we over een paar maanden al een nieuwe Avatar.

Stewiegriffin

Avatar

Man hij denkt echt dat zijn Avatar GEWELDIG was he!! Ik wordt niet goed van die man.

Havoc

Avatar

Je moet bijbel hier niet in die zin van het woord zien. Uiteraard niet.

Lord Voldemort

Avatar

Avatar-bijbel.... lieve mensen, de nieuwe Mohammed is opgestaan.

NieuwsFilm