TV-tips voor komende week

Welke film wil je niet gaan missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Ratatouille (2007)

Zaterdag 27 november om 20:00 op SBS6

Ratatouille, vertelt het verhaal van Remy, een ratje met een passie voor koken. Remy is het zat om afval te eten en met zijn scherpe neus gif te detecteren voor zijn rattenkolonie. Hij is vastbesloten om zijn droom te verwezenlijken; hij moet en zal een chefkok worden. Zelfs de gevaren, waar hij als ongebruikelijke en vooral ongewenste bezoeker, in de keuken van een Frans sterrenrestaurant tegenaan zal lopen, houden hem niet tegen.Wanneer Remy per toeval uitkomt onder het beroemde restaurant van zijn eigen culinaire held, Auguste Gusteau, ontmoet hij Linguini, een keukenhulp. Samen vormen ze een team. Al gauw zet Remy's passie voor koken de hele culinaire wereld van Parijs op zijn kop. En dit zorgt voor heel wat hilarische situaties.
Bekijk de afbeelding

First Knight (1995)

Zondag 28 november om 21:05 op RTL8

Lancelot gaat op reis naar Camelot, niet alleen om zich tot ridder te laten slaan maar ook uit liefde voor lady Guinevere. Zij is echter voorbestemd om met koning Arthur in het huwelijk te treden, maar ze komt erachter dat ze van beide mannen houdt. Koning Arthur nodigt beiden uit in zijn koninkrijk, maar weet niet dat zijn liefde en vertrouwen op de proef zullen worden gesteld.
Bekijk de afbeelding

The Island (2005)

Maandag 29 november om 20:30 op Veronica

2019. Lincoln Six-Echo (McGregor) rent voor zijn leven, een leven waar hij niets van afweet. De gezaghebbers van de strengbewaakte instelling waar hij voor zijn veiligheid verbleef, hadden gezegd dat hij ooit in een paradijs zou leven, het laatste bewoonbare plekje op aarde. Maar alles wat ze zeiden was een leugen. Samen met Jordan Two-Delta (Johansson), zullen ze in een totaal onbekende buitenwereld op de loop moeten gaan voor hun dodelijke achtervolgers. Naderhand ontrafelen ze een mysterieuze intrige rond een brandend actueel thema. "U bent uitverkoren. Het eiland wacht op u."
Bekijk de afbeelding

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

Dinsdag 30 november om 20:30 op RTL7

Vier jongens raken in de problemen als ze in de schulden komen bij een beruchte crimineel. Als ze horen dat hun buren van plan zijn om een groep drugs-telers te overvallen, besluiten ze hen voor te zijn.
Bekijk de afbeelding

Along Came Polly (2004)

Woensdag 1 december om 20:30 op RTL5

Reuben, een risicomijdende smetvreeslijder met zwakke darmen, vraagt Polly uit nadat zijn vrouw vreemd is gegaan tijdens de huwelijksreis. Maar is deze vrijgevochten dame met een fret als huisdier wel de ware voor hem?
Bekijk de afbeelding

Timeline (2003)

Donderdag 2 december om 20:30 op Veronica

Vier archeologie-studenten werken op een middeleeuwse lokatie in Frankrijk. Wanneer hun professor mysterieus verdwijnt, worden ze door een vreemd bedrijf terug naar de V.S. gehaald. De directeur van dit bedrijf vertelt over een uitvinding waarmee mensen naar andere dimensies en tijdsvakken kunnen reizen. Het blijkt dat de professor vast is komen te zitten op de archeologische plek, maar dan meer dan 600 jaar eerder.
Bekijk de afbeelding

The Descent (2005)

Vrijdag 3 december om 00:10 op SBS6

Na een tragisch ongeluk komen zes vriendinnen weer bij elkaar voor een nieuw avontuur. Ze dalen af in een van de meest onherbergzame grotten. Hun uitdaging loopt uit op een drama als ze vast komen te zitten en achtervolgd worden door de oorspronkelijke bewoners van de grot. Terwijl hun vriendschap onderling op scherp staat, vechten ze voor hun leven, en de angst, voor elkaar en voor de bloeddorstige wezens....



NieuwsFilm

meest populair