DVD releases week 48

Een aantal absolute blockbusters deze week!

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Expendables (2010)


"The Expendables" zijn huurlingen noch geheim agenten. Ze kiezen zelf hun missies en zijn aan niets of niemand gebonden. Ze wagen hun leven niet voor het geld of voor de roem, maar omdat ze hopeloze, gruwelijke toestanden uit de wereld willen helpen. Wanneer de Verenigde Staten en enkele andere landen hen vragen om een corrupte Zuid-Amerikaanse dictator te elimineren die zijn land in een puinhoop heeft veranderd, happen ze toch toe.
Bekijk de afbeelding

Inception (2010)


Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is een ervaren dief, de beste in zijn vakgebied. Dat vakgebied houdt in dat hij geheimen steelt uit het onderbewuste van z'n slachtoffers, terwijl zij zich in de droomstaat bevinden, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Dit maakt Cobb een gewilde speler op het vlak van bedrijfsspionage en tegelijkertijd een internationale vluchteling. Nu krijgt hij echter de kans om alles goed te maken: een laatste opdracht kan hem zijn leven teruggeven zoals het vroeger was, maar daarvoor moet hij het onmogelijke doen: in plaats van de diefstal van een idee moeten Cobb en zijn team een idee planten in iemands geest: inception. Dit is echter nog moeilijker dan op het eerste gezicht lijkt, want ze worden gedwarsboomd door een tegenstander die op elke mogelijke zet van Cobb en zijn team anticipeert.
Bekijk de afbeelding

Salt (2010)


Evelyn Salt (Angelina Jolie) heeft als CIA-agente altijd gezworen haar land te verdedigen maar komt in de problemen als ze wordt beschuldigd van spionage en er beweert wordt dat ze de Amerikaanse president wilt vermoorden. Achterna gezeten door alles en iedereen probeert ze haar naam te zuiveren voordat de regering haar te pakken krijgt en elk spoor zal wissen.
Bekijk de afbeelding

Me and Orson Welles (2008)


Zac Efron speelt in Me and Orson Welles de 17-jarige Richard Samuels die ervan droomt een carrière te hebben op Broadway. Als hij bij toeval acteur Orson Welles (Christian McKay) ontmoet, krijgt hij zijn kans. Als Richard doorbreekt, komt hij erachter dat het showbusiness-leven niet zo geweldig is als hij dacht.
Bekijk de afbeelding

The Twilight Saga: Eclipse (2010)


Bella Swan (Kristen Stewart) is wederom omcirkeld met gevaar als Seattle wordt verwoest door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een kwaadwillige vampier die haar zoektocht naar wraak voortzet. In dit midden van dit alles wordt zij gedwongen om tussen haar liefde voor Edward (Robert Pattinson) en haar vriendschap met Jacob (Taylor Lautner) te kiezen - wetend dat haar besluit de potentie heeft om de eeuwige strijd tussen vampier en weerwolf opnieuw aan te wakkeren. Met haar eindexamen die snel naderbij komt wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.
Bekijk de afbeelding

Shrek Forever After (2010)


In plaats van het afschrikken van menig dorpsbewoner is Shrek (Mike Myers) inmiddels een echte familieman geworden. Shrek komt in contact met de gladde praatjesmaker Repelsteeltje. Hierdoor komt hij tot zijn schrik terecht in een alternatieve versie van zijn wereld, Far Far Away, waar er gejaagd wordt op Ogres en hij Fiona (Cameron Diaz) helemaal nooit ontmoet heeft. Aan hem de taak om zijn vertrouwde wereld weer terug te krijgen.
Bekijk de afbeelding

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)


In de eeuwenoude strijd tussen katten en honden, is er nu een kattige kat die het flink uit de klauwen laat lopen. Kitty Galore, voorheen een agent voor de kattenspionageorganisatie MIAUWS, is voor zichzelf begonnen en heeft een duivels plan bedacht. Ze wil niet alleen alle honden voor haar in het stof laten bijten, maar ook haar voormalige poezenkameraden ten gronde richten en één grote krabpaal van de wereld maken. Katten en honden worden gedwongen de poten ineen te slaan om deze bedreiging af te wenden. Voor het eerst in de geschiedenis besluiten ze elkaars bondgenoten te zijn om henzelf en hun baasjes te redden.
Bekijk de afbeelding

Sammy's Adventures: The Secret Passage (2010)


Na zijn geboorte op een strand in Californië, kruipt Sammy de schildpad naar zee en vindt daar de liefde van zijn leven, Shelly. Hij raakt haar echter meteen ook weer kwijt... Tijdens zijn reis die alle zeeschildpadden afleggen voordat ze weer terugkeren naar het strand waar ze geboren zijn, komt Sammy veel gevaren tegen, waaronder mensen. Maar gelukkig redden andere mensen hem ook weer. Al die tijd blijft hij hopen dat hij Shelly terugvindt. Samen met zijn vriendje Ray vecht hij met piranhas, ontsnapt aan een roofvogel en gaat op zoek naar een mysterieuze geheime doorgang. Dan, op een dag, na al zijn avonturen en spannende ontsnappingen, vindt hij Shelly. Zij was hem ook nooit vergeten...
Bekijk de afbeelding

Why Did I Get Married Too (2010)


Tijdens hun jaarlijkse reünie/vakantie op de Bahamas wisselen vier koppels hun huwelijksverhalen uit. Hun idyllische week wordt echter verstoord door Mike (Jones), Sheila's ex-man, die erop hoopt haar relatie met Troy (Rucker) te verbreken en haar terug te winnen. Ook de andere koppels zullen er gauw achterkomen dat ze niet bestand zijn tegen de obstakels van het huwelijk.
Bekijk de afbeelding

Habitación en Roma (2010)


Ergens aan het begin van de zomer ontmoeten Alba (Elena Anaya) en Natasha (Natasha Yarovenko) elkaar in Rome. De twee jonge vrouwen brengen samen een intieme en gepassioneerde nacht door die zowel op fysiek als emotioneel gebied onuitwisbaar is. De volgende ochtend zullen beide weer hun eigen weg vervolgen; Alba naar haar partner in Spanje en Natasha naar Rusland waar haar verloofde wacht.
Bekijk de afbeelding

Hunger (2009)


Vijf personen worden wakker in een donkere ruimte. Al snel begrijpen ze dat ze opgesloten zitten. In een tweede kamer vinden ze een watervoorraad van een maand, eten is er echter niet te vinden en al snel keren de leden van de groep zich tegen elkaar.



NieuwsFilm

meest populair