DVD releases week 49

Een hele berg nieuwe films weer deze week.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD. Films kopen doe je natuurlijk in de FilmTotaal DVDshop.

Bekijk de afbeelding

Old Joy (2006)


Twee oude vrienden, Mark en Kurt, komen samen om te camperen in de bergen nabij Portland. Kurt is degene die nog steeds doet waar hij zin in heeft, terwijl de serieuzere Mark een relatie heeft en samen met deze vriendin een kind verwacht. Tijdens dit campeeruitje wordt de vriendschap tussen Mark en Kurt op de proef gesteld.
Bekijk de afbeelding

North Face (2008)


Duitsland, zomer 1936. Toni en Andi zijn jeugdvrienden die een passie voor bergbeklimmen delen. Ze zijn geobsedeerd door het trotseren van de beruchte Noordwand (in de volksmond 'Moordwand') van de berg Eiger. Ze gaan over tot beklimming onder grote media-aandacht, onder meer van Toni's jeugdliefde Luise die nu journaliste voor de Nazi-partij is. Onderweg komen de heren ook nog twee Oostenrijkers tegen met wie ze optrekken maar dan draait het weer volledig.
Bekijk de afbeelding

A Christmas Carol (2009)


Op Kerstavond bezoeken drie geesten een oude vrek die een vreselijke hekel heeft aan kerst en menig medemens erg slecht behandelt. Deze drie geesten proberen de oude man ervan te overtuigen dat kerst helemaal geen periode is om bij de pakken neer te gaan zitten en zullen dan ook alles uit de kast halen om dit te gaan veranderen. De geesten herinneren de man eraan wie hij is geweest, tonen hem de harde wereld van vandaag en vertellen de man wat er gaat gebeuren als hij er niet naar streeft om een betere man te worden.
Bekijk de afbeelding

Go with Peace Jamil (2008)


Jamil zit vast in een zeer gewelddadige vicieuze cirkel van wraak en vergelding. Hij beseft dat hij zelf de verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn toekomst en die van zijn zoontje. Zijn vrouw twijfelt of er wel een gezamelijke toekomst is. Een Arabisch verhaal over eeuwenoude religieuze tegenstellingen in een Deense stad.
Bekijk de afbeelding

Centurion (2010)


Het Romeinse Rijk strekt zich uit van Egypte tot Spanje tot aan de Zwarte Zee. Maar in het noorden van Brittannië heeft de guerilla-tactiek van de woeste Picten de wrede aanvallen van de veroveraars een halt toegeroepen. Quintus, de enige overlevende van een aanval door de Picten op een Romeinse grensvesting, trekt samen met het legendarische 9de legioen van generaal Virilus op naar het noorden, om de Picten en hun leider Gorlacon voor eens en voor altijd uit te roeien. Maar wanneer het legioen in een hinderlaag loopt en Virilus gevangen wordt genomen, staat Quintus voor een bijna onmogelijke opgave. Hij zal tot het uiterste moeten gaan om ervoor te zorgen dat hij en zijn kleine peloton niet door de meedogenloze Picten vermorzeld worden en dat ze veilig de Romeinse grens bereiken. Maar eerst moet generaal Virilus worden bevrijd...
Bekijk de afbeelding

Shrek Forever After (2010)


In plaats van het afschrikken van menig dorpsbewoner is Shrek (Mike Myers) inmiddels een echte familieman geworden. Shrek komt in contact met de gladde praatjesmaker Repelsteeltje. Hierdoor komt hij tot zijn schrik terecht in een alternatieve versie van zijn wereld, Far Far Away, waar er gejaagd wordt op Ogres en hij Fiona (Cameron Diaz) helemaal nooit ontmoet heeft. Aan hem de taak om zijn vertrouwde wereld weer terug te krijgen.
Bekijk de afbeelding

Predators (2010)


Predators speelt zich af op de jungle-achtige thuisplaneet van deze geduchte jagers. Op de planeet huist ook een Mega-Predator die elk jaar een groep van de gevaarlijkste individuen van de planeet aarde ontvoerd, om ze vervolgens als prooi vrij te laten in de dodelijke jungle van de Predator-thuisplaneet. De groep moet vervolgens zien te overleven in de wildernis terwijl ze wanhopig proberen uit te vinden wat er met hen is gebeurd en door wie/wat ze worden opgejaagd.
Bekijk de afbeelding

Marmaduke (2010)

Regie: Tom Dey

Marmaduke, de meest geliefde Deense Dog ter wereld, was al stripheld, maar wordt nu ook een echte filmster! Deze supersized hond, die nooit ergens "past", zorgt altijd voor leven in de brouwerij bij de familie Winslow. Wanneer de familie besluit vanuit Kansas naar Californie te verhuizen, grijpt Marmaduke de kans en doet hij zich voor als de coolste en stoerste hond in het plaatselijke park. Hij wint het hart van het mooiste rashondje Jezebel, maar is dat wel echt wat hij wil? Dit is het hilarische verhaal van Marmaduke, die na een ingrijpende verandering in zijn leven pas echt volwassen wordt en zich op een gegeven moment realiseert dat zijn innerlijk, en niet al zijn fratsen, hem maakt tot een TOP DOG.
Bekijk de afbeelding

Get Him to the Greek (2010)


Aaron Greenberg (Jonah Hill) is een gedreven, net afgestudeerde jongen die stage wil lopen bij een platenmaatschappij. Zijn grote droom begint als hij de Engelse muzikant Aldous Snow (Russell Brand) naar een concert moet brengen in het 'Los Angeles Greek Theater'...
Bekijk de afbeelding

Letters to Juliet (2010)


Een jonge Amerikaanse vrouw (Amanda Seyfried) gaat op vakantie naar het prachtige Verona in Italië. Daar vindt ze een ''Letter to Juliet'', een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Hierdoor begint ze een zoektocht naar de geliefden uit de brief...
Bekijk de afbeelding

Saint John of Las Vegas (2009)

Regie: Hue Rhodes

John (Steve Buscemi) is een ex-gokker en werkzaam is bij een verzekeringsmaatschappij. Samen met zijn collega Virgil (Romany Malco), een individualistische fraudecontroleur, moet hij een zaak oplossen rond een stripper in Las Vegas. Samen reizen ze af naar Sin City en start John weer met gokken.
Bekijk de afbeelding

OceanWorld 3D (2009)


Ocean World 3D neemt je mee naar de Californische Kelp Forests, the Great Barrier Reef in Australië en het Roca Partida eiland bij de kust van Mexico, waar duizenden haaien rondzwemmen. Een ontdekkingsreis naar de grote geheimen die de mysterieuze oceanen op aarde nog schuil houden.
Bekijk de afbeelding

Je l'aimais (2009)


Op een nacht besluit een man iets te delen met zijn schoondochter. Namelijk een geheim dat hij al twintig jaar bij zich draagt en dat hem al die jaren heeft achtervolgt. Het gaat over de keuzes die hij heeft gemaakt als man en als mens. Hij heeft nog altijd gevoelens voor zijn grote liefde Mathilde, die hij heeft laten gaan voor een leven met meer zekerheden en minder angsten.
Bekijk de afbeelding

Ondine (2009)


Het verhaal over Syracuse, een doodnormale Ierse visser die op een dag een vrouw verstrikt in zijn netten krijgt. Hij vist de mooie en mysterieuze dame uit de zee en krijgt al snel het idee dat het hier een zeemeermin betreft. Langzaam maar zeker blijkt er echter een veel duisterdere kant aan de vrouw te zitten.
Bekijk de afbeelding

White Material (2009)


In Kameroen verbouwt een blank gezin al drie generaties koffie. Als het door een burgeroorlog onrustig wordt weigert Maria, de moeder van het gezin, de plantage alleen te laten en de oogst op te geven. Voor haar is dat een teken van zwakte. Maria's ex-man en vader van haar kinderen, André, is echter van plan terug te gaan naar Frankrijk samen met zijn nieuwe vrouw, daar heeft hij alles voor over, ook Maria verraden.
Bekijk de afbeelding

Chanel Coco & Igor Stravinsky (2009)

Regie: Jan Kounen

Parijs 1913. Coco Chanel gaat volledig op in haar werk en is gelukkig met de rijke Boy Capel, haar grote liefde. In de Théâtre des Champs-Elysées, stelt Igor Stravinsky Le Sacre du Printemps voor. Coco is diep onder de indruk. Maar het anticonformistische werk wordt uitgespuwd door het publiek. Zeven jaar later is Coco op het toppunt van haar succes. Maar bij het overlijden van Boy, stort ze in. Op dat moment verblijft Igor Stravinsky in Parijs, op de vlucht voor de Russische revolutie. De ontmoeting tussen Coco en Igor is als een donderslag. Coco stelt hem voor om in haar villa in Garches te verblijven om zich op zijn muziek toe te leggen. Igor gaat er wonen met vrouw en kinderen. Tussen Igor en Coco ontstaat een passionele verhouding.
Bekijk de afbeelding

Sterke verhalen (2010)


In Amsterdam zijn vijf jongeren ook bezig met het organiseren van een examenfeest, alleen de kaartverkoop loopt nog niet echt lekker, maar daar weten ze wel wat op. Ze krijgen een gast die vanaf het platteland naar de stad is gekomen om te studeren zo ver om een stunt uit te halen die de zaal zeker vol zal krijgen. Als hij even een pinguïn steelt uit de dierentuin komt het allemaal goed, en hij kan met die rare vogel meteen even indruk maken op het meisje van zijn dromen.
Bekijk de afbeelding

Ong Bak 3 (2010)

Cast: Tony Jaa

Tien (Tony Jaa) verloor zijn vechtvaardigheden en tevens zijn geliefde stiefvader, bij de Garuda's Wing na een aanval onder leiding van Jom Rachan. Met de hulp van Pim wordt hij weer tot leven gewekt, samen met Mhen en de rest van de dorpsbewoners van Kana Khone. Als Tien dan eindelijk klaar is om zijn doel te bereiken, worden zijn vaardigheden opnieuw op de proef gesteld, als een aantal van zijn rivalen verschijnen om de klus voor eens en altijd te klaren.
Bekijk de afbeelding

Rocksteady: The Roots of Reggae (2009)


Een muzikale vlucht langs Jamaica's gouden tijd van de rocksteady muziek. De film bevat muziek en verhalen van de legendarische zangers en muzikanten uit de rocksteady-scene. Ze komen na 40 jaar samen om een album vol rocksteady hits op te nemen. En om samen weer op te treden op het 'All Stars reunion concert' in Kingston, maar ook om hun verhaal te vertellen.
Bekijk de afbeelding

Chelsea on the Rocks (2008)


Op een onorthodoxe wijze laat Abel Ferrara glorietijden en belangrijke gebeurtenissen in het Hotel Chelsea in New York herleven. Historische beelden, opnieuw nagespeelde scènes en interviews vormen een beeld van dit bijzondere hotel.
Bekijk de afbeelding

Samurai Avenger: The Blind Wolf (2009)


Een blinde man gaat op zoek naar wraak op de psychopaat die zijn zicht afnam en zijn vrouw en dochter afslachtte. Acht jaar na dato komt de man aan in een dorpje in een woestijn en ondertussen is hij een volleerd samuraivechter. In het dorpje wachten zeven huurmoordenaars op hem, ingehuurd door zijn oude vijand. Zij willen allemaal de prijs innen die op zijn hoofd staat.
Bekijk de afbeelding

Say My Name (2009)


Voor het project Say My Name maakt fotografe Nirit Peled portretten van vrouwen die komen uit de wereld van de hiphop; uit Philadelphia, Detroit, Chicago en de Bronx, maar ook Londen. Terwijl dat grotendeels een mannenwereld is, krijgen de vrouwen hier een podium om te stralen en hun talenten te etaleren. Voor even laat ze intieme portretten en persoonlijke verhalen samensmelten met de grootstedelijke architectuur in de publieke ruimte. De kracht van het beeld maakt de kracht van de vrouwen groots zichtbaar in de stad.
Bekijk de afbeelding

The Objective (2008)


Een groep Special Ops Reservists uit de Verenigde Staten is voor een missie aan het werk in Afghanistan. De missie zelf is al levensgevaarlijk, maar als het team een soort Bermudadriehoek ontdekt, waarna de soldaten stuk voor stuk kennis maken met een eeuwenoud kwaad, zijn ze pas echt in levensgevaar.
Bekijk de afbeelding

Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (1997)


Belle wordt nog steeds gevangengehouden op het kasteel van het beest en om hem gunstiger te stemmen, bereidt ze een uitgebreid kerstdiner voor. Helaas wil het Beest niets van Kerstmis weten en dreigt hij ermee het diner af te blazen.
Bekijk de afbeelding

Kyûketsu Shôjo tai Shôjo Furanken (2009)


Op Valentijnsdag geeft de nieuwe studente Monami de knappe student Mizushima een doos bonbons. Maar Monami is niet een gewone studente; ze is ook een vampier. En de bonbons bevatten haar bloed, waardoor Mizushima begint te hallucineren wanneer hij ze eet. Monami wil dat ze samen voor eeuwig voortleven als vampiers. Mizushima heeft echter al een vriendin. Ze heet Keiko en ze is woedend. Ze heeft echter een wetenschapper als vader, die in een geheim laboratorium zijn dochter in een soort Frankenstein-monster verandert, gemaakt van stukjes die zijn afgehakt van de lichamen van Keiko's klasgenoten. De strijd is begonnen.
Bekijk de afbeelding

Game of Death (2010)


De bodyguard van een diplomaat raakt samen met nog een paar andere mensen gewond tijdens een moordaanslag. Ze worden allemaal naar hetzelfde ziekenhuis gebracht. De bodyguard besluit samen met een zuster de diplomaat te beschermen tegen een groep genadeloze huurmoordenaars.
Bekijk de afbeelding

Nativity! (2009)


Deze Kerstmis is de lagere schoolleraar Paul Maddens belast met de productie van het jaarlijkse lokale kersttoneelstuk. Zij moeten rivaliseren met de nabijgelegen sjieke school, omwille van de eer van de best beoordeelde show in de stad te spelen. Maar de inzet wordt verhoogd wanneer Paul er prat op gaat dat hij zijn ex-vriendin Jennifer, een Hollywood-producente, naar zijn show kan laten komen kijken met het oog er later misschien een film van te maken. Het enige probleem is dat zij elkaar in geen jaren gesproken hebben.



NieuwsFilm

meest populair