Bioscoop releases week 49

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Red Shoes (1948)


De ballerina wil trouwen met de componist maar artistiek gezien vindt men dit geen goed idee. Het ballet waar ze mee bezig zijn is gebaseerd op De Rode Schoentjes, het sprookje van Hans Christan Andersen.
Bekijk de afbeelding

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)


Derde deel van The Chronicles of Narnia waarin Lucy en Edmund terugkeren naar Narnia om samen met prins Caspian een zeereis te maken op een schip.
Bekijk de afbeelding

The Next Three Days (2010)


Russell speelt een leraar die zijn vrouw (Elizabeth Banks) wil redden. Zij is opgepakt voor een moord, waarvan ze zweert dat ze hem niet gepleegd heeft.
Bekijk de afbeelding

Parradox (2010)


Een documentaire over het leven van de controversiële filmmaker Pim de la Parra. In deze persoonlijke documentaire belicht regisseur In-Soo Radstake (MADE IN KOREA) de veelzijdige cineast in een levensfase vol ingrijpende veranderingen. Centraal staan Films, Vrouwen, Ego en Geld - belangrijke thema's voor de eigenzinnige De La Parra.
Bekijk de afbeelding

New Kids Turbo (2010)


De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand. New Kids Turbo is een absurd verhaal met een belachelijk hoge grapdichtheid.
Bekijk de afbeelding

De Eenzaamheid van de Priemgetallen (2010)


Priemgetallen zijn enkel deelbaar door één en door zichzelf. Het zijn eenzame getallen, ongrijpbaar voor anderen. Alice en Mattia zijn priemgetallen, allebei achtervolgd door tragedies uit hun jeugd. Alice heeft een ingrijpend ongeluk meegemaakt, Mattia heeft zijn tweelingzuster verloren. Als tieners ontmoeten Mattia en Alice elkaar op school, herkennen elkaars pijn en sluiten vriendschap. Maar dan vertrekt Mattia naar het buitenland en hij en Alice verliezen elkaar uit het oog. Wanneer zij elkaar jaren later weer terug zien, doen beiden een onthullende bekentenis.



NieuwsFilm

meest populair