Video

Kill the Irishman trailer

Misdaadfilm met Ray Stevenson, Christopher Walken, Val Kilmer en Vinnie Jones.

door Bram de Groot op 11.12.2010 om 13:48 in Video
Hieronder zie je de trailer van de film Kill the Irishman van regisseur Jonathan Hensleigh (The Punisher, 2004) en met een cast die bestaat uit o.a. Ray Stevenson, Christopher Walken, Val Kilmer, Vinnie Jones, Vincent D’onofrio en Linda Cardellini. De film draait vanaf 11 maart in de States. De Nederlandse releasedatum is onbekend.

Deze misdaad/actiefilm, een waargebeurd verhaal, onthult de details van de opkomst en ondergang van de beruchte vakbondsvertegenwoordiger Danny Greene (Stevenson), die bekendheid verwierf in het midden van de jaren '70 voor zijn gedurfde bereidheid om de Italiaanse maffia te trotseren. Opgegroeid in de straten van Cleveland, geraakt de stoere reputatie van Greene uiteindelijk in contact met de lokale maffia. Het duurt niet lang alvorens de lokale maffia is uitgegroeid tot een grootse handhaver binnen de regio. Maar na het vormen van een alliantie met de beruchte gangster John Nardi (D’onofrio) en de gevreesde Shondor Birns (Walken), begint Greene te ontdekken dat hij de potentie heeft om zelf zo machtig te worden als zijn tegenstanders. Vrij snel ontwikkelt hij dan ook een reputatie als onaantastbaar na het overleven van talrijke pogingen tot moord en creëert hij een dodelijk vernietigende organisatie met misdaadsyndicaten door heel Amerika.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Ik vind dit er wel vet uitzien.

jochemb

Avatar

Ziet er wel aardig uit maar er zijn toch een aantal dingen waardoor ik begin te twijfelen omdat de regiseur heeft nog geen enkele echt goede film gemaakt en de cast bestaat uit een groep acteurs die al een tijdje geen goede films meer gemaakt hebben.

seppe

Avatar

Gewoon een dikke b-film dit...

Denman

Avatar

Lijkt op een Guy Ritchie film

Ricardo van den bragt

Avatar

Ziet er erg vet uit!
Vooral kijk ik erg uit naar Christopher Walken!

WD

Avatar

Woowh, ik zie hier wel naar uit, het verhaal klinkt er erg veelbelovend, en ook de trailer ziet echt gaaf uit.
Ook een mooie cast, ik ga voor deze wel effe langs bij de bios.

Ligt het trouwens aan mij, of is Val Kilmer een paar kilo's bijgekomen?

NieuwsFilm

meest populair