Filmnieuws in het kort

Veel nieuwtjes met vandaag onder meer een eerste blik op Emma Watson uit My Week with Marilyn en een hele nieuwe stap voor regisseur Luc Besson.

Er verschijnen dagelijks zoveel nieuwsberichten dat we ze hier bij Filmtotaal niet allemaal kunnen posten. Daarom deze terugkerende rubriek: Filmnieuws in het kort, waarin we de iets minder opvallende nieuwsberichten ook een plekje op de site geven.

Nieuwe namen voor Life of Pi
De film Life of Pi, van regisseur Ang Lee, naar het bekende boek van Yann Martel heeft drie nieuwe namen toegevoegd aan de cast. Het gaat om Gerard Depardieu, Irrfan Khan en Adil Hussein. Zij voegen zich bij de debuterende Suraj Sharma die de hoofdrol op zich neemt. De opnames voor Life of Pi beginnen volgend jaar.
lees meer

Castuitbreidingen voor New Year’s Eve
Ook de ensemblefilm New Year’s Eve heeft een aantal nieuwe acteurs aan de cast toegevoegd. Sofia Vergara, die op het moment veel succes heeft met haar rol in Modern Family, en Jessica Biel (die ook al te zien was in Valentine’s Day) zullen in de film te zien zijn. De film volgt een groep New Yorkers in hun zoektocht naar de liefde op oudejaarsavond.
lees meer

Taylor Lautner in Incarceron
Acteur Tayler Lautner, met name bekend door zijn rol als Jacob in de Twilight franchise, heeft een rol te pakken in de nieuwe fantasyfilm Incarceron. De film, gebaseerd op een boek van Catherine Fisher, gaat over een 17-jarige gevangene (Lautner) die zijn hele leven in een gevangenis heeft geleefd en nu probeert te ontsnappen.
lees meer

Luc Besson maakt politieke biopic
Franse regisseur Luc Besson, maker van het internationale succes Leon, gaat een politieke biopic maken over Aung San Suu Kyi, de legendarische Birmese oppositieleidster die jaren onder huisarrest stond maar onlangs werd vrijgelaten. Haar rol zal gespeeld worden door actrice Michelle Yeoh. De werktitel van het project, dat nog in de steigers staat, is Into the Light.
lees meer

Benicio del Toro regisseert deel van 7 Days in Havana
De vooral als acteur bekende Benicio del Toro gaat een deel van de omnibus film 7 Days in Havana regisseren. Del Toro krijgt gezelschap van grote namen, onder wie Gaspar Noe, Laurent Cantet, Pablo Trapero en Julio Medem. Hoewel de film uit diverse delen zal bestaan, moet het wel een collectief geheel worden over het leven in Cuba.
lees meer

Johnny Depp spreekt over nieuwe projecten
In een interview met MTV News ter promotie van The Tourist sprak Johnny Depp ook over een aantal nieuwe projecten, zoals 21 Jump Street en Dark Shadows, zijn nieuwste samenwerking met Tim Burton. Over dat laatste project zei Depp het volgende: He’s coming around,” Depp said in the interview. “He’s a guy who I think is going to be very interesting. He’s going to be a lot of fun in a very outside and strange way. I’m excited.
lees meer

Eerste foto Emma Watson in My Week with Marilyn
Emma Watson zou na het aflopen van de Harry Potter reeks stoppen met acteren, maar ze zal volgend jaar toch te zien zijn in de film My Week with Marilyn, met Michelle Williams in de rol van Marilyn Monroe. Watson speelt de rol van Lucy, een kledingsassistent die in korte tijd een vertrouweling van Monroe zou worden.
lees meer



NieuwsFilm

meest populair