TV-tips voor komende week

Laat het maar sneeuwen er is genoeg te kijken komende week.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Into the Wild (2007)

Zaterdag 18 december om 21:50 op NED3
Regie: Sean Penn

De 22-jarige, pas afgestudeerde Christopher McCandless laat zijn familie en veelbelovende toekomst achter zich, op zoek naar avontuur. Zonder materiele bezittingen, weg van de valkuilen van de moderne wereld, probeert hij zijn weg te vinden in de wildernis van Alaska. Bijzondere ontmoetingen en de verraderlijke kracht en pracht van de natuur vormen zijn bestaan. Maar kan hij overleven?
Bekijk de afbeelding

Mousehunt (1997)

Zondag 19 december om 15:35 op NED3

De plannen van twee broers om een waardevol huis op te knappen voor de verkoop, worden voortdurend gedwarsboomd door een slimme muis. De broers moeten alles uit de kast trekken om de kleine ongewenste bewoner eruit te krijgen.
Bekijk de afbeelding

How to Lose Friends & Alienate People (2008)

Maandag 20 december om 20:30 op Veronica

Sidney Young is een gedesillusioneerde intellectueel die de wereld van beroemdheden, roem en glamour zowel verafgoodt als afwijst. Met zijn alternatieve tijdschrift Post Modern Review maakt hij de wereld van de sterren belachelijk. Het is dan ook een shock als Young wordt gevraagd voor het conservatieve Sharps tijdschrift. Dit biedt hem echter wel een kans tot succes.
Bekijk de afbeelding

Go (1999)

Dinsdag 21 december om 20:30 op Comedy Central
Regie: Doug Liman

Ronna heeft een saaie baan als kassabediende in Los Angeles maar wil graag wat extra verdienen. Wanneer twee jongens bij haar aan de kassa vragen om XTC, lijkt een oplossing voor haar financiële problemen in zicht. Ze komt terecht in een wereld die ze niet kent, en haar leven verandert in een nachtmerrie.
Bekijk de afbeelding

Love Actually (2003)

Woensdag 22 december om 20:30 op RTL5

De film volgt het liefdesleven van acht Londenaars in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken terwijl de zoon tot over z'n oren verliefd is op een klasgenote.
Bekijk de afbeelding

The Spiderwick Chronicles (2008)

Donderdag 23 december om 20:30 op RTL5

Het verhaal draait om de drie kinderen, Jared, zijn tweelingbroer Simon, hun oudere zus Mallory en hun onlangs gescheiden moeder Helen. De familie betrekt het afgelegen en vervallen landgoed Spiderwick, waar vroeger hun overoudoom Arthur Spiderwick en oudtante Lucinda woonden. Hoewel de kinderen de verhuizing verfoeien, passen ze zich elk op eigen wijze aan. Simon, de meer leergierige helft van de tweeling, onderzoekt het eigenaardige huis en Mallory oefent haar schermkunst. Jared echter ontdekt dat er eigenaardige dingen gebeuren rond het magische huis en hij gaat op onderzoek uit. Hij slaat de waarschuwing van het huis-aardmannetje, Thimbletack (Duimeldop) , in de wind. Duimeldop is een toverschepsel dat in de muren van het landhuis woont. Jared stuit op een vreemd en mogelijk gevaarlijk boek, geschreven door oom Arthur. Wanneer het boek wordt geopend onthult en ontketent het een wereld rondom landgoed Spiderwick, die bevolkt wordt door vreemde, wonderbaarlijke en enge wezens..
Bekijk de afbeelding

Miracle on 34th Street (1994)

Vrijdag 24 december om 20:30 op RTL8

Een meisje gelooft niet meer in de kerstman, totdat de kerstman van een warenhuis haar laat zien dat wonderen echt bestaan.



NieuwsFilm

meest populair