Nieuwe indruk van Your Highness

Fantasyfilm in de lijn van 'The Dark Crystal', aldus regisseur David Gordon Green.

Hieronder zie je een nieuwe foto uit de film Your Highness van regisseur David Gordon Green, bekend van o.a. Pineapple Express (2008). In de film hebben o.a. Natalie Portman, Danny McBride, James Franco en Zooey Deschanel de hoofdrollen. Deze vier personen zien we ook op onderstaande foto die werd gepubliceerd door USA Today. Midden november zagen we nog de Red Band trailer voorbijkomen. Vanaf 18 augustus 2011 in de Nederlandse bioscoop.

De film moet een fantasyfilm als Krull (1983), The Dark Crystal (1982) en Ladyhawke (1985) worden. Danny McBride, die ook verantwoordelijk was voor het script, zei tegenover USA Tody: "We didn't want to make fun of them. We really tried to make one of these films."

Your Highness gaat over de broers Thadeous (McBride) en Fabious (Franco). Thadeous is de minder succesvolle van de twee en kijkt altijd op tegen zijn broer. Hij krijgt een kans dat te veranderen als hij samen met zijn broer op reis moet om het koninkrijk en de verloofde van zijn broer te redden. Onderweg komt Thadeous onder andere een 'warrior princess' (Portman) tegen op wie hij verliefd wordt. De eerdere Red Band trailer:



NieuwsFilm

meest populair