Alle films voor eerste kerstdag 2010 (TV)

Het is weer tijd voor Home Alone!

Bekijk de afbeelding

Laura's kerstster (2006)

Om 06:35 op NED3

Morgen is het Kerstmis. Laura en haar broertje Tommy kijken er al heel lang naar uit. Dit jaar gaan Laura en Tommy met hun vader en moeder bij tante Martha Kerstmis vieren. Maar het loopt allemaal anders dan ze dachten. Onderweg naar tante Martha krijgen ze pech met de auto en ze moeten terug naar huis. Tommy is heel teleurgesteld, want hoe moeten ze nu Kerstmis vieren? Gelukkig komt het toch nog goed.
Bekijk de afbeelding

Gotta Catch Santa Claus (2008)

Om 09:00 op Ketnet

Terwijl Trevor er vast van overtuigd is dat de Kerstman echt bestaat, daagt zijn beste vriendin Veronica hem uit dit te bewijzen. Trevor gaat vergezeld door zijn vrienden op zoek naar de Kerstman. Maar de vrienden moeten haast maken, want het monster LeFreeze heeft het niet zo begrepen op de Kerstman.
Bekijk de afbeelding

Booky and the Secret Santa (2007)

Om 09:00 op NED3
Regie: Peter Moss

Booky stelt alles in het werk voor een fijne kerstmis ondanks dat haar vader geen werk heeft.
Bekijk de afbeelding

The Meerkats (2008)

Om 10:55 op BBC2

Ze zijn nauwelijks 30 centimeter groot en wegen amper één kilogram. Ze leven in de Zuid-Afrikaanse Kalahari woestijn in een gebied van drie vierkante kilometer en voeden zich met wormen, insecten en kleine reptielen. Ze zijn wilde stokstaartjes en de hoofdrolspelers in de documentaire: 'The Meerkats'.
Bekijk de afbeelding

The Ultimate Christmas Present (2000)

Om 11:00 op Disney XD

De 13-jarige Allie Thompson bedenkt allerlei manieren om geen werkstuk te hoeven schrijven voor school. Wanneer ze per toeval de weermachine van de kerstman in handen krijgt, legt ze met een sneeuwstorm heel Los Angeles lam en zorgt ervoor dat de vakantie vervroegd begint.
Bekijk de afbeelding

The Santa Clause 3: The Escape Clause (2006)

Om 12:00 op BBC1

De Kerstman, alias Scott Calvin, komt voor een dubbele taak te staan: hoe houdt hij zijn nieuwe familie blij en hoe houdt hij de plannen van Jack Frost, die Kerstmis wil overnemen, tegen?
Bekijk de afbeelding

Singin' in the Rain (1952)

Om 12:15 op BBC2

Musicalfilm uit 1952, met de wereldberoemde titelsong in de energieke, onvergetelijke uitvoering van Gene Kelly, over de overgang van de stomme film naar de geluidsfilm. Don Lockwood (Gene Kelly) en Lina Lamont (Jean Hagen) vormen op het scherm een romantisch koppel en worden niet alleen door de buitenwereld als paar gezien, maar ook Lina koestert deze gedachte. De twee sterren brengen de ene succesvolle stomme film na de andere uit volgens steeds dezelfde formule. Dit succes wordt echter verstoord door de komst van de geluidsfilm, waardoor niet alleen de gehele filmindustrie een historisch keerpunt maakt, maar ook Don en Lina zichzelf opnieuw moeten uitvinden. Dit gaat niet zonder slag of stoot en vooral door toedoen van Lina dreigt hun allereerste geluidsfilm een regelrechte ramp te worden. Dan krijgt Don samen met zijn maat Cosmo Brown (Donald O'Connor) een lumineuze ingeving en weten ze met behulp van Don's vriendin Kathy Selden (Debbie Reynolds) het tij te keren.
Bekijk de afbeelding

A Time to Remember (2003)

Om 12:45 op RTL4
Regie: John Putch

Britt Calhoun, alleenstaande moeder en kunstenaar in Los Angeles, keert met Thanksgiving huiswaarts. Voor Britt, het zwarte schaap van de rijke Calhoun-familie, betekent dit ook het opnieuw beleven van pijnlijke herinneringen en het verzoenen met haar verleden. Haar moeder kiest ervoor om dit verleden te negeren, totdat een geheim over haarzelf bekend wordt.
Bekijk de afbeelding

Pippi Långstrump (1969)

Om 13:00 op NED3

In een klein idyllisch dorpje in Zweden neemt Pippi Langkous samen met het aapje Meneer Nelson en het paard haar intrek in de leegstaande Villa Kakelbont. Tommy en Annika, die om de hoek wonen, worden bevriend met Pippi, die zij om haar uitmuntende vertelkunst, haar buitengewone kracht en haar kist met goudstukken bewonderen. Pippi krijgt niet alleen te maken met mevrouw Prusselius, de directeur van het Kinderbureau die haar een gepaste opvoeding wil geven, maar ook met twee dieven die het op Pippi's goud gemunt hebben. Op een dag komt haar vader, de zeeman kapitein Langkous en ook de koning van Taka-Tuka Land, haar ophalen. Laat Pippi haar twee vrienden zomaar achter?
Bekijk de afbeelding

Madagascar (2005)

Om 13:25 op BBC1

Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagascar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven.
Bekijk de afbeelding

The Man Who Would Be King (1975)

Om 13:55 op BBC2

Daniel Dravot en Peachy Carnehan zijn twee ex-soldaten in het India tijdens de Britse overheersing. Ze bedenken een list en trekken naar Oost-Afghanistan en doen zich daar voor als de incarnatie van Alexander de Grote. Op deze manier willen ze zichzelf verrijken, maar op een gegeven moment gaan ze in hun eigen verhaal geloven.
Bekijk de afbeelding

Niko - Lentäjän poika (2008)

Om 14:00 op Disney XD

Het jonge, naieve en dappere rendier Niko gaat op zoek naar zijn biologische vader, die deel zou uitmaken van de mythische vliegende slee van 'Santa Claus'. Ondanks hoogtevrees en duizeligheid, trekt Niko er toch op uit om vlieglessen te krijgen van Julius, een oudere vliegende eekhoorn . Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht naar zijn vader, wordt Niko ook bijgestaan door de assertieve zingende nerts Wilma. Ze worden echter tegengewerkt door rendieretende wolven...
Bekijk de afbeelding

Barbie of Swan Lake (2003)

Om 14:00 op Canvas

Barbie speelt de rol van Odette, die een eenhoorn volgt naar het Betoverde Bos. Daar wordt ze door de boosaardige tovenaar Roodbaard in een zwaan veranderd. Roodbaard is van plan de Sprookjesprinses van de troon te stoten om zelf de macht in handen te nemen. De Sprookjesprinses weet de betovering van Odette voor een deel op te heffen, zodat Odette 's nachts een mens is en overdag een zwaan. Odette weet niet zeker of zij wel de juiste persoon is, maar ziet het als haar taak om het Betoverde Bos te redden van Roodbaard. Maar hoe kan een jongmeisje, slechts gewapend met moed, eerlijkheid en een goed verstand, het Betoverde Bos bevrijden? En dat allemaal terwijl de knappe prins Daniel verliefd wordt op haar.
Bekijk de afbeelding

Mary Poppins (1964)

Om 14:40 op SBS6

De twee brutale kinderen van een bankier staan er alleen voor als hun kinderoppas er genoeg van heeft. Ze krijgen een nieuwe kinderoppas die precies aan hun eisen voldoet. De kinderoppas Mary Poppins helpt de kinderen op een betoverende manier de wereld te ontdekken.
Bekijk de afbeelding

The Dark Crystal (1982)

Om 14:40 op Eén

Jen en Kira - twee jonge Gelflings - krijgen de taak om het Kristal, dat 1000 jaar geleden is gebroken, weer te herstellen en zo hun land van de kwade Skekses te redden.
Bekijk de afbeelding

Pippi Gaat van Boord (1969)

Om 15:30 op NED3

Pippi gaat aan boord van haar vaders schip om naar Taka-Tukaland te zeilen. Maar Tommy en Annika zijn zo droevig dat Pippi weer van boord gaat. Ze rijdt met Annika en Tommy op haar paard naar Villa Kakelbont. Op het laatste moment gooit kapitein Langkous de zak met goudstukken overboord. De boeven hebben het gezien en willen de schat stelen. Pippi beleeft weer allerlei avonturen met haar vrienden.
Bekijk de afbeelding

Barbie in A Christmas Carol (2008)

Om 16:05 op Nickelodeon

arbie Eden is een grote ster in het Gladshill Theater, maar ze heeft een hekel aan kerstmis. Maar als ze bezocht wordt door drie spookachtige bezoekers, ontdekt ze de ware betekenis van deze bijzondere feestdagen. Het verhaal van deze Barbie is geïnspireerd op "A Christmas Carol" van Charles Dickens.
Bekijk de afbeelding

Shrek the Third (2007)

Om 16:10 op BBC1

Aan het einde van de vorige film is de koning in een kikker veranderd en daarom zijn Shrek en Fiona nu waarnemend koning en koningin. Ze vinden er maar niets aan, dus gaan ze samen met Donkey en Puss In Boots op zoek naar de ware troonopvolger. Dat blijkt een neef van Koningin Lillian te zijn, Artie, die op kostschool zit en totaal geen interesse heeft in het koningschap. Terwijl Shrek en Fiona weg zijn, is Prince Charming bezig met een staatsgreep om Far Far Away over te nemen...
Bekijk de afbeelding

Crazy for Christmas (2005)

Om 16:30 op NET5

Shannon is een alleenstaande moeder en werkt als een limousinechauffeur. Ze moet op de dag voor Kerstmis een rijke, excentrieke man rondrijden. Wat zij niet weet, is dat hij van plan is om haar hele leven voorgoed te veranderen.
Bekijk de afbeelding

Kirikou et la sorcière (1998)

Om 16:50 op TV5

Kirikou en de heks (Uit 1998 op Ketnet uitgezonden in week 61) Kirikou is een klein, onafhankelijk Afrikaans jongetje dat goed weet wat hij wil. Het dorp waar hij woont is vervloekt door Karaba de heks, een slechte maar erg mooie vrouw die niet van kinderen houdt, vrouwen veracht en mannen haat.
Bekijk de afbeelding

Sissi (1955)

Om 17:05 op NED2

De jonge keizer Frans Joseph heeft de huwbare leeftijd bereikt en zijn moeder, de aartshertogin Sophie, is ervan overtuigd dat zij de enige juiste vrouw kan kiezen voor hem. Voor haar is de meest geschikte kandidaat Hélène van Beieren en ze plant een ontmoeting tussen de twee jongelui. Maar waar ze echter niet op gerekend heeft, is dat de keizer verliefd wordt op de jongere zus van Hélène, Elisabeth.
Bekijk de afbeelding

The Santa Clause (1994)

Om 18:05 op SBS6

Scott Calvin werkt op een reclamebureau en na de scheiding deelt hij de voogdij over zijn zoontje Charlie met zijn ex-vrouw. Wonderen gebeuren vaker rond de kerstdagen en Scott verandert in een heuse kerstman. Zijn ex-vrouw neemt hem natuurlijk niet serieus en klaagt hem aan om de volledige voogdij over Charlie te krijgen.
Bekijk de afbeelding

Eve's Christmas (2004)

Om 18:30 op NET5

De 33-jarige Eve brengt haar kerstavond door in een bar. Wanneer ze een dakloze man ontmoet, inspireert hij haar om het kerstgevoel terug te krijgen. Ze beseft zich hoe eenzaam ze is en probeert haar leven te beteren.
Bekijk de afbeelding

Beethoven's 3rd (2000)

Om 18:40 op RTL8

De Newtons gaan met de kampeerwagen op vakantie. Vader Richard is bijzonder opgetogen, maar de kinderen vinden zo'n lange rit maar niks, tot er plots een onverwachte lifter opduikt: hond Beethoven.
Bekijk de afbeelding

Stealing Christmas (2003)

Om 18:45 op RTL5

Een dief weet na zijn inbraak in een warenhuis te ontsnappen en belandt in een klein dorpje. Hij blijkt uiteindelijk toch een goed hart te hebben wanneer hij voor drie weken een baantje neemt als kertman en ondertussen een eenzame weduwe en haar dochtertje leert kennen.
Bekijk de afbeelding

Earth (2007)

Om 18:55 op NED2

EARTH confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop. Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.
Bekijk de afbeelding

Blow (2001)

Om 20:00 op RTL7
Regie: Ted Demme

George Jung komt uit een familie die maar met moeite de touwtjes aan elkaar kan knopen. George neemt zich voor om nooit hetzelfde lot te zullen treffen en verhuist naar Californië waar hij zijn eigen drugshandel begint. Hij werkt samen met Colombianen om cocaïne de VS binnen te smokkelen. Door de explosieve groei van de vraag naar drugs wordt Jung een steenrijke drugsbaron.
Bekijk de afbeelding

Elf (2003)

Om 20:00 op Veronica

Een jongentje wordt door de kerstman geadopteerd en opgevoed tussen de elfjes op de Noordpool nadat hij per ongeluk in zijn zak met kadootjes terecht is gekomen. Jaren later zorgt de inmiddels volwassen man door zijn lengte voor problemen tussen de andere elfen. Hij besluit terug te gaan naar de mensenwereld om zijn echte vader te zoeken. In de mensenwereld kijkt iedereen hem raar aan, hij denkt namelijk dat hij een elf is, en hij kent de mensenwereld helemaal niet. Zijn vader vindt dat hij nou eens dat pakje uit moet trekken.
Bekijk de afbeelding

The Santa Clause 2 (2002)

Om 20:00 op SBS6

Scott Calvin is de afgelopen 8 jaar De Kerstman geweest, en zijn elfjes beschouwen hem als de beste Kersman ooit. Maar De Kerstman heeft problemen, zijn zoon is op de 'stoute kinderen lijst' van dit jaar beland. In een wanhoopspoging vertrekt Scott Calvin naar huis om het leven van zijn zoon te beteren. Daarom laat hij een plaatsvervangende Kerstman op de noordpool achter, deze voert echter een paar dubieuze veranderingen door op het Kerstmannen-regelement.
Bekijk de afbeelding

Home Alone (1990)

Om 20:00 op RTL4

Wanneer de familie McCallister op kerstvakantie gaat, blijft de acht jaar oude Kevin per ongeluk alleen achter. Al snel nadat hij erachter komt dat hij alleen thuis is moet hij het huis verdedigen tegen de stuntelige inbrekers Harry en Marv.
Bekijk de afbeelding

Enchanted (2007)

Om 20:30 op NET5
Regie: Kevin Lima

Een mooie prinses wordt door een boze koningin verbannen uit haar magische, muzikale en getekende land en komt terecht in de grimmige realiteit van het hedendaagse Manhattan. Geschokt door deze vreemde en nieuwe omgeving zwerft Giselle rond in de chaotische wereld waar zeker niet iedereen "lang en gelukkig leeft". Ze kan wel wat magie in haar leven gebruiken. Als Giselle verliefd wordt op de charmante maar stuntelende echtscheidingsadvocaat die haar te hulp schiet, staat ze voor een flink probleem. Ze is thuis immers al beloofd aan een perfecte sprookjesprins en ze vraagt zich af of de romantiek uit het sprookjesboek ook in de echte wereld kan overleven.
Bekijk de afbeelding

Beethoven's 4th (2001)

Om 20:30 op RTL8

De ongemanierde hond Beethoven wordt per ongeluk verwisseld met een sophisticated look-a-like. Terwijl zijn baasjes zich verbazen over het beleefde gedrag van hun hond, zit de rijke familie Sedgwick opgescheept met Beethoven.
Bekijk de afbeelding

Ever After (1998)

Om 20:30 op RTL5

Als de liefhebbende vader van Danielle plots overlijdt, wordt zij door haar nieuwe stiefmoeder en -zussen gebruikt als hulpje. Toch groeit ze op tot een vrolijke vrouw met een sterke wil, en op een dag komt ze de knappe prins Henry tegen, die zelf echter ook problemen thuis heeft. Gelukkig is de aardige Leonardo da Vinci in de buurt om ze te helpen.
Bekijk de afbeelding

Oorlogswinter (2008)

Om 21:20 op NED1

Het is de ijskoude winter van 1944/1945. Nederland is bedekt met een dik pak sneeuw. De Tweede Wereldoorlog is in volle gang. In het westen van Nederland heerst grote honger, waardoor veel mensen naar het oosten trekken om daar voedsel te vinden voor hun gezinnen. In een dorpje in de buurt van Zwolle woont de veertienjarige Michiel, die niet kan wachten tot hij iets kan betekenen in het verzet. Dit tot ergernis van zijn vader, die als burgemeester vooral bezig is om escalaties in het dorp te voorkomen. Als zijn buurjongen Dirk, die meedoet aan een overval op het munitiedepot, aan Michiel vraagt of hij een brief aan iemand wil bezorgen als het mis gaat, voelt hij zich eindelijk serieus genomen. De overval blijkt verraden, Dirk wordt opgepakt en degene bij wie hij de brief moet bezorgen, is doodgeschoten door de Duitsers. Hij leert al snel dat goed en kwaad dicht bij elkaar liggen. Die laatste oorlogsmaanden zal hij zijn hele leven met zich meedragen. Hij zal nooit meer dezelfde zijn.
Bekijk de afbeelding

The Santa Clause 3: The Escape Clause (2006)

Om 22:00 op SBS6

De Kerstman, alias Scott Calvin, komt voor een dubbele taak te staan: hoe houdt hij zijn nieuwe familie blij en hoe houdt hij de plannen van Jack Frost, die Kerstmis wil overnemen, tegen?
Bekijk de afbeelding

How the Grinch Stole Christmas (2000)

Om 22:00 op RTL4
Regie: Ron Howard

De Grinch (Jim Carrey), een chagrijnige eremiet, slijt zijn dagen in een hol op de top van Mount Crumpit, aan de zijde van zijn hond Max. Hij voedt zich enkel met slasap, ruwe beverolie en zure melk... Kerstmis nadert en hij ergert zich ten zeerste aan de feestelijkheden gepland door de inwoners van Whoville. Daarom besluit hij de pret van de stedelingen te vergallen. Hij beseft echter de gevolgen van zijn daden niet...
Bekijk de afbeelding

Christmas Vacation (1989)

Om 22:00 op Veronica

De familie Grisworld is volop bezig met de voorbereidingen voor het grote kerstfeest. Helaas loopt niet alles voorspoedig. Clark Grisworld zit namelijk alles tegen, dit tot ongenoegen van de familie die eindelijk eens willen genieten.
Bekijk de afbeelding

The Big Lebowski (1998)

Om 22:10 op RTL7
Regie: Joel Coen

Jeff Lebowski, bijgenaamd The Dude, krijgt bezoek van een aantal ongure types die beweren dat zijn vriendin geld schuldig is aan hun baas. The Dude ontdekt dat hij een rijke naamgenoot heeft, en gaat bij hem verhaal halen. Dan begint de ellende pas echt goed, helemaal als zijn bowlingmaatje Walter zich ermee gaat bemoeien.
Bekijk de afbeelding

Some Like It Hot (1959)

Om 22:15 op Canvas

Chigago, 1929. Het is de tijd van de doorlegging en de maffia. De muzikanten Joe en Jerry zijn onbedoeld getuige van een afrekening door de maffia. Ze moeten vluchten voor hun leven. Ze besluiten, verkleed als vrouw, mee te reizen met een damesband die op weg is naar Florida. Dit heeft natuurlijk veel hilarische situaties tot gevolg.
Bekijk de afbeelding

Jenifer (2001)

Om 22:15 op RTL8

Wanneer één van drie zussen ernstig ziek wordt, groeien de zussen weer naar elkaar toe.
Bekijk de afbeelding

Ella Enchanted (2004)

Om 22:35 op NET5

Ella leeft in een sprookjesachtige en magische wereld. Toen zij nog een baby was, is ze betoverd door een fee. Ella's gave -en vloek- is die van gehoorzaamheid: ze doet alles wat je zegt. Als gevolg daarvan is Ella niet in staat opdrachten te weigeren en is daardoor overgeleverd aan de grillen van allerlei vreemdsoortige personages. In een smeekbede om de controle over haar leven terug te krijgen, vertrekt Ella voor een missie. Ze komt terecht in een wereld van mensenetende reuzen en reuzinnen, gestoorde stiefzussen en sprekende boeken. Met een beetje geluk vindt ze daar ook nog de prins van haar dromen.
Bekijk de afbeelding

The Prince & Me (2004)

Om 22:45 op RTL5

Paige studeert aan de universiteit van Indiana en heeft maar één doel voor ogen: haar studie zo snel mogelijk afronden om arts te worden. Eddie studeert aan dezelfde universiteit maar is een stuk minder serieus. Hij is naar Amerika gekomen om een jaar lang zijn strak geregisseerde leventje te ontvluchten. Paige moet in eerste instantie dan ook helemaal niks van Eddie hebben. Toch springt de vonk na verloop van tijd over, maar wat Paige niet weet is dat Eddie eigenlijk Edvard Valdemar Dangaard heet en kroonprins van Denemarken is...
Bekijk de afbeelding

Mrs Henderson Presents (2005)

Om 23:10 op NED2

Mrs. Henderson Presents is het bet buitengewone verhaal van het Windmill Theatre waar eigenaresse Laura Henderson en haar manager Vivian Van Damm tijdens de Tweede Wereldoorlog in hun revue ontklede meisjes lieten optreden en daarmee Britse geschiedenis schreven.
Bekijk de afbeelding

Chasing Christmas (2005)

Om 23:45 op SBS6
Regie: Ron Oliver

In deze variant op A Christmas Carol is Jack Cameron een norse man die maar niets ziet in de vrolijkheid van Kerstmis. Het Bureau of Yuletide Affairs stuurt de Ghost of Christmas Past op hem af om hem de kerstfeesten van het verleden te laten zien. Het bureau wordt tegenwoordig echter tijdsefficiënt en weinig hartelijk gerund, en de verbitterde geest besluit er halverwege zijn missie vandoor te gaan, waardoor Cameron in zijn eigen verleden vast blijft zitten.
Bekijk de afbeelding

Starsky & Hutch (2004)

Om 23:50 op BBC1

David Starsky is de meest toegewijde undercoveragent die je kunt vinden. Doordat hij zo bezeten is van zijn werk, blijft geen misdaad onbestraft als hij dienst heeft. Ken "Hutch" Hutchinson is een goede politieman maar zijn te relaxte persoonlijkheid en zijn wens om snel geld te verdienen brengen hem iets te vaak in de problemen. Als er een lijk aanspoelt proberen de twee met de hulp van Huggy Bear deze raadselachtige moordzaak op te lossen.
Bekijk de afbeelding

Practical Magic (1998)

Om 00:35 op NET5

Sally en Gillian Owen zijn na de dood van hun ouders opgevoed door hun tantes Frances en Bridget. De twee zusjes beschikken over magische krachten waar ze veel plezier aan beleven. Deze bovennatuurlijke gave heeft echter ook een nadeel, de mannen op wie ze verliefd worden zijn gedoemd een gruwelijke dood te sterven.
Bekijk de afbeelding

A Fish Called Wanda (1988)

Om 01:25 op BBC1

Archie Leach, een keurige advocaat, weet niet wat hem overkomt wanneer de vriendin van een cliënt hem probeert te versieren. Wanda's opzet is echter om zoveel mogelijk te weten te komen over de vindplaats van een aantal gestolen diamanten. Zij en haar vriend Otto zijn in Engeland om een collectie diamanten te stelen.
Bekijk de afbeelding

The Inspector General (1949)

Om 02:40 op NET5

Kaye als dorpsgek die wordt aangezien voor een belangrijke en gevreesde gezant van de tsaar. Hij wordt hierdoor met alle respect behandeld en hij houdt het misverstand natuurlijk graag in leven.
Bekijk de afbeelding

Till the Clouds Roll By (1946)

Om 04:25 op NET5

De muzikale biografie over Broadway-componist Jerome Kern begint met de première van zijn musical-hit 'Showboat' om vervolgens in flashback zijn levensloop uit de doeken te doen.
Bekijk de afbeelding

A Star Is Born (1937)

Om 05:00 op SBS6

Judy Garland en James Mason maakte het verhaal over de opkomst van een filmster en de gelijktijdige ondergang van haar acterende echtgenoot beroemd in 1954. Dit is de oudste, en volgens sommigen beste versie, die een opmerkelijk bittere kijk op Hollywood biedt. Het scenario is onder andere van Dorothy Parker



NieuwsFilm

meest populair