Algemeen

Filmnieuws in het kort

Met vandaag onder andere de eerste afbeeldingen uit The Lady, de nieuwe film van Luc Besson, en alweer een Amerikaanse remake van een Europese film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 24.12.2010 om 19:14 in Algemeen
Er verschijnen dagelijks zoveel nieuwsberichten dat we ze hier bij Filmtotaal niet allemaal kunnen posten. Daarom deze terugkerende rubriek: Filmnieuws in het kort, waarin we de iets minder opvallende nieuwsberichten ook een plekje op de site geven.

Amerikaanse remake Der Rauber
Hollywood blijft vrolijk doorgaan met remakes van Europese films en de volgende die zich aan dat rijtje mag toevoegen is de Duitse thriller Der Rauber. Die film ging over een marathonloper die actief is als bankovervaller. De rechten voor de film, die geen Nederlandse release heeft gekregen, zijn gekocht door Sony die volgend jaar met de film willen beginnen.
lees meer

Harald Zwart regisseert Bakugan
Harald Zart, bekend van One Night at McCools en de remake van The Karate Kid, gaat voor Universal de nieuwe film Bakugan maken. De film moet de start vormen voor een succesvolle franchise en is gebaseerd succesvol spel dat ook als televisieserie te zien is op Cartoon Network. Waar het spel precies over gaat, is in een paar zinnen nog niet zo makkelijk te omschrijven. Klik op de link voor meer info.
lees meer

Nieuwe film voor Roman Coppola
Met een in de filmwereld zeer succesvolle vader (Francis Ford) en zus (Sofia) kan Roman Coppola natuurlijk niet achterblijven. De Coppola-telg regisseerde al eens eerder een film, het door niet heel veel mensen bekeken CQ, maar nu heeft zijn zus Sofia in een interview aangegeven dat Roman bezig is met een nieuw script dat hij in de nabije toekomst wil verfilmen.
lees meer

Castuitbreidingen voor I Don’t Know How she Does It
Christina Hendricks en Olivia Munn voegen zich bij Pierce Brosnan en Kelsey Grammer in de nieuwe komedie I Don’t Know How she Does It. De film, waarin Sarah Jessica Parker de hoofdrol zal spelen, gaat over een vrouw die haar werk op Wall Street en haar prive-leven in balans probeert te houden.
lees meer

Katee Sackhoff in Sexy Evil Genius
Actrice Katee Sackhoff, bekend van haar rollen in Battlestar Galactica en 24, gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe speelfilm Sexy Evil Genius, een zwarte komedie over een vrouw die al haar voormalige vriendjes bij elkaar brengt in een bar en een interessante avond met hen doorbrengt. De film wordt geregisseerd door Shawn Piller naar een script Scott Lew.

Anne Hathaway over biopic Judy Garland
Een tijdje terug kwam het nieuws dat Anne Hathaway de hoofdrol zou spelen in een biopic over het leven van Judy Garland, maar daarna bleef het stil. Hathaway heeft nu zelf aangegeven dat het project wat vertraging heeft opgelopen, omdat het complexe leven van Garland, die zichzelf van het leven beroofde, meer onderzoek vergt.
lees meer

Eerste beelden van Michelle Yeoh in The Lady
Afgelopen week berichtten we nog dat Luc Besson bezig was met een film over het leven van Birmese oppositieleidster Aung San Suu Kyi, deze week zijn de eerste afbeeldingen van actrice Michelle Yeoh als Aung al op het web verschenen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darkman16

Avatar

Ik wil die biopic van Judy Garland wel zien.