All Stars 2 gaat er toch komen

Ondanks het overlijden van Antonie Kamerling, heeft regisseur Jean van der Velde besloten de sequel door te zetten.

Met het overlijden van Antonie Kamerling vorig jaar, was het onduidelijk wat er zou gebeuren met de sequel op de succesvolle voetbalfilm All Stars uit 1997. Nu is duidelijk geworden dat regisseur Jean van de Velde de sequel alsnog doorzet. Dat heeft distributeur Independent Films bekend gemaakt.

In eerste instantie zou de hele film verteld worden vanuit het perspectief van Hero, het personage dat Kamerling in de vorige film speelde, maar van de Velde heeft het script nu zodanig aangepast dat de film alsnog mogelijk is.

Van de Velde heeft niet aangegeven wat hij precies heeft veranderd, maar wilde wel kwijt dat Hero niet helemaal uit de film is verdwenen en op een bepaalde manier geëerd zal worden. Ook gaf hij toe dat de rol van Cas Janssen, die de broer van Hero speelde, wel aanzienlijk groter is geworden.

In All Stars 2 gaan de vrienden van voetbalclub Swift Boys een weekend naar Barcelona. Tijdens deze chaotische reis vragen de maten zich af of ze wel zijn geworden wie ze altijd wilden zijn. De film moet nog dit najaar in de bioscopen verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair