DVD releases week 7

Met deze week o.a nieuw op DVD The Social Network.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Madeinusa (2006)


Madeinusa is een mooi veertienjarig Indiaans meisje dat in een geïsoleerd dorpje in de Cordillera Blanca bergen van Peru woont. Deze merkwaardige plek wordt gekarakteriseerd door bijzondere religieuze gebruiken en tradities. De komst van een jonge geoloog uit Lima werpt een nieuw licht op deze alledaagse rituelen.
Bekijk de afbeelding

In the Loop (2009)


In the Loop is een politieke satire die vooral de interne gang van zaken van de Amerikaanse en Britse regeringen voor gek zet. General Miller is een Amerikaanse generaal, die samen met een Britse politicus probeert de Amerikaanse president en de Britse premier, die een oorlog willen beginnen, tegen te houden.
Bekijk de afbeelding

Machan (2008)


Een groep kansloze Srilankanen krijgt een uitnodiging voor een handbaltoernooi in Bavaria. Ze grijpen hun kans op een glansrijke toekomst en de oplossing voor al hun geldproblemen.
Bekijk de afbeelding

Despicable Me (2010)


Groo (Steve Carell), is een duivels meesterbrein, die van plan is de maan te stelen. Wanneer de drie weeskinderen Margo, Edith en Agnes hier achter komen, zullen ze alles in het werk stellen om hier een stokje voor te steken.
Bekijk de afbeelding

Babies (2010)

Cast: Bayar | Hattie | Mari | Ponijao

Babies volgt tegelijkertijd het leven van vier kinderen, in Mongolië, Namibië, San Francisco en Tokyo, van geboorte tot de eerste stapjes. Elk shot vertelt een verhaal, als het avontuur van het leven begint.
Bekijk de afbeelding

Je veux voir (2008)


In deze film speelt Catherine Deneuve zichzelf. Dit project van de actrice is gemaakt omtrent het conflict in Libanon in juli 2006. Het project presenteert zichzelf als noch een film noch een documentaire. De Franse ster en de Libanese acteur Rabih Mroué reizen samen door de regio's die het meest zijn geraakt door het conflict. Een onvoorspelbaar avontuur begint...
Bekijk de afbeelding

The Social Network (2010)


Eisenberg speelt Facebook CEO Mark Zuckerberg, Timberlake vertolkt de rol van Sean Parker, één van de mede-oprichters van Napster die oprichtend voorzitter van Facebook werd, en Garfield kruipt in de huid van Eduardo Saverin, de mede-oprichter van Facebook die in een financieel conflict verwikkeld raakte met Zuckerberg.
Bekijk de afbeelding

Paranormal Activity 2 (2010)


Onrustige geesten worden opnieuw op de camera vastgelegd in dit vervolg van Paranormal Activity. Katie's jonge gezin is ditmaal slachtoffer van deze kwade entiteit. Zo laten de camera's zien wat voor afschuwelijks er daadwerkelijk gebeurt in de kinderkamer, als iedereen ligt te slapen. Hoe zal ze deze angstige tijd doorstaan?
Bekijk de afbeelding

Eat Pray Love (2010)


Gilbert (Julia Roberts) besluit haar veilige leventje achter zich te laten en op reis te gaan naar Italië, India en Indonesië om zichzelf te herontdekken.
Bekijk de afbeelding

Retorno a Hansala (2008)


en vrouw raakt haar broer kwijt bij een illegale immigratie. Nu is het aan haar om het lichaam van haar broer weer terug te krijgen naar zijn vaderland.
Bekijk de afbeelding

Yip Man chinchyun (2010)

Regie: Herman Yau

We volgen Yip Man in zijn jongere jaren, vanaf dat hij als jongen in Hongkong moet gaan studeren totdat hij weer terugkeert naar Fuoshan. We zien hoe hij het Wing Chun leert beheersen onder de voogdij van de drie Wing Chun meesters Chan Wah-shun, Ng Chung-sok and Leung Bik en hoe hij kennis maakt met zijn vrouw.
Bekijk de afbeelding

Un ange à la mer (2009)


Louis, een jongen van twaalf, leidt een onbezorgd leven in Zuid-Marokko, waar hij samen met zijn ouders en zijn oudere broer woont. Hij bewondert zijn broer en houdt van zijn ouders, voetbal, de zee, lachen en ontdekkingen. Alles ziet er zo rooskleurig uit. Tot zijn vader hem op een dag een schokkend geheim vertelt. Een geheim dat Louis' leven helemaal overhoop gooit.
Bekijk de afbeelding

The Immaculate Conception of Little Dizzle (2009)


Na zijn ontslag wordt Dory gedwongen aan het werk gezet in een 'bruineboordenbaan' als schoonmaker van kantoortoiletten. Hij werkt samen men met een groep onaangepaste collega's die zich over hem ontfermen. Het grootste deel van de nacht vermaken ze zich met de dingen die de kantoormensen achter hebben gelaten. Maar als ze onwetend gebruikt worden voor een consumenten-experiment van één van de bedrijven in het gebouw ervaren ze zeer ongewone hallucinaties en andere bijwerkingen.



NieuwsFilm

meest populair