Video

The Sunset Limited trailer

De HBO film met topacteurs Tommy Lee Jones en Samuel L. Jackson.

door Bram de Groot op 21.02.2011 om 08:00 in Video
Gisteren plaatsten we de filmposter van The Sunset Limited en de reactie van FilmTotaal bezoeker Frietgezicht was dat er nog geen trailer van het drama was geplaatst op FT. Aangezien wij deze ook even hebben gemist, zie je daarom hieronder de trailer van de film met de acteurs Tommy Lee Jones, die ook als regisseur optreedt, en Samuel L. Jackson. Mogelijk hebben wij de trailer over het hoofd gezien, aangezien het een tv-film is van de Amerikaanse tv-zender HBO en werd uitgezonden op 12 februari jl.

The Sunset Limited is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Cormac McCarthy, de auteur van wie eerder al All the Pretty Horses en No Country for Old Men werden verfilmd. Het gaat over een ex-gevangene (Jackson) die de zelfmoordpoging verijdelt van een professor (Jones) die zich onder de metro in Harlem wil gooien. Wat volgt is een ideologische discussie over de waarde van het leven tussen twee mensen met een totaal verschillende achtergrond. De New York Times noemt het verhaal ‘een gedicht dat de dood bezingt’.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Ik wil graag een film in de trant van Silence of the Lambs en of Se7en. Het is of saai of niet origineel meer. Het woord drama zegt al genoeg, ik pas.

Frietgezicht

Avatar

Haha thanks filmtotaal,want met 2 van zulke acteurs op een filmposter ben ik gelijk nieuwsgierig maar na het zien van de trailer hoef ik deze film al niet meer te zien,lijkt me erg saai!

Nihilis

Avatar

Nou, mij lijkt het een vette film.

Nihilis

Avatar

En WTF, die hamer scene O+ nic0r

Pete_027

Avatar

Kan wel wat moois zijn. Twee geweldige acteurs. HBO leverde vorige jaar ook een van de meest verrassende films af. Ben benieuwd of Samuel in deze film ook weer een racist isSmiley face

Frietgezicht

Avatar

Pete_027 " HBO leverde vorige jaar ook een van de meest verrassende films af. "
Welke?

spacey

Avatar

SeanDeNiro "Ik wil graag een film in de trant van Silence of the Lambs en of Se7en. Het is of saai of niet origineel meer. Het woord drama zegt al genoeg, ik pas."


Misschien is 'I saw the devil' wat voor jou? Het is wel een Koreaanse film, weet niet of je daar van houd, maar absoluut geweldig en past precies bij de films die jij opnoemt Smiley face

Pete_027

Avatar

Frietgezicht "Welke?"


You Don`t Know Jack met een Al Pacino zoals we die jaren niet meer hebben gezien!

timdekw

Avatar

Ziet er absoluut goed uit. Als ik ergens van kan genieten is het ijzersterk acteerwerk op zeer kleine schaal. Deze ga ik eens goed in de gaten houden.

NieuwsFilm

meest populair