DVD releases week 8

Alle films die vanaf deze week nieuw te huur zijn.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Five Minutes of Heaven (2009)


Noord-Ierland, februari 1975. De 17-jarige Alistair Little die lid is van de loyalistische groep UVF doodt de katholieke Jimmy Griffin in zijn huis onder toeziend oog van zijn jongere broer Joe Griffin. Alistair wordt kort daarna gearresteerd en gaat voor 12 jaar de gevangenis in. Joe wordt al die jaren door zijn moeder verweten niets te hebben gedaan om de moordenaar tegen te houden. Drieëndertig jaar later worden Joe en Alistair door een TV-programma uitgenodigd in de hoop dat de schuldige zijn daad in bijzijn van het slachtoffer bijlegt en hem de waarheid vertelt. Joe Griffin zoekt echter naar 5 minuten erkenning.
Bekijk de afbeelding

Death Race: Frankenstein Lives (2011)


In de nabije toekomst, verkeert de Verenigde Staten in een economische crisis en groeiend geweld. In een poging om de criminaliteit de kop in te drukken, worden privé-gevangenissen geopend. Maar in plaats van het probleem op te lossen, komen er meer bendes en moordenaars bij. Bij zijn aankomst in de Terminal Island gevangenis, trekt veroordeeld moordenaar Carl Lucas de aandacht van September Jones, een ambitieuze televisiepersoonlijkheid. September Jones is bezig met het opstarten van het ultime reality programma, Death Race. Deze gewelddadige race zet diverse, reeds gevaarlijke, gevangenen tegenover elkaar. De prijs is vrijheid, maar lukt het iemand om daarvan te genieten?
Bekijk de afbeelding

La Rafle. (2010)


Op 16 juli 1942 werd in Parijs een razzia (La rafle du vel d'hiv) gehouden op verzoek van de Nazi's, maar uitgevoerd door de Fransen. Een van de zwartste bladzijdes van de Franse moderne geschiedenis. 'La Rafle', ook al de Franse Schindlers list genoemd, heeft in Frankrijk voor de nodige beroering gezorgd. Het waargebeurde verhaal gaat over een 11-jarige jongen genaamd Joseph, hij is een van de jonge Joden in het bezette Parijs van de jaren '40. Op 16 juli 1942 wordt hij, samen met 13000 andere Joden gearresteerd in de Vélodrome d'Hiver en afgevoerd naar een concentratiekamp...
Bekijk de afbeelding

Charlie St. Cloud (2010)


Charlie St. Cloud is een jongeman die dood van zijn jonge broer moeilijk kan verwerken. Hij krijgt een baan bij de begraafplaats waar zijn broer ligt begraven. Als hij de geest van zijn broer ziet, besluit Charlie er elke dag naartoe te komen om met hem te praten. Alles verandert als er een vrouw in Charlie's leven stapt.
Bekijk de afbeelding

Enter the Void (2009)


Een man die werkt als drugsdealer heeft gezworen zijn kleine zusje te beschermen tegen de gevaren van de grote stad. Wanneer hij erachter komt dat hij stervende is moet hij niet alleen voor zijn eigen leven vechten maar ook voor dat van zijn zusje.
Bekijk de afbeelding

L'illusionniste (2010)


Het verhaal over een illusionist die rondreist in de jaren zestig, het decennium van televisie en rock 'n roll. Hij treedt op in Parijs en Londen en ontmoet een Schot die hem uitnodigt naar een plek in Iona, Schotland. Daar ontmoet hij een meisje dat werkt in een bar en zij wordt meteen verliefd op hem, denkend dat hij een geweldige magiër is.
Bekijk de afbeelding

Haar Naam Was Sarah (2010)


De tienjarige Sarah wordt in de nacht van 16 juli 1942 samen met haar ouders opgepakt en naar het Vélodrome d'Hiver in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in een kast opsloot, net voordat de politie het appartement binnendrong. Zestig jaar later krijgt Julia Jarmond, een Amerikaanse journaliste in Parijs (Kristin Scott Thomas), de opdracht een artikel te schrijven over deze razzia, een inktzwarte bladzijde in de Franse geschiedenis. Ze gaat op zoek in archieven en via het dossier van Sarah ontdekt ze een goed verborgen geheim van haar eigen schoonfamilie. Haar echtgenoot probeert haar ervan te weerhouden zich met deze geschiedenis te bemoeien, maar Julia besluit desondanks het spoor van Sarah te volgen.
Bekijk de afbeelding

Copacabana (2010)


De opgewekte en onafhankelijke Babou heeft zich nooit zorgen gemaakt over haar sociale status. Maar wanneer ze ontdekt dat haar dochter zich teveel schaamt om haar op haar huwelijk uit te nodigen, besluit ze haar leven te beteren. Diep gekwetst vertrekt Babou naar Oostende. Ze verkoopt er timeshare appartementen, waar ze erg goed in blijkt te zijn. Door haar excentrieke levensvisie en stijl mogen haar collega's haar echter niet en wordt ze buitengesloten. Toch houdt Babou stand. Ze is vastbesloten het respect van haar dochter terug te winnen en haar een waardig huwelijkscadeau te geven.
Bekijk de afbeelding

Garfield's Pet Force (2009)


In een andere dimensie steelt een kwaadaardige vrouw, genaamd Vetvix, een uitvinding genaamd de 'molecular scrambler', met het doel hiermee de bewoners van de planeet Dorkon tot haar slaven te maken. De Pet Force, geleid door Garzooka, probeert haar te stoppen, maar op Garzooka na worden ze allemaal gevangen. Garzooka gaat vervolgens naar de aarde en rekruteert Garfield, Odie, Nermal en Arlene om de nieuwe Pet Force worden. Dit omdat hun DNA vrijwel identiek is aan dat van de originele Pet Force-leden.



NieuwsFilm

meest populair