DVD releases week 9

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Red (2010)


"Red" gaat over een gepensioneerd CIA agent, wiens rustige leventje op een dag verstoord wordt door een moordenaar die het op hem voorzien heeft.
Bekijk de afbeelding

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (2010)


Guardians of Ga'Hoole is gebaseerd op de gelijknamige kinderboekenreeks van Kathryn Lasky. Het verhaal speelt zich af in het bos van Tyto, waar het koninkrijk der kerkuilen bedreigd wordt door duistere krachten.
Bekijk de afbeelding

Tamara Drewe (2010)


Met haar eindeloos lange benen, gecorrigeerde neus, haar werk als journaliste, haar verlangen om beroemd te worden en haar talent om harten te breken, is de sexy Tamara Drewe een vrouw van haar tijd. Haar terugkeer naar het vredige plattelandsdorpje waar haar moeder woonde, zorgt voor een schok. Een succesvolle schrijver van misdaadromans, een gefrustreerde student, een rockster op zijn retour, een dorpsjongen, mannen en vrouwen, allemaal vallen ze voor de betoverende charmes van Tamara. Verborgen passies ontwaken en escapades van verliefdheid zorgen voor een opeenstapeling van absurde omstandigheden.
Bekijk de afbeelding

Lang & Gelukkig (2009)


In Lang & Gelukkig worden drie bekende sprookjesverhalen op een eigenzinnige, humoristische manier verteld. De muizige Assepoester, de wat oudere roodkapje en Prins Roderick kampen allemaal met onzekerheden, verlangens en familieproblemen. Assepoester moet verplicht in één huis wonen met haar nieuwe stiefmoeder Irma Zonderboezem en haar drakerige dochters Paris en Hilton en droomt heimelijk over die ene grote liefde. Roodkapje is erg onzeker en valt uiteindelijk hopeloos voor de charmes van een hongerige wolf. En de moeder van Prins Roderick vindt het hoog tijd worden dat hij aan de vrouw gaat, terwijl hij zelf veel liever tijd verdrijft met zijn trouwe lakei Willy.
Bekijk de afbeelding

Another Year (2010)

Regie: Mike Leigh

Gouden Palm-winnaar Mike Leigh biedt met Another Year een schitterend inkijkje in het complexe en kwetsbare leven van alledag. Zijn nieuwste film, die wederom geselecteerd werd voor de Cannescompetitie, volgt vier seizoenen lang een gelukkig getrouwd stel dat er probeert te zijn voor de minder gelukkige mensen in hun leven.
Bekijk de afbeelding

Les petits mouchoirs (2010)


Ieder jaar nodigen de rijke restauranthouder Max en zijn vrouw Véro hun vriendengroep uit om in hun prachtige strandhuis het begin van de vakantie te vieren. Maar dit jaar, voordat ze vanuit Parijs vertrekken, raakt hun vriend Ludo gewond bij een ongeluk. Dit brengt een kettingreactie aan emotionele uitbarstingen teweeg. Het masker gaat af en de vrienden laten voor het eerst zien wie ze echt zijn. Vriendschappen, liefdes en zekerheden worden op de proef gesteld en hun leven komt op losse schroeven te staan.
Bekijk de afbeelding

Kyonyû doragon: Onsen zonbi vs sutorippâ 5 (2010)


Rena Jodo is een stripper die net terug is uit Mexico en ze krijgt een baan aangeboden in een mooi zomerhotel. Helaas blijkt het in een suf stadje te liggen en er is nauwelijks publiek, waardoor alle strippers enorm verveeld raken. Maar wanneer stripper Maria een boek vindt genaamd 'Boek van de Doden' is er al snel genoeg te beleven.... Het hardop lezen van het boek veroorzaakt dat er zombies verschijnen die de wereld willen overnemen.
Bekijk de afbeelding

Duress (2009)


Richard wordt achtervolgd door nachtmerries door de recente zelfmoord van zijn vrouw en tevens probeert hij de relatie met zijn dochter te verbeteren. Maar dan is Richard getuige van het brute geweld van Abner Solvie. Hij is nu aan de genade van deze charismatische moordenaar overgeleverd en daardoor wordt hij ook gedwongen om misdaden te plegen. Als Abner's nieuwe 'beschermeling' wordt Richard gedwongen om zijn 'mentor' in alles te volgen, omdat hij alleen op deze manier zijn dochter kan beschermen. Richard moet nu voor zichzelf beslissen of hij bereid is om te doden om zijn dochter te laten leven.
Bekijk de afbeelding

Uzak ihtimal (2009)


Musa verhuist naar Istanbul om daar een nieuw leven te gaan leiden als aankomende muezzin bij een lokale moskee. In de nieuwe flat ontmoet hij de beeldschone buurvrouw Clara, een katholieke verpleegster. Terwijl Musa zijn verliefdheid eerst nog niet wil erkennen, valt hij toch als een blok voor haar en ziet hoe zijn hele leven door haar wordt beheerst.



NieuwsFilm

meest populair