TV-tips voor komende week

Daar is die eindelijk.... The Dark Knight.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Full Metal Jacket (1987)

Zaterdag 19 maart om 22:00 op Veronica

Het eerste gedeelte van de film speelt zich af in een US Marines trainingskamp waar jonge mannen op hardhandige en onmenselijke wijze door de schofterige sergeant Hartman gehersenspoeld worden tot moordenaars voor de oorlog in Vietnam. Hierna verplaatst de film zich naar Vietnam. We volgen Joker, die verslaggever is bij de Stars & Stripes en gelegerd is in een US marinebasis in Da Nang. Na een aanslag op de basis wordt Joker naar de frontlinies gestuurd voor verslaglegging. Daar ziet hij zijn trainingsmakker Cowboy weer. Als hij met Cowboy's team mee gaat op pad, worden ze onder vuur genomen door een sluipschutter.
Bekijk de afbeelding

Ransom (1996)

Zondag 20 maart om 23:00 op Veronica
Regie: Ron Howard

Het zoontje van een luchtvaarttycoon wordt ontvoerd. Er van overtuigd dat de kidnappers sowieso niet van plan zijn z'n kind levend terug te bezorgen, weigert hij pertinent om het losgeld te betalen. Het blijk een gewaagde gok.
Bekijk de afbeelding

The Dark Knight (2008)

Maandag 21 maart om 20:30 op SBS6

Met de hulp van politieagent Jim Gordon en officier van justitie Harvey Dent rolt Batman de resterende bendes in Gotham City op. Maar wanneer een psychopatische crimineel, beter bekend als The Joker, de straten onveilig maakt, vervalt de stad in chaos.
Bekijk de afbeelding

Ace Ventura: Pet Detective (1994)

Dinsdag 22 maart om 20:30 op RTL7

Wanneer de dolfijn Snowflake, de mascotte van de American football-ploeg Miami Dolphins, en de spelverdeler Dan Marino worden ontvoerd, wordt een beroep gedaan op Ace Ventura. Ondanks dat de politie hem geen echte detective vindt, doet Ace op zijn uiterste best om het dier terug te vinden voordat de Super Bowl begint.
Bekijk de afbeelding

There Will Be Blood (2007)

Woensdag 23 maart om 20:40 op Canvas

Drama van over een familie, hebzucht, religie en olie met als middelpunt de Texaanse goudzoeker Daniel Day-Lewis.
Bekijk de afbeelding

Kung Fu Hustle (2004)

Donderdag 24 maart om 22:15 op RTL7

Sing wil een echte gangster worden, maar dan moet hij eerst dringend met een mes leren omgaan en zijn waarde bewijzen om lid te kunnen worden van de notoire Axe Gang. Deze bende wil dan weer de alleenheerschappij voeren door het meest begeerde territorium in te nemen: een heilige straat die beschermd wordt door een ongewoon allegaartje van individuen.
Bekijk de afbeelding

Hellboy (2004)

Vrijdag 25 maart om 20:30 op RTL5

In de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog zoeken de Nazi's hun toevlucht tot zwarte magie om hun verloren zaak nog te redden. De Geallieerden bestormen het kamp waar de ceremonie plaats vindt, maar niet voordat de demoon Hellboy opgeroepen is. Wanneer Hellboy opgroeit besluit hij zijn krachten te gebruiken voor het bestrijden van het kwaad.



NieuwsFilm

meest populair