Nieuwe Red Band Trailer Your Highness

Nieuwe fantasykomedie met onder andere James Franco, Danny McBride, Natalie Portman en Zooey Deschanel.

Zo vaak zien we geen red band trailer van een film, maar hieronder is alweer de tweede red band trailer van de nieuwe komedie Your Highness te zien. De film, geregisseerd door David Gordon Green (Pineapple Express), is vanaf 18 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien.

Your Highness gaat over de broers Thadeous (Danny McBride) en Fabious (James Franco). Thadeous is de minder succesvolle van de twee en kijkt altijd op tegen zijn broer. Hij krijgt een kans dat te veranderen als hij samen met zijn broer op reis moet om het koninkrijk en de verloofde van zijn broer te redden. Onderweg komt Thadeous onder andere een 'warrior princess', gespeeld door Natalie Portman, tegen op wie hij verliefd wordt. Zooey Deschanel speelt de verloofde van Fabious.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=us&amp;from=sp&amp;fg=shareObject&amp;vid=741da3f6-e99d-421b-b537-bdbf45a87a9c&amp;src=FLCP:sharebar:embed" target="_new" title="Exclusive: 'Your Highness' Trailer (Mature Audiences)">Video: Exclusive: 'Your Highness' Trailer (Mature Audiences)</a>



NieuwsFilm

meest populair