Algemeen

John Travolta is Gotti!

En de nieuwe maffiafilm heeft ook een titel.

door Bram de Groot op 31.03.2011 om 08:53 in Algemeen
Het gerucht deed al de ronde, maar volgens Variety is het eindelijk rond. John Travolta gaat de hoofdrol spelen in een nieuwe film over de legendarische maffiabaas John Gotti (1940-2002). De film heeft ook een titel gekregen. Gotti: Three Generations wordt mogelijk geregisseerd door Nick Cassavetes, die sinds december in gesprek is met de filmmaatschappij. De film moet nog dit jaar in productie gaan.

Er zijn al een aantal films over hem gemaakt. De bekendste is nog altijd Gotti, waarin Armand Assante de titelrol speelde.

Gotti: Three Generations wordt gebaseerd op de visie van John Gotti's zoon John Gotti jr. De maffiabaas Gotti was jarenlang hoofd van de beruchte Gambino familie, één van de vijf New Yorkse misdaadfamilies. Gotti werd familiehoofd in 1986 na het omleggen van zijn voorganger Paul Castellano. In 1992 verdwijnt Gotti achter de tralies nadat hij is verraden door zijn "underboss" Salvatore Gravano a.k.a. Sammy the Bull. In 2002 overlijdt Gotti aan keelkanker.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WD

Avatar

John Travolta lijkt toch wel een beetje op Goti, zowiezo, denk ik wel dat JT goed zich kan inleven in een rol als deze, hij speelt altijd wel een goede bad-guy.
De eerste film over Gotti vont ik ook wel een goeie film, ik kijk wel uit naar deze versie.

Frietgezicht

Avatar

Armand Assante als Gotti deed het erg sterk..

Ben benieuwd naar deze,het postuur heeft die al maar Travolta is beter in rollen met een knipoog waar die een beetje over de top kan gaan dan in een echte serieuze rol,ik moet nog maar zien hoe die het eraf brengt.

marcjeb

Avatar

Nou ik vond Witness to the mob door Robert de Niro een betere versie dan Gotti

B@chelor

Avatar

Nice; ik hoop dat Travolta weer laat zien dat ie nog steeds goed kan acteren. (Ja, ik heb ook genoten van From Paris....superfilm!)

uitje1

Avatar

Eerst een teaser/trailer, daarna ga ik beordelen ;)

filmjunky

Avatar

Mooi weer een maffia film!
heb ook wel genoten van from paris with love!

Crooker

Avatar

marcjeb "Nou ik vond Witness to the mob door Robert de Niro een betere versie dan Gotti"


Witness to the mob was geproduceerd door Robert de Niro en heeft het niet geregisseerd. De film was geregistreerd door Thaddeus O'Sullivan. John Gotti was gespeeld door Tom Sizemore, dus dan zeg je door (bold) Thaddeus O'Sullivan of door (bold) Tom Sizemore.

Ik dacht ik meld met het maar even.

ON Topic: Ik heb wel weer zin in een goeie gangster film,dus ik denk dat JT dat wel kan geven.

Expendable

Avatar

Ik kijk er naar uit.

Ik hoop dat er nog meer bekende gezichten in de film zullen voorkomen. Een cameo-rol voor Al Pacino en Robert deNiro zou zeer gepast zijn in deze genre. Deze mannen hebben natuurlijk veel ervaring in de genre.

marcjeb

Avatar

Crooker "Witness to the mob was geproduceerd door Robert de Niro en heeft het niet geregisseerd. De film was geregistreerd door Thaddeus O'Sullivan. John Gotti was gespeeld door Tom Sizemore, dus dan zeg je door (bold) Thaddeus O'Sullivan of door (bold) Tom Sizemore.

Ik dacht ik meld met het maar even.

ON Topic: Ik heb wel weer zin in een goeie gangster film,dus ik denk dat JT dat wel kan geven."


Mehh Robert de niro vond ik beter klinken als iemand de mafia genre kent is hij het wel.. dus vond het veel gepaster.
maar goed WITNESS TO THE MOB !!!! beter als gotti

NieuwsFilm

meest populair