Bioscoop releases week 13

Een flinke lijst met nieuwe films deze week.

Nderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Hop (2011)

Regie: Tim Hill

Hop vertelt het komische verhaal van Fred, een werkeloze luilak die per ongeluk de Paashaas verwondt.
Bekijk de afbeelding

Black Butterflies (2011)


Black Butterflies draait om het leven van Jonker (van Houten) en de moeizame relatie met haar vader (Hauer), een rechtse minister bij de Nationale Partij in Zuid-Afrika ten tijde van de apartheid. Ook de geheime verhouding met haar grote liefde Jack Cope komt voorbij.
Bekijk de afbeelding

Hall Pass (2011)


Een getrouwde man krijgt toestemming van zijn vrouw om een affaire aan te gaan. Het loopt uit de hand als ook zijn vrouw een buitenechtelijke relatie begint.
Bekijk de afbeelding

Justin Bieber: Never Say Never (2011)

Regie: Jon Chu

Deze 3D Paramount documentaire vertelt het "inspirerende waargebeurde verhaal" over de 16 jaar oude tienersensatie Justin Bieber die van een YouTube nobody veranderde in een ster.
Bekijk de afbeelding

Barney's Version (2010)


Barney Panofsky (Paul Giamatti), een Joodse mensenhater uit Montreal, kijkt op 68-jarige leeftijd terug op z'n leven. Barney heeft drie ex-vrouwen, twee kinderen van wie hij vervreemd is geraakt, een ouder wordende vader (Dustin Hoffman) die geen blad voor de mond neemt en hij is schijnbaar gefixeerd op zijn proces voor de moord op zijn beste vriend 30 jaar geleden. Maar aangezien Barney in een vroeg stadium van Alzheimer verkeert moet men de waarheid uit een geheugen filteren dat wellicht selectief of gewoonweg verslechterd is.
Bekijk de afbeelding

Sound of Noise (2010)


Een toondove politieagent maakt jacht op zes percussionisten die de stad terroriseren met hun anarchistische optredens.
Bekijk de afbeelding

Aurora (2010)


De ondoorgrondelijke, 42-jarige Viorel wordt gevolgd tijdens zijn obscure, ogenschijnlijk doelloze zwerftochten door Boekarest. Opvolger van Puiu's alom geprezen The Death of Mr. Lazarescu.
Bekijk de afbeelding

Africa United (2010)


Africa United vertelt het bijzondere verhaal van drie Rwandese kinderen en hun kans om een levensgrote droom uit te laten komen - deelnemen aan de openingsceremonie van het WK voetbal in Johannesburg.
Bekijk de afbeelding

Illégal (2010)


Tania en haar veertienjarige zoon zijn illegale immigranten uit Rusland. Ze wonen acht jaar in België. Tania is constant op haar hoede, maar tijdens een enkel moment van onoplettendheid slaat het noodlot toe. Tania en haar zoon raken van elkaar gescheiden. Ze komt terecht in een uitzettingscentrum, maar zet alles op alles om met haar zoon in België te kunnen blijven.
Bekijk de afbeelding

De engel van doel (2010)

Cast:

Terwijl Doel onder druk van de oprukkende Antwerpse haven een langzame dood sterft, proberen Emilienne en dorpspastoor Verstraete het leven in hun dorp in stand te houden. Totdat ook zij gedwongen zullen worden om los te laten.



NieuwsFilm

meest populair