Volgende film Arnold Schwarzenegger bekend?

De voormalige gouverneur staat dichtbij een akkoord met Lionsgate om de hoofdrol op te nemen in een volledig nieuw project.

Sinds Arnold Schwarzenegger zijn terugkeer naar het witte doek aankondigde, gonst het van de geruchten over de mogelijke films waarin hij zijn langverwachte comeback zal maken. Volgens geruchten zou hij de keuze hebben uit talloze projecten, waaronder voornamelijk sequels en reboots van franchises als The Running Man, The Terminator en True Lies. Maar het lijkt er nu op dat Schwarzenegger zijn zinnen heeft gezet op een volledig nieuw, origineel project.

Volgens Movieweb en /Film zou Arnie dichtbij een akkoord staan met Lionsgate om de hoofdrol op te nemen in Last Stand, de eerste Engelstalige film van de gevestigde Zuid-Koreaanse regisseur Kim Ji-Woon (I Saw the Devil). Het scenario, geschreven door Andrew Knauer, verhaalt over een sheriff die moet beletten dat een ontsnapte drugsdealer de grens met Mexico oversteekt. Ji-Woon omschrijft de film zelf als een mix tussen Die Hard en High Noon.

Volgens /Film zou de deal nog niet officieel zijn, en wacht Lionsgate momenteel op een tegenvoorstel van Schwarzenegger. Als de 63-jarige acteur zijn handtekening plaatst, wordt Last Stand wellicht zijn eerste live-action film sinds zijn gouverneurschap. Afgelopen week raakte ook bekend dat Schwarzenegger de stem zal inspreken van het hoofdpersonage in de The Governator, een animatieserie die waarschijnlijk ook een spin-off krijgt op het witte doek.



NieuwsFilm

meest populair