Zijn dit beelden van een live-action Halo project?

Enkele interessante foto's duiken plotseling op...

Machinima heeft momenteel een deal om de webreeks Mortal Kombat: Legacy op haar YouTube kanaal te hebben staan. Dit is gebaseerd op de populaire videogamereeks Mortal Kombat. Gisteren postte Machinima op haar Facebook pagina onderstaande foto's die doen denken aan een andere gamereeks. Ze zetten er de volgende opmerking bij:

"We'll just leave these right here..."

Het lijkt hier te gaan om foto's van een project dat is gebaseerd op de populaire gamereeks Halo. Dit is een spelreeks, ontwikkeld door Bungie, die tot nu toe altijd exclusief op Microsofts spelcomputers te spelen is geweest. Het gaat over de problemen van de Aarde met een alienras genaamd de Covenant. De hoofdpersoon is een soldaat genaamd Master Chief. In sommige delen is dit echter niet het personage waarover de speler controle heeft; in dit geval speel je met een groep andere soldaten.

De foto's komen voort uit een fanproject genaamd Operation Chastity. Het zou zo kunnen zijn dat Machinima dit project een steuntje in de rug wil geven door het op haar Facebook pagina te zetten, maar het is tevens goed mogelijk dat er sprake is van een samenwerking met Operation Chastity om ook hier een webreeks van te gaan maken.

Een Halo film lijkt overigens nog heel ver weg te zijn. Grote namen als Peter Jackson en Steven Spielberg werden ooit in verband gebracht met het project, maar het is alweer een behoorlijke tijd muisstil rondom de potentiële gameverfilming.





NieuwsFilm

meest populair