Rechtzaak brengt The Crow in gevaar

De broertjes Weinstein gooien roet in het eten...

Het lijkt de laatste tijd goed te gaan met de nieuwe versie van The Crow. Producent Edward R. Pressman heeft langer dan een jaar gewerkt om de film gemaakt te laten worden bij Relativity Media en er werd zelfs al gesproken met Bradley Cooper voor de hoofdrol en Juan Carlos Fresnadillo als regisseur.

Maar nu komt de almachtige Harvey Weinstein in beeld. Hij beweert dat hij een contract heeft waarmee hij en zijn broer wereldwijd de distributierechten bezitten voor The Crow. Er is reeds een rechtzaak aangespannen tegen Ryan Kavanaugh’s Relativity Media om er voor te zorgen dat deze rechten niet in andere handen terecht komen.

Bert Fields, juridisch vertegenwoordiger van de Weinsteins, zegt het volgende over de zaak:

Mr. Kavanaugh was not going to honor that contract. Apparently, he’s going to sell these rights to others. He made a bunch of threats… Some people may submit to that kind of arrogant conduct, but we’re not going to do it. If anybody tries to buy these distribution rights in The Crow, they are buying nothing but a lawsuit and they will get sued.

Het is een kwestie van afwachten wat dit zal gaan betekenen voor de nieuwe film. Deze moet volgens IMDb in 2013 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair