Algemeen

Al Pacino in Gotti: Three Generations

"The Godfather" keert terug naar maffiagenre.

door Bram de Groot op 11.05.2011 om 08:00 in Algemeen
De cast van Gotti: Three Generations is aangevuld met niemand minder dan Al Pacino. De laatste grote rol in een misdaadfilm had Pacino in Donnie Brasco (1997). Daarvoor was hij te zien in Carlito's Way (1993), Scarface (1983) en uiteraard The Godfather trilogie. Tevens werd onlangs bekend dat niet Nick Cassavetes (The Notebook, 2004) de film regisseert, maar Barry Levinson (Bugsy, 1991).

Eerder waren al John Travolta, Joe Pesci en Lindsay Lohan gecast voor de film over de legendarische maffiabaas John Gotti (1940-2002). Ook Kelly Preston en Ella Bleu Travolta, de vrouw en dochter van titelrolspeler John Travolta, hebben een rol.

Gotti: Three Generations wordt gebaseerd op de visie van John Gotti's zoon John Gotti jr. De maffiabaas Gotti was jarenlang hoofd van de beruchte Gambino familie, één van de vijf New Yorkse misdaadfamilies. Gotti werd familiehoofd in 1986 na het omleggen van zijn voorganger Paul Castellano. In 1992 verdwijnt Gotti achter de tralies nadat hij werd verraden door zijn "underboss" Salvatore Gravano a.k.a. Sammy the Bull. In 2002 overleed Gotti aan keelkanker.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Expendable

Avatar

Dit is een heel goed nieuws voor de liefhebbers van Al Pacino.

vchre

Avatar

Kan niet wachten tot ik deze film kan gaan bekijken. Al Pacino blijft voor mij toch wel de nummer 1;)

Ben benieuwd of het verhaal aansluit op de vorige films. Het ozu namelijk zonde zijn als ze er niet veel moeite voor hebben gedaan!

De rest van de casting mogen er ook wel wezen, al heb ik mijn vraagtekens bij Lindsy Lohan?!

Pete_027

Avatar

Hoop dat Al Pacino dan wel weer het niveau van een Donnie Brasco kan halen. De laatste jaren valt hij erg tegen. In You Don`t Know Jack was hij weer goed op dreef T+)

BatMotor

Avatar

Lindsey lohan? :|

filmjunky

Avatar

Netjes heb wel zin in een goeie maffia film!
AL PACINO :Y
lindsey lohan :N

NieuwsFilm

meest populair