Algemeen

Ryan Dunn (34) overleden door auto-ongeluk

De waaghals van Jackass is maar 34 jaar oud geworden.

door FilmTotaal op 20.06.2011 om 17:24 in Algemeen
Ryan Dunn van de bekende TV-serie Jackass en meerdere gelijknamige films, is op 34-jarige leeftijd overleden. Dunn kwam maandagmorgen om bij een auto-ongeluk in Pennsylvania.

De moeder van collega Bam Margera heeft het nieuws bevestigd tegenover de bekende Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Bij het ongeval, dat plaatsvond rond de klok van 3.00 uur, kwam er naast Dunn nog een ander (onbekend) persoon om het leven.

Dunn was veelvuldig te zien in de mateloos populaire MTV serie Jackass en in de drie films die daarop volgden.

Update
Het lijkt erop dat Dunn het lot heeft getart, door enkele uren voor zijn dood een foto op twitter te plaatsen waarop te zien is dat hij aan het drinken is met vrienden.64 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shaunofthedead

Avatar

RIP. Maar hopelijk ben ik niet de enige die hier de ironie van inziet

hplotrpotcswbt

Avatar

shaunofthedead "RIP. Maar hopelijk ben ik niet de enige die hier de ironie van inziet"


Nee, dat ben je niet

Is die onbekende persoon trouwens iemand die ze niet konden identificeren of bedoelen ze dat hij niet beroemd is? Als het dat tweede is, vind ik dat ze de naam van die persoon er ook bij moeten zetten

Pete_027

Avatar

RIP

Dit is ook niet zo handig:N

"Just hours before his death, Dunn posted a photo on Twitter showing himself drinking with friends. "

Ed Crane

Avatar

What the phuck?!

Ik moet zeggen, ik heb altijd al het voorgevoel gehad dat op z'n minst één van hen tussen 30-40 om het leven zou komen in een ongeluk. Toch dacht ik hierbij eerder aan Steve-O. Ik vind Jack Ass eigenlijk best heel erg leuk, maar enigszins zelfdestructief zijn die lui wel, en op een gegeven moment moet je die levensstijl opgeven.

RIP dan maar.

Ik zie vooral dat beeld voor me van Jack Ass 3 waarbij hij achter een vliegtuigmotor in een stoel zit en wordt weggeblazen.

Ereptile

Avatar

RIP voor Dunn dan maar. Maar ik las dat hij en wat vrienden hebben gedronken. Ik weet niet of hij zelf heeft gereden, maar toch...dronken rijden is niet slim. Desalnietemin is het jammer dat hij zo aan z'n eind is gekomen.

bartdelien

Avatar

Op US news websites staat dat hij over een weg waar je 45mph mag 110mph heeft gereden en inderdaad heeft gedronken! :S tjah beetje dom om dan alsnog te gaan rijden om 3.00 met je zatte kop!

RIP dombo!

bobptjes

Avatar

RIP!! held!!

Lukas

Avatar

Eigen schuld dikke bult zeggen ze dan.

Frietgezicht

Avatar

bartdelien "Op US news websites staat dat hij over een weg waar je 45mph mag 110mph heeft gereden en inderdaad heeft gedronken! :S tjah beetje dom om dan alsnog te gaan rijden om 3.00 met je zatte kop!

RIP dombo!"


Als dat echt waar is is het goed dat hij is overleden en niet een onschuldig slachtoffer wat vaak het geval is als mensen met drank op gaan rijden.
Vind het gewoon achterlijk en je ken net zo goed vanaf een flat met een pistool naar beneden schieten als dat je bezopen veel te hard gaat rijden.

Maar goed,de dood gun ik niemand,heel erg,paar botten breken had die nog verdiend maar dit niet.
RIP

Ereptile

Avatar

Oh FT update met de foto!

Update
Het lijkt erop dat Dunn het lot heeft getart, door enkele uren voor zijn dood een foto op twitter te plaatsen waarop te zien is dat hij aan het drinken is met vrienden.


Ja, het lot tarten is niet slim nee :N 1-0 Lot

Frietgezicht

Avatar

Http://www.nrc.nl/nieuws/2011/06/20/is-jackass-acteur-ryan-dunn-overleden/

Hier trouwens een foto die Dunn paar uur voor zijn dood op twitter gezet heeft,waarin je al ziet hoe lam die is.
Kans is groot dat 1 van die gasten ernaast het andere slachtoffer is.

Lol,FT is me net 1 seconde voor :P

benjamin

Avatar

bartdelien "Op US news websites staat dat hij over een weg waar je 45mph mag 110mph heeft gereden en inderdaad heeft gedronken! :S tjah beetje dom om dan alsnog te gaan rijden om 3.00 met je zatte kop!
"


Dan heeft hij het zelf gezocht. Veel erger is het voor dat onbekend slachtoffer dat zelf niet aan het rijden was.

Steve-O

Avatar

Ik ben gewoon verbijstert :X
Wat erg dat 'ie is overleden... RIP.

Paranoid

Avatar

Ik heb er geen medelijden mee hoor. Hij heeft gedronken en daarna gereden, ook nog eens 100 mph waar je 45 mph mag. Dan vind ik het triester voor het andere slachtoffer.

Banned

Avatar

Haha...

pringles

Avatar

Zeer sneu,maar het is geen acteur, dus...

wallace

Avatar

R.I.P. Daar schrik je toch wel even van.

KeesjeNL

Avatar

Niks RIP

Shit happends, opgeruimd staat netjes:+:+:+:+:+

(speciaal 5 zuipende emoticons voor Ryan Dunn)

seppe

Avatar

KeesjeNL "niks RIP

Shit happends, opgeruimd staat netjes:+:+:+:+:+

(speciaal 5 zuipende emoticons voor Ryan Dunn)"


Beetje respect mag toch wel. Kijken of je hetzelfde zegt als een van je vrienden zich de dood in rijd met drank op...

Angelater

Avatar

hplotrpotcswbt "Als het dat tweede is, vind ik dat ze de naam van die persoon er ook bij moeten zetten"


Waarschijnlijk een onbekende persoon voor de film-wereld, en daarom wordt alleen de naam van Dunn neergezet op FT.

RIP dan maar. Was wel één van de grappigste van hun.

Thiver

Avatar

Ed Crane "Ik moet zeggen, ik heb altijd al het voorgevoel gehad dat op z'n minst één van hen tussen 30-40 om het leven zou komen in een ongeluk. Toch dacht ik hierbij eerder aan Steve-O. Ik vind Jack Ass eigenlijk best heel erg leuk, maar enigszins zelfdestructief zijn die lui wel, en op een gegeven moment moet je die levensstijl opgeven."

Hoe ironisch dan ook dat hij uiteindelijk is gestorven bij zoiets banaals als rijden onder invloed...

Muufley

Avatar

seppe "Beetje respect mag toch wel. Kijken of je hetzelfde zegt als een van je vrienden zich de dood in rijd met drank op..."


Steek die respect maar waar het licht niet schijnt. Er is nog een andere persoon gestorven in dit ongeluk die ook in die auto zat.
Als je verantwoordelijk bent voor de dood van een ander omdat je bezopen achter het stuur kroop dan kan ik echt geen respect voor die persoon opbrengen. Alsook al die "RIP's" mogen ook wel achterwege gelaten worden, vind dit trouwens schandalig.

van wikipedia:

On June 20, 2011 at approximately 3:30 a.m. EDT, Dunn died in a car crash in West Goshen Township, Pennsylvania, nine days after his 34th birthday.[8] Reports from TMZ state that he posted a photo of himself drinking with friends a few hours before onto Twitter.[9] At the time of the accident, Dunn was believed to have been traveling over 110 mph (180 km/h). An unidentified occupant of the vehicle was also found dead at the scene.[9] WKST-FM reported that both men had suffered severe burns; Dunn was reportedly identified by his tattoos and facial hair.

Baron Von Marlon

Avatar

pringles "zeer sneu,maar het is geen acteur, dus..."


Jij hebt Haggard duidelijk nooit gezien? :D

Ereptile

Avatar

Ja voor dronken rijden vind ik eigenlijk dat hij het een klein beetje verdiende. Al helemaal erg voor degene die niet reed, dat die ook is omgekomen. Maar iemand die dood is gegaan is nooit leuk, hoogstens eigen risico. Wie zegt dat Ryan het niet erg zou hebben gevonden van z'n vriend, als hij het had overleefd?

Ben benieuwd wat er gebeurt is met degene die het overleefde. Hoe erg is het met diegene? En wie heeft de foto gemaakt waar Dunn en z'n vrienden zitten te drinken? Was hij meteen dood of is hij levend verbrand? Dat komen we komende weken nog wel te weten.

En het was volgens mij ter gelegenheid van z'n verjaardag. Is geen reden voor roekeloos en beschonken rijden, maar alsnog best wel cru.

WizardOfOss

Avatar

Het restant van de auto:

afbeelding

Met een borrel op even een stukje gaan gassen met de meest hardcore Porsche die er te koop is is niet slim. Maar dat maakt het uiteraard niet minder triest.

R.I.P.

jpleon

Avatar

Tis idd heel dom om achter het stuur te rijden met drank op en ook nog eens te hard!

Maar ik had altijd respect voor deze man. Bedoel, tis een simpele ziel zoals ons, en vindt een prestatie om al die gekke shit uit te halen met je vrienden en daarmee beroemd mee te worden. Ik had er voor getekend.

Deze laatste stunt van hem is en blijft ontzettend dom!

Maar je ziet hem op de foto een biertje drinken. Staat nergens vermeld dat die dronken was.

Muufley

Avatar

jpleon "
Maar je ziet hem op de foto een biertje drinken. Staat nergens vermeld dat die dronken was."


Hoeft ook helemaal niet, de foto spreekt duidelijk boekdelen. Bekijk die twitter foto eens goed! Ziet er niet meteen uit als een nuchter persoon die geschikt is om auto te rijden denk je?


Ereptile "
Ben benieuwd wat er gebeurt is met degene die het overleefde. Hoe erg is het met diegene? En wie heeft de foto gemaakt waar Dunn en z'n vrienden zitten te drinken? Was hij meteen dood of is hij levend verbrand? Dat komen we komende weken nog wel te weten."


Er is geen overlevende! Dat wrak al eens goed bekeken? Er waren twee inzittenden, allebeide dood.

Toelietoesh

Avatar

Mén, mensen hier zijn wel erg makkelijk met het gooien van respectloze uitingen. Niemand van ons weet wat er precies aan de hand was, wat de inbreng was van de andere persoon die meereed, hoeveel ze ophadden. Op basis van een paar simpele artikeltjes (waarvan één zelfs van het o zo betrouwbare wikipedia) dit soort dingen zeggen gaat vrij ver vind je niet? Denk alsjeblieft 3 keer na voordat je wat zegt.

Muufley

Avatar

Toelietoesh "Mén, mensen hier zijn wel erg makkelijk met het gooien van respectloze uitingen. Niemand van ons weet wat er precies aan de hand was, wat de inbreng was van de andere persoon die meereed, hoeveel ze ophadden. Op basis van een paar simpele artikeltjes (waarvan één zelfs van het o zo betrouwbare wikipedia) dit soort dingen zeggen gaat vrij ver vind je niet? Denk alsjeblieft 3 keer na voordat je wat zegt."


Wikipedia is betrouwbaar op gebied van nieuwsberichtgeving indien je dat nog niet wist. Als je wil som ik wel nog wat gevestigde bronnen op die allen hetzelfde neerkomen. Dronken, hoge snelheid, passagier gestorven.

New York Times: http://www.legacy.com/obituaries/nytimes/obituary.aspx?n=ryan-dunn&pid=152109580

CNN: http://edition.cnn.com/2011/SHOWBIZ/celebrity.news.gossip/06/20/jackass.star.dead/

Herald Tribune: http://www.heraldtribune.com/article/20110620/WIRE/110629984/2055/NEWS?Title=-Jackass-star-Ryan-Dunn-dies-in-car-crash


Dus op basis van een paar simpele artikeltjes, ik denk het niet het is overal op het net.
Respect mijn ballen. Ineens is iedereen r.i.p. dit en respect dat...wansmakelijk gewoon. Enkel en alleen omdat het een bekend figuur is. Je reinste hypcrisie, zo'n reacties kom je niet tegen moest het gaan om een normaal persoon die zichzelf en iemand ander dronken dood rijdt.
Mijn neef is 8 jaar geleden op die manier nooit meer uit een auto gekomen omdat een achterlijke idioot dronken reed. En hier zit men dan over "respect" te spreken wat een lef, meer hoef ik hieraan niet kwijt. :(

Asyrian

Avatar

Hoor nu dat het een grap was. http://hoax.blog.nl/nieuws/2011/06/20/dood-jackass-ster-ryan-dunn-is-grap

tjeef-o

Avatar

Muufley "Wikipedia is betrouwbaar op gebied van nieuwsberichtgeving indien je dat nog niet wist. Als je wil som ik wel nog wat gevestigde bronnen op die allen hetzelfde neerkomen. Dronken, hoge snelheid, passagier gestorven.

New York Times: http://www.legacy.com/obituaries/nytimes/obituary.aspx?n=ryan-dunn&pid=152109580

CNN: http://edition.cnn.com/2011/SHOWBIZ/celebrity.news.gossip/06/20/jackass.star.dead/

Herald Tribune: http://www.heraldtribune.com/article/20110620/WIRE/110629984/2055/NEWS?Title=-Jackass-star-Ryan-Dunn-dies-in-car-crash


Dus op basis van een paar simpele artikeltjes, ik denk het niet het is overal op het net.
Respect mijn ballen. Ineens is iedereen r.i.p. dit en respect dat...wansmakelijk gewoon. Enkel en alleen omdat het een bekend figuur is. Je reinste hypcrisie, zo'n reacties kom je niet tegen moest het gaan om een normaal persoon die zichzelf en iemand ander dronken dood rijdt.
Mijn neef is 8 jaar geleden op die manier nooit meer uit een auto gekomen omdat een achterlijke idioot dronken reed. En hier zit men dan over "respect" te spreken wat een lef, meer hoef ik hieraan niet kwijt. :("


Wat een lef heb jij!!! Weet je wat hypocriet is? zeggen dat er in die reeks artikelen beweert wordt dat hij dronken was, terwijl die foto het enige laffe bewijs is. ik quote: "He didn't seem to be intoxicated at the time he left," O'Brien said. "Ryan was not a hardcore drinker, at least not when he was here."

Begrijp me niet verkeerd.. ik vind het heel erg voor je neef, maar volgens mij moet je naar een praatgroep of :X Laten we maar eerst even wachten tot er meer nieuws is voordat je van die rare dingen roept. En mensen mogen best respect hebben voor zijn werk.

seppe

Avatar

Muufley "Wikipedia is betrouwbaar op gebied van nieuwsberichtgeving indien je dat nog niet wist. Als je wil som ik wel nog wat gevestigde bronnen op die allen hetzelfde neerkomen. Dronken, hoge snelheid, passagier gestorven.

New York Times: http://www.legacy.com/obituaries/nytimes/obituary.aspx?n=ryan-dunn&pid=152109580

CNN: http://edition.cnn.com/2011/SHOWBIZ/celebrity.news.gossip/06/20/jackass.star.dead/

Herald Tribune: http://www.heraldtribune.com/article/20110620/WIRE/110629984/2055/NEWS?Title=-Jackass-star-Ryan-Dunn-dies-in-car-crash


Dus op basis van een paar simpele artikeltjes, ik denk het niet het is overal op het net.
Respect mijn ballen. Ineens is iedereen r.i.p. dit en respect dat...wansmakelijk gewoon. Enkel en alleen omdat het een bekend figuur is. Je reinste hypcrisie, zo'n reacties kom je niet tegen moest het gaan om een normaal persoon die zichzelf en iemand ander dronken dood rijdt.
Mijn neef is 8 jaar geleden op die manier nooit meer uit een auto gekomen omdat een achterlijke idioot dronken reed. En hier zit men dan over "respect" te spreken wat een lef, meer hoef ik hieraan niet kwijt. :("


Ook al was het geen bekende dan nog had ik op dezelfde manier op je reactie gereageerd. Mensen doen domme dingen en helaas zijn er in dit geval twee doden te betreuren.

Je moet ook bedenken dat die andere gast er blijkbaar geen problemen mee heeft gehad dat hij dronken reed. Waarschijnlijk waren ze gewoon allebij euforisch en niet in staat helder te denken. Dat is hun eigen schuld. Maar dan nog vind ik dat je niet respectloos hoort te reageren.

Muufley

Avatar

tjeef-o "Wat een lef heb jij!!! Weet je wat hypocriet is? zeggen dat er in die reeks artikelen beweert wordt dat hij dronken was, terwijl die foto het enige laffe bewijs is. ik quote: "He didn't seem to be intoxicated at the time he left," O'Brien said. "Ryan was not a hardcore drinker, at least not when he was here."

Begrijp me niet verkeerd.. ik vind het heel erg voor je neef, maar volgens mij moet je naar een praatgroep of :X Laten we maar eerst even wachten tot er meer nieuws is voordat je van die rare dingen roept. En mensen mogen best respect hebben voor zijn werk."


Die foto is verdomd een overtuigend bewijs. En wat is daar fucking LAF aan eh?? :( Neen ik moet niet naar een praatgroep (FUCKING KLOOTZAK OM DIT TE ZEGGEN). Heb jij familie die al omgekomen is in het verkeer door toedoen van een ander?? Neen, waarschijnlijk niet dus hou je grote mond maar.
Stel dan nog hij zou niet dronken zijn, die heeft nog altijd door zijn rijgedrag met zijn porsche een ander de dood ingejaagd. Rip voor Ryan Dunn is er genoeg, wat van rip voor zijn medepassagier eh. EN DAT IS HYPOCRISIE jij mongool.

LuCos

Avatar

Muufley "Die foto is verdomd een overtuigend bewijs. En wat is daar fucking LAF aan eh?? :( Neen ik moet niet naar een praatgroep (FUCKING KLOOTZAK OM DIT TE ZEGGEN). Heb jij familie die al omgekomen is in het verkeer door toedoen van een ander?? Neen, waarschijnlijk niet dus hou je grote mond maar.
Stel dan nog hij zou niet dronken zijn, die heeft nog altijd door zijn rijgedrag met zijn porsche een ander de dood ingejaagd. Rip voor Ryan Dunn is er genoeg, wat van rip voor zijn medepassagier eh. EN DAT IS HYPOCRISIE jij mongool."


Ik snap jou frustratie helemaal. Maar het lijkt erop dat je respect die mensen hier zeggen verkeerd opvat. Niemand respecteert hem natuurlijk dat hij (mede?) verantwoordelijk is van het omkomen van het andere slachtoffer, maar meer om zijn 'oeuvre' of als mens zelf.
Nogmaals ik snap jou frustratie.


en!
NothingPersonal "Lief zijn voor mekaar :Y"

Bukowski

Avatar

Als we het toch over respect hebben: kunnen we het een beetje netjes houden en het schelden en de nare opmerkingen achterwege laten?

11qqaazz

Avatar

Muufley "Die foto is verdomd een overtuigend bewijs. En wat is daar fucking LAF aan eh?? :( Neen ik moet niet naar een praatgroep (FUCKING KLOOTZAK OM DIT TE ZEGGEN). Heb jij familie die al omgekomen is in het verkeer door toedoen van een ander?? Neen, waarschijnlijk niet dus hou je grote mond maar.
Stel dan nog hij zou niet dronken zijn, die heeft nog altijd door zijn rijgedrag met zijn porsche een ander de dood ingejaagd. Rip voor Ryan Dunn is er genoeg, wat van rip voor zijn medepassagier eh. EN DAT IS HYPOCRISIE jij mongool."


Ik geef je gelijk......aan je reactie te zien zijn er heel erg vervelende dingen in je omgeving gebeurt. .....Mensen die ladderzat, rijden horen in de gevangenis tuis....f%$$k Ryan Dunn. Het was waarschijnlijk toch zijn grootste wens om in het harnas te sterven.

Frietgezicht

Avatar

Muufley "Stel dan nog hij zou niet dronken zijn, die heeft nog altijd door zijn rijgedrag met zijn porsche een ander de dood ingejaagd. Rip voor Ryan Dunn is er genoeg, wat van rip voor zijn medepassagier eh. EN DAT IS HYPOCRISIE jij mongool."


Waar heb jij het in godsnaam over?
Heb de nieuwsberichten uit Amerika gezien op tv en overal wordt gezegt dat het niet duidelijk is wie er uberhaubt reed.

Voor de rest is je kwaadheid te begrijpen,zo'n 'praat-groep'-opmerking is wat kinderachtig om te trollen maar je moet je niet door wat tekst van een onbekende zo op laten stoken,sta erboven.

Zomerbiertje

Avatar

Muufley "Steek die respect maar waar het licht niet schijnt. Er is nog een andere persoon gestorven in dit ongeluk die ook in die auto zat.
Als je verantwoordelijk bent voor de dood van een ander omdat je bezopen achter het stuur kroop dan kan ik echt geen respect voor die persoon opbrengen. Alsook al die "RIP's" mogen ook wel achterwege gelaten worden, vind dit trouwens schandalig.

van wikipedia:

On June 20, 2011 at approximately 3:30 a.m. EDT, Dunn died in a car crash in West Goshen Township, Pennsylvania, nine days after his 34th birthday.[8] Reports from TMZ state that he posted a photo of himself drinking with friends a few hours before onto Twitter.[9] At the time of the accident, Dunn was believed to have been traveling over 110 mph (180 km/h). An unidentified occupant of the vehicle was also found dead at the scene.[9] WKST-FM reported that both men had suffered severe burns; Dunn was reportedly identified by his tattoos and facial hair."Je vergeet er even bij te zeggen dat de bijrijder ook een taxi had kunnen nemen, hij is met zijn volle verstand ingestapt terwijl hij weet dat Ryan gedronken heeft.

Ben het met je eens dat het erg dom is van hem maar wel een beetje
domme reactie van je.. Mensen mogen Ryan Dunn best de laatste eer bewijzen door te RIPen, Jackass was nooit zo leuk geweest zonder die droge Ryan Dunn.

Triest en dom einde van een lache kerel.

RIP voor Ryan en zijn maat.

hollywoodking

Avatar

1 druppel alcohol is al te veel!!!!!!

RIP

WaylonJones

Avatar

Frietgezicht "Waar heb jij het in godsnaam over?
Heb de nieuwsberichten uit Amerika gezien op tv en overal wordt gezegt dat het niet duidelijk is wie er uberhaubt reed.

Voor de rest is je kwaadheid te begrijpen,zo'n 'praat-groep'-opmerking is wat kinderachtig om te trollen maar je moet je niet door wat tekst van een onbekende zo op laten stoken,sta erboven."


En met deze paar mooie laatste woorden, sluiten we dit topic af en zijn we allen weer brave filmtotaalbezoekers! AMEN!

Rich Art

Avatar

Zomerbiertje "Je vergeet er even bij te zeggen dat de bijrijder ook een taxi had kunnen nemen, hij is met zijn volle verstand ingestapt terwijl hij weet dat Ryan gedronken."

En dat zien wel meer mensen over het hoofd... Heel slim is het niet om bij iemand in de auto te stappen die gedronken heeft.

uitje1

Avatar

Erg zonde...RIP

Deniro

Avatar

Dan heb je een speelgoedautootje in je anus gehad, overlijd je door een auto-ongeluk. Rust allen in vrede.

PRIME

Avatar

Ik snap de reacties hier allemaal wel. Zelf ben ik geen fan van Jackass en kan Ryan Drunk me gestolen worden, maar het is natuurlijk wel een beetje raar om RIP Ryan Dunn te roepen terwijl die mongol dus waarschijnlijk zelf dronken achter het wiel is gestapt. En het feit dat die foto van zn twitter is verwijderd, bevestigt best veel lijkt mij

marcjeb

Avatar

PRIME "Ik snap de reacties hier allemaal wel. Zelf ben ik geen fan van Jackass en kan Ryan Drunk me gestolen worden, maar het is natuurlijk wel een beetje raar om RIP Ryan Dunn te roepen terwijl die mongol dus waarschijnlijk zelf dronken achter het wiel is gestapt. En het feit dat die foto van zn twitter is verwijderd, bevestigt best veel lijkt mij"


maakt het allemaal niet minder erg ;)
RIP..

Wie weet als je zoiets meemaak van dichtbij.. met je mondje.

PRIME

Avatar

marcjeb "maakt het allemaal niet minder erg ;)
RIP..

Wie weet als je zoiets meemaak van dichtbij.. met je mondje."


Wat bedoel je precies? Wat is er precies niet minder erg? Moet ik nu medeleven hebben voor die gast omdat hij zichzelf dronken in de prak rijd? Of snap jij mijn punt niet helemaal?

Sjaak_Polak

Avatar

tjeef-o "Wat een lef heb jij!!! Weet je wat hypocriet is? zeggen dat er in die reeks artikelen beweert wordt dat hij dronken was, terwijl die foto het enige laffe bewijs is. ik quote: "He didn't seem to be intoxicated at the time he left," O'Brien said. "Ryan was not a hardcore drinker, at least not when he was here.""

Hmmm. Geen hardcore drinker?

spiderm8n

Avatar

Kunnen wel uitgebreid over hebben hoe stom het is om met alcohol achter het stuur te zitten ... maar dat doet er nu niet toe !!!
.. Bovendien zijn de Jack-assers volwaardige stuntmannen .. die dus gewend zijn onder bijzondere omstandigheden te presteren !

blijft tragisch dat 1 van de Jackass sterren zo om het leven moet komen.
Ik denk dat Ryan zijn laatste gedachten waren : Shit ! niemand is dit aan het filmen !!!!

R.I.P. Ryan !!!!

Geraaar

Avatar

Asyrian "hoor nu dat het een grap was. http://hoax.blog.nl/nieuws/2011/06/20/dood-jackass-ster-ryan-dunn-is-grap"

kijk eens van welke site het komt, Foxnews is niet echt de betrouwbaarste site die er te vinden is me dunkt...

jpleon

Avatar

Vind sowieso beetje triest alle reacties hierboven. Bedoel tis idd dom met drank te gaan rijden. Maar dat doet er niet toe. Tis een held vanaf de vorige eeuw toen die met cky en jackass op tv kwam. Sommigen mensen houden van deze humor en anderen weer niet. Hij heeft zichzelf de dood ingejaagd met deze laatste stunt.

We zullen hem missen en anderen niet. Respect voor deze man nogmaals en RIP.

Oh en idd niemand ligt er wakker van als een onbekende nederlander dit gebeurd. Waarom niet? Omdat we hem niet kennen en hij is niet beroemd. Blijft het wel net zo erg voor familie en vrienden. Maar zal te gek zijn als heel de wereld RIP bij elke dood van een onbekend iemand neer moest zetten.

marcjeb

Avatar

PRIME "Wat bedoel je precies? Wat is er precies niet minder erg? Moet ik nu medeleven hebben voor die gast omdat hij zichzelf dronken in de prak rijd? Of snap jij mijn punt niet helemaal?"


Het maakt het niet minder erg dat Ryan dood is op wat voor manier dan ook ;)..

Zoals ik al zei, wacht nou maar af tot zoiets dicht bij jou gebeurt.. iemand die door drank of drugs dood gaat..

Als je geen medeleven wil tonen dan reageer je niet ;) altijd nog het slimste.

PRIME

Avatar

marcjeb "Het maakt het niet minder erg dat Ryan dood is op wat voor manier dan ook ;)..

Zoals ik al zei, wacht nou maar af tot zoiets dicht bij jou gebeurt.. iemand die door drank of drugs dood gaat..

Als je geen medeleven wil tonen dan reageer je niet ;) altijd nog het slimste."Het ontgaat me echt totaal. Ik zeg alleen dat ik de reacties van beiden wel snap en nu moet ik van jou wachten tot iemand dicht bij mij zichzelf dronken doodrijdt? Weet niet wat voor persoon jij bent maarre.. O+

finalman

Avatar

Http://24.media.tumblr.com/tumblr_ln3kbpSYpY1qimij0o1_500.png

Ik begin nu wel zelf te twijfelen of het waar is, na al hun stunts Smiley face

marcjeb

Avatar

PRIME "Het ontgaat me echt totaal. Ik zeg alleen dat ik de reacties van beiden wel snap en nu moet ik van jou wachten tot iemand dicht bij mij zichzelf dronken doodrijdt? Weet niet wat voor persoon jij bent maarre.. O+"


Ja ga nou maar weer met je lego spelen goed (K)

benjamin

Avatar

marcjeb "Ja ga nou maar weer met je lego spelen goed (K)"


Wat een kinderachtige reacties vandaag. Waarom in godsnaam weer op de man beginnen te spelen? En dat 'wachten tot je zelf meemaakt' is ook weer nonsens. Iemand heeft duidelijk meegemaakt een familielid verloren te hebben als gevolg van een dronken chauffeur dus die heeft pas recht van spreken.

Deniro

Avatar

Oke, ik geef mijn mening: Het is zijn eigen schuld dat hij dood is, desalniettemin is het toch zwaar klote dat speelgoedinzijnanusdauwer dood is, want we hebben veel om hem kunnen lachen.

Je zegt toch ook niet (voorbeeld): Mijn moeder is gestorven aan longkanker, maar ja het is haar eigen schuld. Zij had ten slotte niet moeten roken.

Mensen gaan dood aan de gekste dingen, door de gekste dingen, in de gekste dingen, met de gekste dingen en dat is allemaal gewoon in en in triest.

Pete_027

Avatar

De andere onbekende persoon was de zuipschuit rechts op de foto.

Remco

Avatar

Kan er ook niet echt veel medeleven voor opbrengen eerlijk gezegd. Die gasten sporen sowieso niet. Ik vind het al heel bijzonder dat er nog zoveel van die gasten leven.

Pete_027

Avatar

Remco "Kan er ook niet echt veel medeleven voor opbrengen eerlijk gezegd. Die gasten sporen sowieso niet. Ik vind het al heel bijzonder dat er nog zoveel van die gasten leven."


Inderdaad. Het is een wonder dat een Steve O nog leeft!

marcjeb

Avatar

benjamin "Wat een kinderachtige reacties vandaag. Waarom in godsnaam weer op de man beginnen te spelen? En dat 'wachten tot je zelf meemaakt' is ook weer nonsens. Iemand heeft duidelijk meegemaakt een familielid verloren te hebben als gevolg van een dronken chauffeur dus die heeft pas recht van spreken."


sommige mensen kunnen het voorstellen en begrijpen hoe het is..
en sommige totaal niet Smiley face

En dat iemand zegt dat het een wonder is dat de crew van jackass nog leeft omdat ze gekke stunts doen.... dat is pas kinderachtig en een beetje domme opmerking.

PRIME

Avatar

marcjeb "sommige mensen kunnen het voorstellen en begrijpen hoe het is..
en sommige totaal niet Smiley face

En dat iemand zegt dat het een wonder is dat de crew van jackass nog leeft omdat ze gekke stunts doen.... dat is pas kinderachtig en een beetje domme opmerking."


Nee hoor, dat is een hele logische en verklaarbare reactie, aangezien ze aardig wat stunts hebben gedaan die fataal konden zijn (waarvan sommige zelfs bijna waren).

Het roepen, terwijl ik helemaal niemand benadeel en alleen uitdruk dat ik het raar vind dat iedereen het zielig vind terwijl die het zelf gedaan heeft, dat ik maar moet wachten tot het iemand dicht bij mij overkomt, vind ik misselijkmakend en geen post voor een filmforum. Ik reageerde alleen op de 'verhitte' discussie op dat moment, niet persoonlijk tegen jou of wie-dan-ook. Beetje jammer dat je daar niet mee om kan gaan.

NieuwsFilm

meest populair