Schrijvers voor Frankenstein en The Crow remakes

Onder meer het talent achter Watchmen wordt aan het werk gezet.

Relativity Media heeft een nieuwe schrijver gevonden voor Juan Carlos Fresnadillo's remake van The Crow. Een eerdere versie kwam van de pen van Nick Cave, maar Alex Tse (Watchmen) is nu aangesteld om een nieuw scenario te schrijven.

De remake bevat een hoofdrol voor Bradley Cooper en moet een een “gritty reboot” gaan worden gebaseerd op James O’Barr‘s comics. The Crow gaat over de rockgitarist Eric Daven en zijn verloofde Shelly. Het tweetal wordt op gruwelijke wijze om het leven gebracht. Een jaar na de dag van de moord wordt Eric weer tot leven gewekt door een kraai. Deze nieuwe kans biedt hem de gelegenheid om wraak te nemen op de moordenaars.

Ook de Frankenstein remake is nog in leven. Scenarist Max Landis heeft de taak gekregen om de herziening van het algemeen bekende monsterverhaal te gaan schrijven. De film heeft nog geen regisseur; de laatste persoon die er aan gesnuffeld heeft was Ron Howard, maar deze lijkt het nu te druk te hebben. Scott Stuber en Guillermo del Toro zullen de film gaan produceren. Frankenstein wordt gebaseerd op het boek van Mary Shelley.

The Crow en Frankenstein staan beiden gepland voor 2013.



NieuwsFilm

meest populair