Video

De Bende van Oss trailer!

Eerste beelden uit de misdaadfilm over 'de Ossche bende'.

door Bram de Groot op 19.07.2011 om 23:38 in Video
Eerder deze week zagen we nog de teaser poster van de Nederlandse misdaadfilm De Bende van Oss, van regisseur Andre van Duren (Kees de jongen, 2003). De film gaat over Johanna van Heesch, die via haar man Ties verzeild is geraakt in 'de Ossche bende', die bijna dagelijks samenkomt in haar café. Onder leiding van de gewelddadige Wim de Kuiper zorgt de bende voor een golf van misdaad en moord die heel Nederland jarenlang in zijn greep houdt. Johanna wil breken met de misdaad die haar omringt en daarvoor ze krijgt hulp uit onverwachte hoek van corrupte verzekeringsagent Harry. Maar hoe harder ze probeert los te komen van Oss, hoe verder ze wegzakt in oplichting, prostitutie en zelfs moord.

Hoofdrollen zijn voor Sylvia Hoeks, Frank Lammers en Daan Schuurmans. De film is dit jaar de opening van het Nederlands Filmfestival (21 t/m 30 september) en draait vanaf 29 september in de bioscoop.


13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Zolang ze niet praten ziet dit er best aardig uit,maar die muziek is echt verschrikkelijk..

Stukfruit

Avatar

Wat patatkop zegt!

Visueel ziet het er best leuk uit, maar net zoals iedere andere Nederlandse film wordt ook dit weer hard verkracht door de bordkartonnen acteerkwaliteiten.

Waarom is het toch zo dat mensen in NL films niet normaal kunnen praten en waarom moet het altijd zo heel-erg-niet-overtuigend klinken?

Bram

Avatar

Hopelijk pakt de film beter uit dan deze tegenvallende trailer... Een Nederlandse misdaadfilm kan volgens mij juist heel goed uitpakken, dit overtuigd helaas nog niet. Erg jammer.

Angelater

Avatar

Er zit in ieder geval naakt in... Toch beter dan die dansfilm trailer :E:E

KeesjeNL

Avatar

Vreselijk acteerwerk..en die "soundtrack" is alleen maar irritant, voegt geen enkele waarde toe aan de sfeer. Dit valt me zwaar tegen (ondanks het mooie shot van de Wilhelminapier in Rotterdam op 0:58)...

Banned

Avatar

Worst Sex scene ever in een nedelandse film... lijkt alsof deze film verkracht is. Naar de prullenbak ermee! Jezus wat slecht acteerwerk, en dan die muziek.

SJRSVLDT

Avatar

Mooie beelden..

Ok dat was het :B

styfus

Avatar

Oei die aangezette accenten :X

Beelden zijn mooi, ben benieuwd! De trailercompilatie is wel erg matig.. de helft van de tijd wordt in beslag genomen om alle acteurs te introduceren als Hollywoodsterren, laten we wel even nuchter blijven he...

En die muziek... tja ik hoop dat dat in de uiteindelijke film beter ondersteunend gaat werken dan in deze trailer... het mist echt nog karakter.

SJRSVLDT

Avatar

Oh, als we het dan toch over Nederlands 'trots' hebben. Onze eigenste Carice van Houten is gecast in HBO's Game of Thrones. Ik vind het persoonlijk een geweldige serie en het schijnt dat het om een behoorlijke rol gaat in seizoen 2 :D

DareDevil

Avatar

LOL! Ik moest zo hard lachen om het Gehollywoodifeerde begin: "Brabant 1938". Te droog!

KekeBaas

Avatar

Ik vind het er best goed uit zien en de Brabantse accenten zijn ook wel realistisch.

pringles

Avatar

Valt wel wat op aan te merken ja

Randall

Avatar

Zo, wat zijn jullie allemaal kritisch! Ik vond het er eigenlijk best aardig uitzien. Leuke accenten ook :P

NieuwsFilm