Video

Nieuwe red band trailer Red State

De nieuwe horrorfilm van Kevin Smith (Clerks, Zack and Miri)

door Arman Avsaroglu op 28.07.2011 om 09:34 in Video
Hieronder is een nieuwe trailer te zien van de film Red State. De film is geregisseerd door Kevin Smith (Clerks) en de hoofdrollen zijn voor onder andere Kerry Bishé, Kyle Gallner, John Goodman, Michael Angarano en Kevin Pollak.

Red State gaat over drie geile scholieren die stuiten op een online advertentie van een oudere vrouw die op zoek is naar een gangbang. Jongens blijven jongens, en aldus gaan ze op weg om hun seksuele driften te bevredigen. Wat echter begint als een sprookje eindigt in een ware nachtmerrie als ze tegenover een verschrikkelijke "heilige" kracht, de extremistische predikant Abin Cooper, komen te staan die er zo z'n eigen dodelijke agenda op nahoudt.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Arman "Red State gaat over drie geile scholieren die stuiten op een online advertentie van een oudere vrouw die op zoek is naar een gangbang."WTF?

timdekw

Avatar

Dat ziet er erg on-Kevin Smiths' uit. Maar aan de andere kant ook wel weer vermakelijk.

Ereptile

Avatar

Arman "Jongens blijven jongens, en aldus gaan ze op weg om hun seksuele driften te bevredigen."


En dit is geen WTF? :P Wie weet wat het word Smiley face

Turkish

Avatar

Ik heb best zin in deze film, lekker donker en grauw.

Deze film is vanaf 1 sept al te zien (in Amerika) via VOD/itunes/amazon.

Nu nog even afwachten wanneer die hier in ons mooie landje uitkomt.

EDIT: op imdb staat 24 November 2011 (Netherlands)

shaunofthedead

Avatar

Als de film even inconsistent is als de trailer verwacht ik er niet veel goeds van. Het begint als een vuile tienerkomedie, evolueert naar een soort sm-film, daarna naar een keiharde actiefilm O+ . Nee, dit zag er echt kansloos uit

Frietgezicht

Avatar

@ Filmtotaal,waarom noemen jullie dit een horrorfilm? :P

Pete_027

Avatar

Geloof en seks; waar het allemaal om draait in Amerika:E

Je moet wel erg wanhopig zijn niet als je zo`n ouwe taart wilt n...:E:r
Echt Kevin Smith. Ouwe oversekste dikzak:E Daarna ziet het er meer uit als een Saw achtige martelporn maar dan in Church:E

Leuk om een keer op DVD te bekijkenSmiley face

Stukfruit

Avatar

Eigenlijk is dit dus een soort omgekeerde tienermeisje-wordt-ontvoerd-film...

Jaymz82

Avatar

Naar eigen zeggen is dit Smiths' éénnalaatste film.
Al jaren liep hij rond met het idee een film te maken waarin de mensen achter de Westboro Baptist Church als inspiratiebron gebruikt zouden worden.
Dat resulteerde in deze mix van actie en thriller die Kevin zelf als horror bestempeld omdat er zeer pijnlijke momenten door expliciet geweld in zouden zitten

Daarnaast kleeft er nog een interessant gegeven aan de film. In plaats van de film te verkopen aan een distributeur die het vijfvoudige van de productiekosten zou spenderen aan promotie, koos Kevin ervoor zelf met de film op pad te gaan door Amerika en binnenkort Canada en deze te combineren met zijn langdurige en hilarische Q&A's.

Door die actie had de film geen 24 miljoen dollar nodig in opbrengsten om in de zwarte cijfers te komen, maar "slechts" de 4 miljoen die het kostte om de film te maken.

Grappig genoeg deed dezelfde The Westboro Baptist Church waar de film door geïnspireerd is onbedoelt zelf een duit in het promotiezakje, door bij de opening één van hun befaamde "God Hates ...." demonstraties te houden.
Deze werd overigens hilarisch door Smith & co beantwoord door hun eigen counterdemonstratie op touw te zetten.

Zoals in het begin al gezegd, helaas (of gelukkig, afhankelijk van wie je spreekt) zal dit Kevins' éénnalaatste wapenfeit worden. Hij is op dit moment bezig met het tweaken van een script genaamd "Hit Somebody", een film over een onbenullige ijshockeyspeler in de jaren 80. De laatste jaren is Kevin namelijk erg gecharmeerd geraakt van de loopbaan van hockeyfenomeen Wayne Gretzky.
Na Hit Somebody zal Kevin als regisseur met pensioen gaan en zich full on gaan richten om zijn comics, SModcasts en bookdeals.

Al het hierboven geschrevene, inclusief de counterdemonstratie, is uitgebreid door Smith zelf uitgelegd te vinden als je deze link volgt: http://theredstatements.com/

NieuwsFilm