Algemeen

Merkwaardige start voor nieuwe Gotti film

Cast & crew komen en gaan en er is nu al een nieuwe titel voor de misdaadfilm over ‘The Teflon Don’.

door Bram de Groot op 29.07.2011 om 11:21 in Algemeen
Het blijft rumoerig rond de nieuwe film over maffialegende John Gotti. Het misdaaddrama, dat wordt gebaseerd op de visie van John Gotti's zoon John Gotti jr. (zie foto, naar Travolta), wordt achtervolgd door allerlei opmerkelijke ontwikkelingen. Nadat eerder regisseur Nick Cassavetes het project verliet en er een soort soap rond Lindsay Lohan ontstond, zijn er nu weer problemen met de cast en verandert de titel van de film.

De film zou in eerste instantie Gotti: Three Generations gaan heten, maar deze is nu gewijzigd naar Gotti: In the Shadow of My Father. Het script van Leo Rossi wordt ondertussen herschreven door James Toback, waarbij John Gotti jr. met een schuin oog meekijkt. Dit kan overigens ook voordelig zijn, aangezien Toback al met de nieuwe regisseur Barry Levinson werkte aan de misdaadfilm Bugsy uit 1991.

Grotere problemen zijn er met de cast. Eedere werd bekend dat deze moet gaan bestaan uit onder meer Al Pacino, John Travolta, Joe Pesci en Lindsay Lohan. De grootste problemen doen zich op dit moment voor met de laatste twee namen. Pesci zou een rechtszaak aanspannen tegen de filmmakers, aangezien hem de rol van Angelo Ruggiero was beloofd. Nu willen de filmmakers hem de rol van Anthony “Gaspipe” Casso toespelen, wat enerzijds een kleinere rol betekent en anderzijds flink minder cash. In plaats van $3 miljoen zou Pesci slechts $1 miljoen opstrijken. En dan enfant terrible miss Lohan. Ze werd gecast, ontslagen en weer aangetrokken voor de rol van Victoria Gotti, de dochter van Gotti. Maar nu lijkt het erop dat zij wederom is vertrokken.

Als laatste nog een casting gerucht. Dominic Cooper zou klaar staan om de rol te gaan spelen van John Gotti jr. Ook hierbij worden vraagtekens gezet. Cooper als de zoon van Travolta, die de titelrol moet gaan spelen? De opnames starten (waarschijnlijk) in januari 2012.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

Voor 1 miljoen wil ik de rol ook wel spelen:P

Turkish

Avatar

Pete_027 "Voor 1 miljoen wil ik de rol ook wel spelen:P"


Voor 1 miljoen wil ik die rol ook wel naakt spelen.

Infje

Avatar

Voor 1 miljoen speel ik de rol, aangekleed of naakt, veeg ik de set en haal ik koffie voor iedereen en fuck it, ik maak zelfs de WC's schoon als het moet.

Pete_027

Avatar

Turkish "Voor 1 miljoen wil ik die rol ook wel naakt spelen."


Dan wel belastingvrij:E

Toelietoesh

Avatar

Infje "Voor 1 miljoen speel ik de rol, aangekleed of naakt, veeg ik de set en haal ik koffie voor iedereen en fuck it, ik maak zelfs de WC's schoon als het moet."


Dat van die WC's is wel érg radicaal.

Ereptile

Avatar

1 miljoen...ipv 3 miljoen...Als ik al 1 miljoen zou verdienen voor een paar maanden een rol spelen zou ik al dolgelukkig zijn :P Best wel picky en dan nog een rechtzaak aanspannen ook...

KeesD

Avatar

Mhm, zijn natuurlijk dollars he, waar de belasting nog afmoet.. Alsnog niet slecht voor een bijrolletje waar die mischien maar een paar dagen voor moet opdraven.

Timothy

Avatar

Iedereen gaat een beetje voorbij aan het principe. Ze hebben hem een bepaalde rol aangeboden die hij heeft geaccepteerd. Daarna hebben ze hiermee flink reclame gemaakt (geld binnen harken) en vervolgens zeggen ze doodleuk: "we geven je een andere rol". Jammer dat ze er onderling niet uitkomen, maar dat zou ik ook niet pikken.

En zeg zelf: als jullie een mooie baan aangeboden zouden krijgen, zouden jullie ook niet voor drie keer zo weinig een veel minder interessante baan aanpakken.

Infje

Avatar

Zo had ik het niet bekeken. In dat geval, heeft de beste man zeker recht van spreken.

Expendable

Avatar

Ik kijk er echt naar uit!!

Graag zou ik Pesci willen zien in deze film.

Ereptile

Avatar

Timothy "Iedereen gaat een beetje voorbij aan het principe. Ze hebben hem een bepaalde rol aangeboden die hij heeft geaccepteerd. Daarna hebben ze hiermee flink reclame gemaakt (geld binnen harken) en vervolgens zeggen ze doodleuk: "we geven je een andere rol". Jammer dat ze er onderling niet uitkomen, maar dat zou ik ook niet pikken.

En zeg zelf: als jullie een mooie baan aangeboden zouden krijgen, zouden jullie ook niet voor drie keer zo weinig een veel minder interessante baan aanpakken."


Goed punt T+)...Vooral dat over reclame maken met de naam. Dan misbruiken ze die. Dat heb ik over het hoofd gezien :P

NieuwsFilm

meest populair