Video

Arena trailer (afrader)

Samuel L. Jackson omringt zich met b-acteurs...

door Bram de Groot op 02.08.2011 om 15:50 in Video
Soms vraag je jezelf wel eens af waarom bepaalde goede a-acteurs het zichzelf aandoen om mee te spelen in een (hoogstwaarschijnlijk) enorm slechte film. Hieronder zo'n voorbeeld. Samuel L. Jackson speelt één van de hoofdrollen in Arena van visual effects man Jonah Loop, die met deze actiefilm debuteert als regisseur. De andere voornaamste hoofdrol is voor Kellan Lutz, bekend uit de Twilight films. Waarschijnlijk een direct-to-dvd.

Arena gaat over een de "Death Games" die via internet te volgen zijn. Er worden mannen gekidnapt en gedwongen om te vechten tegen hun medegevangenen. Vele gaan er dood, maar de nieuwe aanwinst David Lord (Lutz) doet er alles aan om aan zijn benaderde positie te ontkomen. De spelleider (Jackson) denkt hier raad mee te weten en doet hem een voorstel.18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Soms vraag je jezelf wel eens af waarom bepaalde goede a-acteurs het zichzelf aandoen om mee te spelen in een (hoogstwaarschijnlijk) enorm slechte film. Hieronder zo'n voorbeeld.

Het zou geld kunnen zijn, maar ik denk dat Sam L Jackson daar meer dan genoeg van heeft. Een acteur/actrice kan toch ook als vrienden dienst gewoon meespelen? Of ze willen gewoon even in een slechte film spelen Smiley face Om even bezig te zijn. Wie weet...

Eerste keer dat ik "(afrader)" achter een titel zie staan op FT :P

marcjeb

Avatar

Wat bedoelen ze met (afrader) ?
FT geef ons nieuws!! En geen mening PFf

■Beargumenteer je mening en plaats geen opmerkingen als: "Deze film is heel goed." of "ik vond deze film waardeloos." (deze zullen verwijderd worden)

Timothy

Avatar

Met James Remar en Daniel Dae Kim hheft men nog best aardige acteurs in handen, maar wat ziet deze trailer er SLECHT uit!!!

SunChaser

Avatar

Afrader. Je kan ook besluiten het niet op FT te zetten. Maar vind t wel leuk gevonden hoor

hplotrpotcswbt

Avatar

marcjeb "Wat bedoelen ze met (afrader) ?
FT geef ons nieuws!! En geen mening PFf

■Beargumenteer je mening en plaats geen opmerkingen als: "Deze film is heel goed." of "ik vond deze film waardeloos." (deze zullen verwijderd worden)"


Als ze een mening geven wordt de naam van het artikel wel erg lang.
En het is toch duidelijk dat hij de film een afrader vindt omdat de trailer er slecht uitziet??

Angelater

Avatar

Om de 'spelen' in een 'virtuele' arena af te laten spelen, is wel waardeloos bedacht wegens een low-budget. Doe het dan gewoon lekker niet... :r

Masterbrain

Avatar

Nou nou zeg Tekken was een direct to dvd maat toch ook niet weer zo slecht ,maar over deze trailer moest ik toch wel na 20 sec van walgen..lijkt wel een actiefilm uit de jaren 80 en ik weet wel waarom Samuel L Jackson in deze film speelt het gaat alleen maar om geld geld en nog eens geld.

SunChaser

Avatar

Kijk die Samuel Jackson lekker schmieren :D

blijfaandegang

Avatar

Mensen...NIET ZO ZEUREN ALS FT EEN KEER EEN LEUK GRAPJE MAAKT!!!

en ja het lijkt mij ook een kut film:D

Frietgezicht

Avatar

Jackson speelt vaak zat in matige films,in tegenstelling tot een Jack Nicholson die soms in een film speelt zit Jacson er in 489 per jaar,vaak zat matige,dit is wel heel erg ja.

Gozer op 0:34 doet me aan Matt Damon denken als die zegt i'm not gonna fight.

Crooker

Avatar

Slechter dan the spirit kan en zal het sowieso niet zijn en daar zit Samuel L. Jackson ook in. Daar zou ik me meer voor schamen dan in deze film te spelen.

SunChaser

Avatar

De trailer is echt zo slecht, soort Matrix met een budget van 100 dollar.

B@chelor

Avatar

Beetje Running Man en Gamer in 1 flick.

Stukfruit

Avatar

Jackson is misschien nog wel erger dan Cage met zijn schnabbelfilms. Het enige verschil is dat Jackson tegenwoordig ook nog in goede films meespeelt.

bobzombie

Avatar

Hannibal Lecter?

KeesD

Avatar

Stukfruit "Jackson is misschien nog wel erger dan Cage met zijn schnabbelfilms. Het enige verschil is dat Jackson tegenwoordig ook nog in goede films meespeelt."Mwah, denk dat cage en jackson ongeveer gelijk op gaan met het maken van veel slechte films en ze hebben allebei af en toe een uitschieter. Denk dat dit soort acteurs voor veel projecten tekenen voor het geld en weleens geluk hebben dat het een een goede word.

bobzombie

Avatar

KeesD "Mwah, denk dat cage en jackson ongeveer gelijk op gaan met het maken van veel slechte films en ze hebben allebei af en toe een uitschieter. Denk dat dit soort acteurs voor veel projecten tekenen voor het geld en weleens geluk hebben dat het een een goede word."


Zou "de strijd" dan ooit met deze film begonnen zijn?

StudioGrimm

Avatar

Ik vind het er persoonlijk niet eens zo heel slecht uit zien, wel een lekker wegkijkertje voor op de zondagavond :P

NieuwsFilm

meest populair