Algemeen

Eerste foto's uit 360

De nieuwe film van Fernando Meirelles (City of God) en met o.a. Rachel Weisz, Jude Law en Anthony Hopkins.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 12.08.2011 om 10:41 in Algemeen
Hieronder zie je de eerste foto's uit de film 360 van regisseur Fernando Meirelles, bekend van City of God (2002) en Blindness (2008) en met namen als Rachel Weisz, Jude Law, Anthony Hopkins en Ben Foster. Het is gebaseerd op Arthur Schnitzler‘s toneelstuk Reigen (1896). Deze werd al eerder verfilmd naar La Ronde (1950) door Max Ophuls en was ook de basis voor Stanley Kubrick’s Eyes Wide Shut (1999). Het erotische drama gaat over meerdere stellen, waarvan de ene helft van het stel opduikt in de ene scene en de andere helft in een volgende scene, dus niet gezamenlijk. Dus zeg maar: AB, BC, CD, DA.

De film gaat in première op het Toronto Film Festival en moet in 2012 in de bioscoop verschijnen.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Ben Foster, nieuwe generatie super acteurs, die kerel is supergaaf!!! I love him in 3:10 to Yuma, meesterlijke rol!!!

Loconut

Avatar

Hehe, Ik dacht even Watson te zien, met z'n snor. 'T is natuurlijk Ben Foster:E

Blockbuster

Avatar

::DFC::Nohands[NL "]Ben Foster, nieuwe generatie super acteurs, die kerel is supergaaf!!! I love him in 3:10 to Yuma, meesterlijke rol!!!"


In Alpha Dog is ie ook heel goed.

Frietgezicht

Avatar

::DFC::Nohands[NL "]Ben Foster, nieuwe generatie super acteurs, die kerel is supergaaf!!! I love him in 3:10 to Yuma, meesterlijke rol!!!"


Inderdaad,die gozer is erg goed,je noemt 1 film maar ik kan er nog wel 7 noemen,hij stelt nooit teleur,zelfs in een iets meer simpele film als The Mechanic is die goed.

nieuwslaatste nieuws

meest populair