Algemeen

Charlize Theron over 'Monster'

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Filmtotaal op 03.01.2004 om 12:39 in Algemeen
Charlize Theron heeft zich letterlijk dik moeten eten voor haar rol in de nieuwe film 'Monster'. Zij is maar liefst 13,5 kilo aangekomen om een prostituee te spelen. 'Monster' gaat over Aileen Wuornos, een prostituee uit Florida die uiteindelijk veranderde in een seriemoordenaar en die in oktober 2002 werd geëxecuteerd.

De inspanningen van Theron zijn niet onopgemerkt gebleven. Zij heeft in ieder geval al een nominatie voor beste actrice op zak bij de Golden Globe Awards. "Mijn 'dieet' bestond uit donuts en alles wat in vet dreef of kaas bevatte", zegt de 28-jarige actrice in een interview met Jane Magazine.

Volgens de actrice heeft zij de rol in eerste instantie geweigerd, omdat ze dacht dat het niet mogelijk zou zijn zoveel aan te komen. Maar door nachtenlang te eten en vooral weinig te bewegen, is het haar toch gelukt.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Capone

Avatar

Hopelijk krijgt ze het er ook weer allemaal af, anders is het zo zonde... :P

nieuwslaatste nieuws

meest populair