Video

Eerste trailer voor Hostel: Part 3

Hoe brengt regisseur Scott Spiegel, de vervanger van Eli Roth, het er vanaf?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 15.10.2011 om 13:47 in Video
Hieronder vind je de eerste trailer van Scott Spiegels Hostel: Part III. Dit derde deel uit de door Eli Roth bedachte horrorreeks speelt zich af in Las Vegas met rollen voor o.a. Kip Pardue en Sarah Habel.

Tijdens een vrijgezellenfeest in Las Vegas laten vier vrienden zich overhalen om samen met twee sexy escortdames naar een privéfeestje te gaan. Eenmaal aangekomen merken ze al snel dat ze gebruikt worden voor een walgelijk spel waarbij marteling centraal staat. Dit sadistische schouwspel wordt georganiseerd door de leden van de Elite Hunting Club.

Hostel: Part III gaat hoogstwaarschijnlijk aan de Nederlandse bioscopen voorbij om direct op dvd en blu-ray te verschijnen.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Zal wel zoals de eerste twee delen een hoop zieke scènes zijn in plaats van een degelijke (of enge) film, maar blijkbaar is daar een publiek voor.

Remco

Avatar

Troep dit dat zie je meteen. Zo'n verhaal wat in drie minuten geschreven is.
Snap sowieso niet wat er leuk is naar mensen kijken die gemarteld worden dan zit er toch een steekje bij je los.........

Pete_027

Avatar

De eerste 2 waren wel aardig wat mede kwam door de locatie waar het zich afspeelde. Dit lijkt meer op een zeer fout csi aflevering:P

Robintje

Avatar

Lijkt me een goeie film, niet als verhaal natuurlijk, maar net als SAW.. heeeerlijk !!

SJRSVLDT

Avatar

Ik durf het bijna niet te zeggen omdat ik Hostel en Hostel II misschien twee van de slechtste (lees: meest tegenvallende) horrorfilms vond van de afgelopen jaren, maar dit derde deel ziet er zowaar niet verkeerd uit. Ik vind het verhaal wel geinig. Dat mensen kunnen bieden op een moord enzo, het zal mij niet verbazen als er echt van dat soort halve zolen rondlopen. Ik ben stiekem wel benieuwd! (ohja, en gewoon lekkere chicks!)

Dunno1984

Avatar

Spreekt me niet direct aan, de eli roth 'magie' iser niet vind ik
ik vond deel 1 en 2 net wel goed.
ik begrijp wel dat het niet persé "het verhaal" is. het gaat er gewoon om dat er effectief mensen (zouden) zijn die zo geflip zijn om te betalen om mensen te vermoorden.
tis mss "cheap gore" maar het was dan ook niet de bedoeling om een uitmuntend verhaal te brengen.

greetz

nieuwslaatste nieuws