Algemeen

Reese Witherspoon in Devil's Knot

Nieuwe film over drie mannen die bijna 20 jaar onterecht in de gevangenis zaten.

door Arman Avsaroglu op 16.12.2011 om 10:56 in Algemeen
Reese Witherspoon gaat de vrouwelijke hoofdrol spelen in de nieuwe film Devil's Knot. De film zal worden geregisseerd door de Canadees Atom Egoyan.

De film gaat over de West Memphis 3, drie mannen die 18 jaar in de cel hebben vastegezeten omdat ze waren veroordeeld voor de moord op 3 achtjarige jongens. Zij werden onlangs vrijgelaten omdat er niet genoeg bewijs was voor hun veroordeling.

Reese Witherspoon zou gecast zijn als Pam Hobbs, de moeder van een van de verdachten die eerst overtuigd was van de onschuld van de jongens, maar later steeds meer begin te twijfelen. Het is nog onduidelijk welke acteurs de rollen van de jongens vertolken.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik had voor het eerst homoseksuele gedachtes want dacht aan de kont van Satan hoewel er wat anders staat..

Klinkt op zich goed en Witherspoon is een plaatje om naar te kijken,die krijgt wel een ontbijtje op bed van me(normaal zeg ik tegen een meisje dat ze dan maar in de keuken moet slapen als ze dat wil)

Jaymz82

Avatar

Triest dat nu pas dit gruwelijke verhaal, waarbij de levens van niet alleen de drie vermoorde jongens, maar ook die van de onterecht veroordeelde verdachten verwoest werden zoveel media aandacht krijgt.
Deze aandacht had er veel en veel eerder moeten komen. Dan had Jessie, Damien en Jason veel leed bespaard kunnen worden.

Als Hollyweird wat minder lafjes hun vingers had durven branden en aan hadden gehaakt bij de docu's paradise lost 1&2 dan waren de heren vast eerder vrij gekomen.

Overigens: De heren zijn niet vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs (er is, behalve dat ze naar boze metal luisterden geen bewijs).
Zij kregen na 18 jaar en een beetje opeens een deal aangeboden waarbij ze, als ze de aanklacht niet zouden betwisten, veroordeeld zouden worden tot toevallig exact het aantal dagen dat ze al gezeten hadden.

Blij dat ze vrij zijn, maar erg zuur dat ze volgens de letter van de wet dus eigenlijk zelfs schuld bekend moeten hebben hierdoor.
Maar ja..als je op death row zit pak je elke deal aan.

KeesjeNL

Avatar

Frietgezicht "Ik had voor het eerst homoseksuele gedachtes want dacht aan de kont van Satan hoewel er wat anders staat..

Klinkt op zich goed en Witherspoon is een plaatje om naar te kijken,die krijgt wel een ontbijtje op bed van me(normaal zeg ik tegen een meisje dat ze dan maar in de keuken moet slapen als ze dat wil)"


dat kind heeft een vreselijke kinO+:E!

Frietgezicht

Avatar

KeesjeNL "dat kind heeft een vreselijke kinO+:E!"


Die kan er toch mooier op worden als me ballen ertegenaan klotsen :P

Oh wat slecht dit :P

Dukat

Avatar

KeesjeNL "dat kind heeft een vreselijke kinO+:E!"


Nee, van Chantal Janzsen is lekker (incl. sproetjes over haar hele arrogante kop) :r.
Maar ja, NL heeft niet betere, daarom word zij steeds als het lekkerste dit en dat gekozen en in alle musicals mag spelen (dankzij Jopie v/d Ende) O+

Frietgezicht

Avatar

Dukat "Nee, van Chantal Janzsen is lekker (incl. sproetjes over haar hele arrogante kop) :r.
Maar ja, NL heeft niet betere, daarom word zij steeds als het lekkerste dit en dat gekozen en in alle musicals mag spelen (dankzij Jopie v/d Ende) O+"


wtf heeft Janzen hiermee te maken?

KeesjeNL

Avatar

Dukat "Nee, van Chantal Janzsen is lekker (incl. sproetjes over haar hele arrogante kop) :r.
Maar ja, NL heeft niet betere, daarom word zij steeds als het lekkerste dit en dat gekozen en in alle musicals mag spelen (dankzij Jopie v/d Ende) O+"


Hahaha, ik begrijp wat je bedoeldSmiley face. Samen met Heleen van Royen, Judith Osborn, Britt Dekker, Inge de Bruin, Stacey Rookhuizen en nog een hele hoop andere nobody's vertegenwoordigen zij onaantrekkelijk Nederland:r.

Zo, dat is eruit:E!

Frietgezicht

Avatar

KeesjeNL "Hahaha, ik begrijp wat je bedoeldSmiley face. Samen met Heleen van Royen, Judith Osborn, Britt Dekker, Inge de Bruin, Stacey Rookhuizen en nog een hele hoop andere nobody's vertegenwoordigen zij onaantrekkelijk Nederland:r.

Zo, dat is eruit:E!"


Teer op juh,Janzen staat toch echt wel buiten die freak-lijst van je!
En Heleen mag er op zich ook wel uit(niet super maar die stem is wel nice en ze is al wat ouder)

NieuwsFilm

meest populair