Video

Trailer Return met Linda Cardellini en Michael Shannon

Niet alleen in een oorlog vallen slachtoffers.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 06.01.2012 om 13:14 in Video
Hieronder kunnen je de trailer aanzetten van de film Return, geregisseerd door debutant Liza Johnson. Het drama met Linda Cardellini (Brokeback Mountain), Michael Shannon (Revolutionary Road) en John Slattery (The Adjustment Bureau, tv-serie Mad Men) gaat over de soldaat Kelli (Cardellini). Als ze terugkeert van een missie wil ze haar leven met haar man (Shannon) en kinderen weer oppakken. Het blijkt echter dat haar leven thuis niet meer hetzelfde is.

De film is al in première gegaan op het Cannes Film Festival en zal binnenkort in de States beperkt in de bioscoop te zien zijn om vervolgens eind februari via VOD te verschijnen. Nederlandse release-info ontbreekt.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SadSun

Avatar

D'r is een docu die zegt dat meer vrouwen worden verkracht door eigen troepen dan omkomen door oorlog in het leger. Ik hoop dat deze film daar aandacht aan gaat besteden.