Jennifer Lopez samen met Mark Wahlberg in Cocaine Cowboys?

Na jaren van stilte eindelijk weer eens nieuws rondom deze film over de heersende cocaïnehandel in het Miami van de jaren '70 en '80.

In 2008 vernamen we van Cocaine Cowboys, een filmversie van Billy Corbens gelijknamige documentaire uit 2006. De ontwikkeling verloopt echter zeer stroef en het is alweer een jaar geleden dat er überhaupt iets van een update naar buiten kwam. Nu hebben we eindelijk weer eens wat nieuws en wel uit de mond van Mark Wahlberg. Volgens de acteur (The Fighter) is het project springlevend en zou het zomaar kunnen dat de opnames deze zomer al van start gaan. Hier voegt Marky Mark aan toe dat niemand minder dan Jennifer Lopez een goede kans maakt op één van de betere rollen in de film.

Wahlberg zei het volgende:

“We’re waiting on the script. It’s going to be sooner rather than later. We’re going to shoot that in Miami, hopefully in the summer or the fall.”

Lopez is in beeld voor de rol van 'Godmother' Griselda Blanco. Wahlberg is laaiend enthousiast over het personage:

“Jennifer Lopez is chasing that [role] like crazy. It’s one of those characters that will go down in history… It’s the role — if I could play Griselda, I would. That’s Academy Award [bait] right there.”

Corbens docu gaat over de de hoogtijdagen van de cocaïnehandel in het Miami van de jaren ’70 en ’80. In 2008 zaten naast Wahlberg ook Leonardo DiCaprio en regisseur Peter Berg vast aan het project, maar deze hebben er inmiddels afstand van genomen (Berg knoeit overigens wel nog mee aan het scenario). Ook David O. Russell was vorig jaar in beeld, maar de stagnerende relatie tussen hem en Wahlberg betekent (net als in het geval van The Fighter 2) dat de regisseur er waarschijnlijk van af zal zien.



NieuwsFilm

meest populair