Video

Trailer Jeff Who Lives at Home

"Boys will be boys" met Jason Segel en Ed Helms.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 21.01.2012 om 13:00 in Video
Gisteren vloog de poster van de film Jeff, Who Lives at Home al voorbij. Hieronder kan je nu kijken naar de trailer van de komedie van regiebroers Jay en Mark Duplass, bekend van o.a. Cyrus (2010). De film gaat over de twee broers Jeff (Jason Segel), die in de kelder bij zijn moeder woont, en Pat (Ed Helms), die in midlife crisis zit en denkt dat zijn vrouw een affaire heeft. Samen gaan ze op onderzoek uit en beginnen ze haar te bespioneren.

Ook Judy Greer en Susan Sarandon hebben rollen in Jeff, Who Lives at Home, die in maart in de States verschijnt. Een Nederlandse releasedatum is (nog) onbekend.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Voor mij precies weer zo'n film die alle kanten op kan gaan. Hij kan heel leuk worden of juist niet. Veelal zit er voor mij niets in het midden bij deze films. De trailer is leuk en ik hoop dat we nu niet het leukste gezien hebben.

George19

Avatar

Moviemagic "Voor mij precies weer zo'n film die alle kanten op kan gaan. Hij kan heel leuk worden of juist niet. Veelal zit er voor mij niets in het midden bij deze films. De trailer is leuk en ik hoop dat we nu niet het leukste gezien hebben."


Had het niet beter kunnen zeggen...

Jonathancrane

Avatar

Trailer Recensie - Jeff Who Lives at Home

Als een groot fan van Baghead en Cyrus, beschouw ik de Duplass broers als een tweetal filmmakers die zich graag op de achterkant richten van commerciële filmmakers. Ze maken hun eigen stijl van films, wat vaak hilarisch kan zijn.

In de trailer zien we Jason Segel, die lijkt zijn rol uit I Love You, Man heel voorzichtig op te pakken en deze nog luier te maken. Maar betekent dit ook dat het leuker wordt ? Helaas vind ik dat niet in dit geval !

De grappen in de trailer komen vooral van Ed Helms die wel raad lijkt te weten met schaamteloze humor, net als zijn werk bij The Office. Zijn scènes waar hij zijn vrouw lijkt te imponeren zien er hilarisch uit, en zorgden voor een goeie lach.

Wat me ook opviel is dat de Duplass broers opnieuw compleet vreemde acteurs een kansje geeft om een dialoog te voeren met 1 van de grotere sterren. Dit brengt vaak enige diepte binnen het verhaal, en iets dat altijd een onverwacht plezier is.

Dan schakelt de trailer zich over op een dramatische wending, met vreemdgaan en liefde voor elkaar. Is het gepast, mijn lijkt het van wel maar het kan misschien zijn dat de film hier enige voorspelbaarheid oppakt van onderwerpen die we al eens eerder hebben gezien.

Hoe vaak kan je namelijk kijken na de zoektocht of iemands vrouw vreemdgegaan is ?

Maar de trailer voor Jeff Who Lives at Home liet me wel lachend na, dus ik ga zeker kijken wat de film voor verdere resultaat is. En jij dus ook !

6.5/10

Pete_027

Avatar

Ziet er wel leuk uit:)