Algemeen

Julia Roberts en Alec Baldwin in The Normal Heart

Nieuwe film van de man achter de series Nip/Tuck en Glee

door Arman Avsaroglu op 21.01.2012 om 13:50 in Algemeen
Julia Roberts en Alec Baldwin gaan de hoofdrollen spelen in The Normal Heart, de nieuwe speelfilm van succesvol Tv-maker Ryan Murphy, de man achter series als Nip/Tuck en Glee.

The Normal Heart gaat over de de opkomst van Aids in de homogemeenschap van New York in de jaren tachtig. Roberts speelt Emma Brookner, een dokter in een rolstoel die als een van de weinigen het gevaar van aids onderkent.

De hoofdrol in de film wordt gespeeld door Mark Ruffalo als Ned Weeks, die mensen op de hoogte probeert de brengen van de gevaren van aids. Alec Baldwin speelt in de film zijn broer, die moeite heeft met de seksuele voorkeur van zijn broer.

Ook Jim Parsons en Matt Bomer zullen in de film te zien zijn. Het scenario wordt verzorgd door Larry Kramer, die ook al het scenario verzorgde voor de musical versie die vanaf de jaren tachtig in de Verenigde Staten te zien was. De laatste film die Ryan Murphy regisseerde was Eat, Pray, Love, ook met Julia Roberts in de hoofdrol.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BuckRogers

Avatar

Ik ben toch bang dat als ik Jim Parsons zie, dat ik dan aan Sheldon moet denken.

SJRSVLDT

Avatar

Laat ik beginnen met: Julia Roberts, dat is al -1. Dit is natuurlijk geheel m'n eigen mening.

Als ik dan later lees dat de regisseur tevens 'Eat, Pray, Love' heeft geregisseerd, dan begin ik me oprecht zorgen te maken. En dat baseer ik op zijn kwaliteit om een boek dat zo geliefd zo te verfilmen dat het vervolgens bij alle lezers zwaar tegenvalt. En dan omschrijf ik me in de meeste gevallen nog erg netjes. Ik zal hem sowieso overslaan, maar ik denk dat ik niet de enige zal (moeten) zijn.

NieuwsFilm

meest populair