The Crow spreidt zijn vleugels weer

De Weinsteins zijn weer vriendjes met Relativity en gaan tezamen vol goede moed aan de slag.

De remake van Alex Proyas‘ The Crow (1994) heeft al heel wat te verduren gehad sinds de aankondiging een paar jaar terug. Voor de verandering kunnen we nu eens positief nieuws melden, namelijk dat de productie binnenkort hervat wordt.

Vorig jaar spande The Weinstein Co. een rechtszaak aan tegen Relativity. De studio zou zich niet houden aan een contract waar in staat dat TWC de wereldwijde distributierechten voor de film bezit. Beide partijen zijn er nu echter uit en gaan samen weer vol goede moed aan de slag.

De remake wordt net al het origineel gebaseerd op James O’Barr‘s comic uit 1989. Het gaat over de rockgitarist Eric Daven en zijn verloofde Shelly. Het tweetal wordt op gruwelijke wijze om het leven gebracht. Een jaar na de dag van de moord wordt Eric weer tot leven gewekt door een kraai. Deze nieuwe kans biedt hem de gelegenheid om wraak te nemen op de moordenaars.

Na het vertrek van regisseurs Stephen Norrington en Juan Carlos Fresnadillo en acteurs Mark Wahlberg en Bradley Cooper, is het onduidelijk wie de film gaan maken. Ook is het niet duidelijk of er nog gewerkt zal gaan worden met het scenario van Alex Tse.

Wat jullie? Is goed nieuws m.b.t. de The Crow remake ook daadwerkelijk goed nieuws?



NieuwsFilm

meest populair