Eerste poster Dark Tide: geen haaien, wel veel Halle Berry

Getalenteerde actrice lijkt de weg een beetje kwijt in Hollywood.

Bijna exact 10 jaar geleden ontving actrice Halle Berry een Oscar voor haar rol in Marc Fosters Monster's Ball (2001). Na rollen in grote films zoals Die Another Day (2002) en de eerste X-Men trilogie ging het snel berg afwaarts met de getalenteerde actrice. De enige redelijke film die ze afleverde was Things We Lost in the Fire (2007). Dat ze nu wel erg ver weg is gezakt blijkt uit onderstaande eerste poster van de thriller Dark Tide van Blue Crush en Into the Blue regisseur John Stockwell.

Overduidelijk moet haar voorgevel, waar ze uiteraard bekend om staat, en niet de haaien de film aanprijzen. Helemaal niet erg, maar voor een Oscar-winnares is dit toch wel een beetje goedkoop. Gelukkig voor haar krijgt ze binnenkort een nieuwe kans. Ze heeft namelijk een rol in Wachowski's Cloud Atlas, waarin ook Tom Hanks en Hugo Weaving te zien zijn.

Dark Tide gaat over een duikinstructrice die na een bijna fatale confrontatie met een grote witte haai weer opzoek gaat naar de "mensenhaai". De film moet nog ergens dit jaar in de bioscoop verschijnen. Hieronder een eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair