Algemeen

Eerste poster Dark Tide: geen haaien, wel veel Halle Berry

Getalenteerde actrice lijkt de weg een beetje kwijt in Hollywood.

door Bram de Groot op 11.02.2012 om 16:28 in Algemeen
Bijna exact 10 jaar geleden ontving actrice Halle Berry een Oscar voor haar rol in Marc Fosters Monster's Ball (2001). Na rollen in grote films zoals Die Another Day (2002) en de eerste X-Men trilogie ging het snel berg afwaarts met de getalenteerde actrice. De enige redelijke film die ze afleverde was Things We Lost in the Fire (2007). Dat ze nu wel erg ver weg is gezakt blijkt uit onderstaande eerste poster van de thriller Dark Tide van Blue Crush en Into the Blue regisseur John Stockwell.

Overduidelijk moet haar voorgevel, waar ze uiteraard bekend om staat, en niet de haaien de film aanprijzen. Helemaal niet erg, maar voor een Oscar-winnares is dit toch wel een beetje goedkoop. Gelukkig voor haar krijgt ze binnenkort een nieuwe kans. Ze heeft namelijk een rol in Wachowski's Cloud Atlas, waarin ook Tom Hanks en Hugo Weaving te zien zijn.


Dark Tide gaat over een duikinstructrice die na een bijna fatale confrontatie met een grote witte haai weer opzoek gaat naar de "mensenhaai". De film moet nog ergens dit jaar in de bioscoop verschijnen. Hieronder een eerdere trailer:16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jonathancrane

Avatar

Deze zomer zal Halle Berry in een kattenpakje het opnemen tegen de engerd van SWAT en haaien die zwemmen in de zee.

jaime91

Avatar

B-film zonder twijfel en waarschijnlijk ook nog een hele slechte.Poster ziet er ook echt bagger uit vind alleen dat Berry er nog steeds mag zijn.Ze is 45 maar nog steeds prachtig!Alleen jammer dat ze zich leent voor zo een klussen,ze kan echt veel beter dan dit,zonde.

benjamin

Avatar

Zo zal ze ook niet snel aan een tweede Oscar geraken. Film zelf ziet er maar een matig beestje uit (hoeveel haaienfilms hebben we zo al gezien).

jaime91

Avatar

benjamin "Zo zal ze ook niet snel aan een tweede Oscar geraken. Film zelf ziet er maar een matig beestje uit (hoeveel haaienfilms hebben we zo al gezien)."

TEveel..

Frietgezicht

Avatar

Zij is zo heerlijk,zou graag naakt tikkertje met haar spelen.
Ik ga deze zeker kijken,dankzij Halle Berry(die haaien-films met Casper van Dien sloeg ik over)

Rarara

Avatar

Heil Belly eeu.. Heel Belly, Veel Belly! :~ :P

Moviemagic

Avatar

Elke keer als ik Halle Berry zie dan weet ik of ik waterpas sta.


Deze film zal ik ook wel gaan zien, maar waarschijnlijk niet in de bioscoop maar op bluray.

WizardOfOss

Avatar

Moviemagic "Deze film zal ik ook wel gaan zien, maar waarschijnlijk niet in de bioscoop maar op bluray."
Zodat je haar zonder pottenkijkers frame voor frame goed kan bewonderen zeker. Ik heb je wel door, viezerik >Smiley face

a fan

Avatar

Ziet er dramatisch uit... wordt 3 keer niks

SeanDeNiro

Avatar

Maar haar haar zit wel lekker wild in de film, dat dan weer wel...

Moviemagic

Avatar

WizardOfOss "Zodat je haar zonder pottenkijkers frame voor frame goed kan bewonderen zeker. Ik heb je wel door, viezerik >Smiley face"Haha...nou nee. Ik kijk het liever op bluray omdat het een soort film is die niet echt bioscoopwaardig lijkt, maar wel leuk om eens gezien te hebben. Berry is prachtig, maar als het daarom zou gaan dan kijk ik wel monsterball ;)

Frietgezicht

Avatar

In dit artikel overdrijft de schrijver wel over dat ze diep gevallen is in haar carriere sinds de X-Men trilogie enz.
Sindsdien heeft ze amper films gemaakt(zal vast met d'r dochter te maken hebben),in 2008 en 2009 zijn er helemaal geen films uitgekomen met haar erin.
Dus omdat ze niet in een film speelt die nr 1 zal staan een paar weekenden achter elkaar is ze diep gezakt.
Dan kunnen dit soort teksten voortaan ook gebruikt worden bij acteurs als Al Pacino, Robert de Niro, Cameron Diaz, Bruce Willis(o.a. film met Halle Berry) en Samuel L Jackson die ook vaak in matige films spelen.(En misschien is deze haaien-film wel heel leuk)
En zo zijn er nog veel voorbeelden zoals Hilary Swank(2 oscars gewonnen toch?) die ook in niks bijzonders meer speelt.

Een van de weinige die bijna altijd goede keuzes lijkt te maken is DiCaprio.

Berry kan komend of volgend jaar zomaar weer in een sterke film spelen hoor zoals die Cloud Atlas die in het artikel en heeft niks te maken met een nieuwe kans,die is echt niet afgezakt naar straigd2dvd-filmpjes.
Love you Berry! :P

Remco

Avatar

Lijkt wel een jaren 80 trailer :}

Rooster

Avatar

Hahaha dit is zooo slecht. "if you really want to know the true nature of the shark you have to get out of the cage..." Ja nee tuurlijk dat is de enige mogelijkheid. Alle zeebiologen denken er net zo over... vooral de hele domme zeebiologen,
En who the fuck is Jeannette Buerling?!

nietselam

Avatar

Als deze film net zoiets word als into the blue, kijk ik hem wel want die vond ik zeer vermakelijk.

NieuwsFilm

meest populair